כלי המשחק, פרק 9: הצהרת כוונות

Billy Shirs

New member
כלי המשחק, פרק 9: הצהרת כוונות

דירוג: PG13
ז'אנר: AU, רומנטיקה, פעולה
אורך לפרק: 1,700 מילה
ספוילרים: אין
בטא: עמית (לילי רייט), נטע (שגם כתבה חצי מהפרק).
תקציר: ספר חלופי ל"התלקחות". בריי ואיון מניחים (כמעט) את כל הקלפים על השולחן.
 

Billy Shirs

New member
בהודעה א'

פרק 9: הצהרת כוונות
עיניו של בריי בהקו. "נוכל לנצח במשחק בזכותך, איון. הזירה מכוסה באצות. המון אצות שמכילות מי מלח. אתה מבין למה אני מתכוון?"

איון גלגל את עיניו. "לא נוכל לחשמל את כל העיר בלי להתחשמל בעצמנו."

"לא אם ניזהר! נוכל לנקות שטח קטן מאצות, כדי שלא יעבירו את החשמל אלינו."

איון החל לבחון את החורים שנפערו בקירות הבניין, את החוטים שבלטו מהם ואת מדרגות החירום. לאחר מספר דקות של מחשבה הוא אמר בדיבורו המהיר, "הרעיון הזה אף פעם לא יעבוד. זו משימה בקנה מידה גדול מדי, ואין לנו מספיק חומרים כדי ליצור כל כך הרבה מתח. וגם אם נצליח להפיק מספיק חשמל, לא תהיה לנו דרך להתחמק מהזרם בעצמנו – הבניינים עשויים בחלקם ממתכת."

"ואם נהיה מתחת לקרקע?" בריי שאל, עדיין נלהב מהרעיון.

"אתה מתכוון לרכבת התחתית? אותו הדבר. כל חלקיק של מתכת יעביר אלינו את הזרם, לא נוכל לקחת את הסיכון."

"ה – מה?" שאלה פרים. "הרכבת התחתית? איך מצאת אותה?"

"לא מצאתי. חיפשתי בכל מקום אבל לא הצלחתי למצוא תחנה. אני יודע שבהרבה ערים עתיקות היו כאלה," הוא אמר, כמעט מהר מדי.

בריי צמצם את עיניו בחשדנות. "אתה יודע איפה אנחנו?"

"אין לי שמץ של מושג," הוא אמר והסתכל החוצה מהחלון, צל של חיוך על פניו. "אני לא יודע הרבה על הערים האלו, רק כמה דברים בסיסיים שלימדו אותנו בבית הספר."

"אני לא מוותר על הרעיון שלי. הוא הסיכוי הכי טוב שלנו לנצח. נוכל להרוג בדרך הזאת את כל המיועדים האחרים תוך שניות!"

"וגם את עצמינו," איון ציין ביובש. "אנחנו צריכים קצת אוכל, אני מורעב."

"מצאנו קצת מים ברכבת התחתית," פרים אמרה והעבירה לו בקבוק מים פתוח, אותו איון קיבל בשמחה.

בריי לא הצליח להשתחרר מהרעיון. "כל עוד ניזהר אנחנו נהיה בסדר גמור! בחייך, איון!"

הוא רוקן את הבקבוק עד הטיפה האחרונה ואמר, "אתה טועה. הטריק הקטן שלך יגרום לנו להיהרג. גם אם נהיה מתחת לאדמה, אף פעם לא נוכל לנקות לגמרי את כל הטחב והמתכת. תשכח מזה."

"לא, אני לא," הוא אמר בקול נמוך. "זה רעיון טוב. אל תהיה פחדן."

"מצטער, מלארק. אין טעם," איון אמר באדישות.

"אתה מנסה לעצבן אותי בכוונה?" הוא צעק ואחז בצווארונו של איון בחוזקה.

"בריי!" פרים צווחה בבהלה. היא לא רצתה לראות אף אחד נוסף נהרג מול עיניה, ובמיוחד לא את איון.

"לא," הוא אמר, ספק בפחד, ספק בכעס כששיחרר את עצמו מאחיזתו של בריי. "אני פשוט לא חושב שזה יעבוד! מה הבעיה שלך?"

"שניכם פתטיים," בריי סינן בכעס וצעד לעבר הדלת. "אתם מפחדים לנסות להשיג משהו, פשוט מחכים שכולם מסביבכם ימותו בעצמם! אני הולך לחשוב על תוכנית להתקפה, ואם אתם כל כך רוצים תנסו למצוא דרך לשרוד. אבל אל תשכחו – אי אפשר לנצח בשח רק בעזרת הגנה," הוא אמר וסגר את הדלת מאחוריו, מותיר את פרים ואיון לבדם.

פרים רצה אחריו אל חדר המדרגות, מרגישה יותר מכל כמו כלבלב מפוחד. "בריי, חכה. אל תשאיר אותי כאן לבד."

"למה? יש לך את איון עכשיו. אתם מסתדרים די טוב, זוג יונים שכמותכם."

"אני בכלל לא מכירה אותו!"

"נראית מאוד נחושה להגן עליו כשהיינו ברחוב, למרות שאת יודעת שההישרדות שלו פירושה המוות שלך. אם זאת לא אהבה, אני לא יודע מה כן."

פרים השפילה את מבטה. בתקופת האימונים איון היה כמעט שקוף עבורה, ולמרות שניסתה להציל אותו מבריי ההיכרות ביניהם עדיין הייתה שטחית. במקום אחר, בתקופה אחרת... מי יודע. "בסך הכל ריחמתי עליו. לא רציתי להסגיר אותו."

הוא נעצר והביט בעיניה. "את רוצה לחיות?"

"אני לא רוצה לראות אנשים נהרגים מולי," היא התחמקה מעיניו שדקרו אותה כמו סכינים.

"לא תמיד מקבלים את מה שרוצים, פרימי, במיוחד לא כשאנחנו כאן."

"אז מה? טוב שלא הרגת את איון. יכול להיות לנו חם ונעים הלילה במקום לרעוד מקור בתחנת רכבת. אתה לא חייב להרוג את כל מי שאתה רואה."

"הממזר הזה חכם. הוא יכול להרוג את שנינו. הוא הבין מיד."

"הבין את מה?"

הוא התכופף ולחש באוזנה. "התוכנית שלי יכולה לעבוד. הוא פשוט יודע שאם שלושתינו נישאר בזירה, לא יהיה לו סיכוי. הוא ינסה להוציא אותה לפועל בלעדינו, אבל אנחנו הולכים לשרוד. נתחבא ברכבת התחתית וננקה אותה מהטחב לפני שהוא יספיק לעשות משהו בעצמו."

פרים הנהנה ללא מילים. היא לא רצתה לקחת חלק בשום תוכניות להרוג את יתר המיועדים, אבל הרעיון להתחבא בתחנת הרכבת עד לסיום המשחק נראה כמו האפשרות הכי טובה שהייתה להם.

מספר דקות לאחר מכן, הם כמעט ויצאו מחדר המדרגות כשאיון רץ אחריהם, מתנשף קלות. "היי, חכו, שניכם. חשבתי על הדברים לעומק. הרעיון שלך יכול לעבוד בקנה מידה קטן יותר. נוכל לדבר על זה בארוחת הצהריים," הוא חייך.

"איבדנו את האוכל שלנו," הוא אמר בעגמומיות, לא מסגיר ולו במעט את השיחה שניהל עם פרים בנוגע למותו הבלתי נמנע של איון. "פרימי, נוכל לאכול אצות?"

"כן, אבל הן לא מאוד משביעות... ונהיה צמאים מכל המלח. אני אנסה לחפש צמחים אחרים שנוכל לאכול."

"רק תישארי קרובה," בריי אמר בדאגה וקרא אחריה, "ואל תחצי את הקווים!"
 

Billy Shirs

New member
בהודעה ב'

~~

"עכשיו תגיד לי, מה אתה מתכנן לעשות?" בריי שאל ברגע שפרים התרחקה מטווח שמיעה.

"למצוא את הקרייריסטים ולחשמל את הבניין שלהם בלבד. המכשירים החשמליים הישנים שיש פה והמצלמות לא יספיקו לכל העיר, אבל הם יעבדו מצוין על בניין אחד. אפשר בקלות לארגן משהו," הוא אמר ברוגע.

"איך אתה יודע שהם יהיו באותו בניין?" בריי הרים גבה בחשד.

"הם עובדים ביחד, שני המתנדבים. ראיתי אותם הולכים ביחד אתמול מהחלון של הבניין שלי."

"במקרה הזה, אני חושב שאני יודע איפה הם," בריי אמר, ידיו בכיסים.

"באמת? איפה?"

"אני אספר לך כשיגיע הזמן. לא הייתי רוצה שתברח ותבצע את התוכנית שלי בלעדיי," הוא חייך. "אני לא עד כדי כך טיפש. כדאי שנחשמל אותם בלילה, אני חושב שזה הזמן היחיד ששניהם יהיו שם."

"אין בעיה," הוא אמר, היסס למשך כמה שניות ושאל לבסוף, "אתם זוג או משהו?"

"למה, אתה מעוניין?" הוא גיחך.

איון החזיר לו חיוך ומשך בכתפיו. "אני לא מסוגל להתחייב למערכת יחסים כרגע, אז אני סתם שואל."

"אתה לא חושב שאני מבוגר מדי בשבילה?"

"כן. האמת שההפרש הזה קצת מטריד. אתם פשוט נראים כל כך... זוגיים."

"ידעתי שיש לך משהו כלפיה!" בריי חייך ומרפק אותו קלות.

חיוכו של איון דהה לרגע, באופן כמעט בלתי ניתן לאבחנה, וחזר מיד כהרף עין. "אני עד כדי כך שקוף? אני מניח שהיא בסדר..."

"אז אתה אוהב בלונדיניות. כמה חמוד."

"לא רואים כאלה במחוז שלוש, והיא באמת זכתה בלבי כשהיא ניסתה להחביא אותי ממך, כשהייתי בטוח שאתה הולך להרוג אותי. למזלי, אתה לא תנסה את זה לפחות עד הלילה, נכון?"

בריי בחן את פניו של איון, קמט נחרש בין גבותיו. לאחר רגע ארוך של מחשבה הוא נאנח ואמר, "אתה חכם, ילד. קצת יותר מדי."

"אתה הולך לנסות להרוג אותי בין אם אני אהיה מודע לכך ובין אם לא. בינתיים, אתה צריך אותי."

בריי גירד בראשו באי נוחות. "אני לא מחבב אותך, אבל זה לא אומר שאני רוצה שתמות."

"לא נכון. רואים עד כמה שאתה מחכה להרוג אותי בכל תנועה שאתה עושה," הוא אמר בענייניות. "בוא נעשה עסקה. אני אהרוג את הקרייריסטים, ואז תתן לי לברוח. מה אתה אומר?"

בריי היסס לרגע. "מוסכם."

"אני אוכל לחיות עוד כמה ימים, הידד," הוא אמר בסרקסטיות.

"אני יודע על מה אתה חושב." בריי אמר, מסתכל עליו בעוינות.

"בסדר," הוא אמר בתמימות מעושה, "על מה אני חושב?"

"על להרוג אותנו מיד אחר כך. רק תדע שניזהר."

"אני יודע. זאת הסיבה שאני אפילו לא אנסה. אני אף פעם לא אוכל לנצח אותך בקרב, אז אין לי סיבה לתקוף אתכם. אני חושב שאתה ואני יכולים להיות גלויים אחד עם השני, בלי כל החרא הזה של האסטרטגיה."

"אתה צודק. בוא נודה בזה – אתה יודע שאני לא אנסה לשסף לך את הגרון לפני שהקרייריסטים מתים."

"כן, אני יודע," הוא אמר בעגמומיות. "אתה גם לא מתכוון לקיים את ההבטחה שלך ולתת לי לברוח. אבל התכוונתי לילדה."

"פרימי? מה איתה – " בריי קפא. לאחר מכן אצבעותיו התקבעו סביב צווארו של איון. "אני נשבע, אם תהרוג אותה לפני שנוציא לפועל את התוכנית – "

איון התפתל באחיזתו, לא מסוגל להתנתק ממנה. "עזוב אותי כבר, זאת הפעם השנייה מאז שנפגשנו!"

"אז אתה כן מתכנן לעשות את זה?!" הוא צעק, "כל הקטע של הילד המאוהב היה רק הצגה!"

איון השתנק, מתחנן אליו במבטו שירפה ממנו. בריי המשיך להחזיק בו, חזק מספיק כדי שהוא לא יוכל לברוח אך חלש מספיק כדי לאפשר לו לנשום.

"דיברתי עליך," איון אמר בקושי. "עם ההצגה של האח הגדול והמגונן, חונק אנשים תמימים – אבל אתה תהיה זה שיהרוג אותה בסופו של דבר."

משהו השתנה במבטו של בריי והוא הרפה מאיון באיטיות. "ברגע שנוחתים כאן, הופכים אוטומטית לחיות רצחניות. האדם שהיה בך פעם כבר לא משנה."

איון נשם נשימות עמוקות, מנסה להשיג מחדש את אספקת האוויר שלו. עברו מספר רגעים עד שהצליח לבסוף לומר, "אני יודע. אם הייתי חזק כמוך, הייתי מנסה להרוג אותך מזמן. רק אל תחשוב שאני קונה את ההצגה שלך, זה הכל."

"אני לא בטוח שאני אצליח לנצח בקרב נגד לינייס וקאג'יה. הם יותר מנוסים ממני. אז ראיתי אותך – ראיתי הזדמנות, וניצלתי אותה."

"ספר לי משהו שאני לא יודע," איון גיחך.

"על מה אתה מחייך לעזאזל?"

"אתה יכול לנסות לחנוק אותי כמה שאתה רוצה, אבל אני בלתי פגיע. אני הסיכוי היחיד שלך לנצח אותם."

"יש לך לשון חדה," בריי אמר והסתכל עליו בקרירות. "יכולת לנצל אותה כדי לגרום לי לחבב אותך, ואתה מנסה לעלות לי על העצבים במקום. איזו אסטרטגיה נוראית. יהיה לי הרבה יותר קל להרוג אותך בהמשך בקצב הזה."

"למה לי לטרוח? אני אמות, לא משנה מה. אני בטוח שאתה מחבב את הבלונדינית, אבל איך זה יעזור לה? היא תמות בדיוק כמוני בסופו של דבר," הוא אמר ברוגע.

"אתה די בטוח בעצמך יחסית למישהו שמאמין שהוא עומד למות."

"נשארו לי לפחות כמה שעות. הרבה יכול להשתנות עד אז," הוא אמר כשמצנח כסוף נחת מהשמים ישר אל תוך ידיו. הוא פתח אותו תוך שניות וחייך מאוזן לאוזן כשראה את תכולת הקופסה. הוא הסתכל למעלה ומלמל, "תודה, ביטי."

"מה קיבלת?" בריי שאל והתקרב אליו.

איון הצמיד את הקופסה לחזהו, כמפחד שבריי ינסה לחטוף אותה ממנו. "כבל, באיכות מעולה. הוא מאוד... יקל על התוכנית. מתי נלך לבניין של הקרייריסטים? אני צריך לחקור אותו קצת לפני שאני מחשמל אותם."

"בסדר. נאכל ארוחת צהריים ונצא," הוא קבע.

"אתם לא הולכים לשום מקום."

צעדיה נשמעו חזקים וברורים ברחוב. לא היו אלה צעדיה הקלילים והשקטים של פרים. כל אחד מהם הרגיש כמו רעידת אדמה קטנה.

"סוף סוף מצאתי אתכם."

קאג'יה ניצבה מולם, חיוך חולני על פניה וסכינים בידה, מוכנה לתקוף.
 

pennylane11

New member
אוקיי~

"ה – מה?" שאלה פרים. "הרכבת התחתית? איך מצאת אותה?" - "מצאנו קצת מים ברכבת התחתית," פרים אמרה והעבירה לו בקבוק מים פתוח. הרגע הם אמרו שהם חיפשו את הרכבת התחתית ולא מצאו אותה, אז איך? XD
סה"כ הפרק הזה היה קצת פחות טוב בעיניי מהשאר, לא יכולה בדיוק לשים על זה את האצבע. מה שכן, הקטע של החשמל שוב קצת מעצבן אותי, אבל שיהיה.
 

Billy Shirs

New member
הממ, לא בדיוק

בעיקרון הם פשוט לא ידעו שקוראים לזה "רכבת תחתית". איון היה זה שחיפש אותה ולא מצא.

מצטערת שלא היה טוב הפעם - אם כן תדעי מה הבעיה אני אשמח לשמוע
 

N o R i K o

New member
עשיתי השלמת חסכים~


וקראתי גם את הפרק הקודם D:
אז... שני הפרקים האלה היו הרבה יותר מעניינים לדעתי, כי סוף סוף הייתה בניית אסטרטגייה וקצת אינטראקציה של ממש בין הדמויות. אני עדיין מתה על בריי. ועדיין מתעקשת שהוא מזכיר לי את גייל

אני חושבת שהקשר בין פרים לאיון מתפתח הרבה יותר מדי מהר. לא הייתה ביניהם בכלל אינטראקציה והם כבר לאבי-דאבי. יכול להיות שהיא רצתה להציל אותו רק כי היא מפחדת להרוג אותו, ובכל זאת הוא נפל ברשתה תוך שניה וזה נראה קצת מגוחך. גם לא אהבתי את זה שהם קוראים לה "הבלונדינית", מצד אחד את מציגה את זה שהיא מאוד חשובה לשניהם, מצד שני הם בכלל לא משתמשים בשם שלה?
לא זכרתי מי זאת קאג'יה
המיועדת מ-1?
בקיצור, מחכה להמשך, זה נעשה מעניין
 

Billy Shirs

New member
קאג'יה היא מ-4,

והיא בברית עם ההוא מ-1
בינתיים לא היה לה יותר מדי זמן מסך.
הו, קרייריסטים.

האמת שכבר פחדתי שנטשת אותי, אבל אני שמחה לראות שחזרת


והממ, אין ממש קשר בין פרים לאיון. זה שבריי טוען שיש אחד לא אומר כלום
ובנוגע לאיון... אל תאמיני לכל מה שאת שומעת
 

N o R i K o

New member
כן אבל,


גם הטענות של בריי היו קצת... מצחיקות. דוד, הם מכירים שעתיים.


נראה לך שאני אנטוש?
אני קשורה לבריי רגשית XD;
 

Billy Shirs

New member
הוא גם כן לא ממש התכוון ברצינות.

לא לאהבה של קטניס ופיטה, סתם קראש ו\או הקנטה שכזאת
 

עדושית

New member
קראתי ומאד אהבתי!

יש לי כמה הערות, מקווה שזה בסדר..


קודם כל-קטניס ופיתה- למה הם כ"כ מאוהבים?
כאילו אין לי בעיה ממשית עם זה שהעלמת את גייל (טוב נו אולי קצת
) אבל הם יותר מדי דביקים זה קצת הציק לי..
את בריי אני מאד אוהבת, אבל כל העניין של המשפחה שלו-שהוא לא אוהב אותם והם לא אותו נראה לי טיפה מוגזם.. וזה שהוא חושב שפיטה צבוע כי הוא היה מוכן למות בשביל קנטיס למרות שהוא היה מאוהב בה שנים, אבל בעצם הוא עושה את אותו הדבר עם פרים - מוכן להגן עליה ולמות בסוף כדי שהיא תחייה מהשנייה הראשונה שהוא רואה אותה (כי הם לא מכירים לא?) קצת מוזר לי העניין. למה שהוא יהיה מוכן למות בשבילה?

וגם-העניין עם הרכבת והחשמל לא היה כ"כ ברור לי..כאילו למה ללכת ולחפש את הקרייריסטים כ"כ מוקדם?

אבל שוב, מאד אהבתי! זה דיי מעניין
 

Billy Shirs

New member
ובכןןןןןן
CF

נהדר שיש לך שאלות, אני תמיד שמחה לחפור על הפיק שלי לכל מי שמוכן לשמוע


אז ככה - קטניס ופיטה מאוהבים כי זו החלופה של נטע ושלי לספר השני, ולדעתנו, ככה זה צריך להיות. לדעתי הם לא יותר מדי לאבי-דאבי. הם פשוט זוג. כי הפעם קטניס הבינה שהיא כן אוהבת את הבחור במקום להתנהג כמו אבן ולהיות איתו ברוגז עד הזירה.

בריי - הוא שונא את המשפחה שלו, כן, אבל הם לא אותו. פיטה אף פעם לא *שונא* אותו, להיפך; הוא כן מנסה להושיט אליו יד ולעזור לו לאורך כל הפיק. הם פשוט רבים הרבה כי בריי נורא מעצבן


העניין עם פרים נשאר חסוי, לצערי, את תגלי בפרקים הבאים.

הרכבת היא לא כדי לחפש קרייריסטים, היא כדי להתחבא. אף אחד לא יודע שהיא קיימת וגם פריםבריי מצאו אותה לגמרי במקרה אז אין הרבה סיכוי שימצאו אותם שם; בנוסף, בגלל שהם מתחת לאדמה הם יכולים לזוז בלי שהזירה תתקוף אותם (סתם מתוך התעניינות, הבנת את החוקים של הזירה?).

בריי רוצה לחפש את הקרייריסטים מוקדם כי ככה יש פחות סיכוי שהקרייריסטים יחפשו אותו. וזה בערך הכל. אם יש לך שאלות נוספות אשמח (מאוד) לענות
 

עדושית

New member
נראה לי שהבנתי

משהו עם שחמט. לא?

הבנתי שהרכבת זה בכדי להתחבא, בגלל זה לא הבנתי למה הם לא נשארו שם עוד יום יומיים לפחות. הם גם יצברו כוחות ויתאוששו קצת וגם אנשים אחרים ימותו בזמן הזה.

ואני דווקא מחבבת את בריי חוץ מההתפרצויות האלימות שלו שלפעמים נראות לא קשורות.

מחכה לפרקים הבאים
 

Billy Shirs

New member
הוא אלים רק נגד איון


ואגב, גם כתוב בספר שהוא זכה בתחרות היאבקות נגד פיטה


והם לא מתחבאים כי הוא לא מאמין בלהתחבא. הם נשארו שם לילה אחד, עבורו זה מספיק. ואל תשכחי שאם לא עושים משהו מעניין, הגיימייקרס יגרמו לך לעשות משהו מעניין, אז עדיף כבר לעשות את זה בתנאים שלהם.
 

Sexy Darren

New member
אזז...

עד עכשיו עקבתי אחרייך בלי להגיב, כי לא מאוד התלהבתי מהקטעים של קטניס\פיטה וכאלה. אבל אני חייבת לציין שהפרקים הולכים ומשתפרים!

קודם כל, בריי שלך נהדר! הוא חושב כמו קרייריסט, אבל לא כמו אחד, כי פרים כן חשובה לו. וואוו, באמת שגרמת לי ממש לאהוב את הדמות שלו


פרים קצת שטוחה עדיין, היא כיאלו עוד תמימה, אפילו שהיא בתוך המשחקים, וזה קצת מוזר, תורם לתחושת ה"מרי סו" שמקיפה אותה גם בספרים. אבל היא טובה :) ואני ממש מחכה לראות מה יקרה עם איוון.
אה, וכל הקטע עם החשמל, והקריצה לעבר ביטי ומה שהוא עשה בקאנון ממש מוצלחת.
זהו, אני דיי גרוע בתגובות בונות, אבל רק שתדעי שאת כותבת מדהים
 

Billy Shirs

New member
וואו, תודה!

קודם כל, אני שמחה שיצאת מהצללים והגבת. ממש חשוב לי לשמוע תגובות ואני מנסה לשפצר את הפרקים בהתאם...

קשה מאוד לשבור מרי-סואיות. אם פרים תעשה עכשיו משהו לא מושלם, אני פוחדת שהיא תצא OOC כי בספרים היא כזאת טלית שכולה תכלת. אני יכולה להגיד שהיא קצת חורגת מהמשבצת (סטגדיש) בהמשך.
 

Digi Lista

New member
חובות.חובות.חובות.

זה אומר שעכשיו אני בפיגור של שלושה פרקים וחצי מהמחזה שלך שכבר התחלתי לקרוא... בקצב הזה אני ממש אשקע... אבל היי, אני יכולה בקלות להתחרות בך! יש לך גם חובות להשלים מבחינתי (כן, בדיוק שם)
אז נכריז על תיקו ומיד לאחר מכן נבדוק מי תספיק לעמוד בקצב ראשונה ולהפחית קצת מהחובות?
 
למעלה