כלי לבדיקת תעבורת האתר והכניסות ???? מישהו יכול להציע כלי לבדיקת התעבורה באתר מלבד זה של גוגל ?
C cruiser New member 1/10/07 #1 כלי לבדיקת תעבורת האתר והכניסות ???? מישהו יכול להציע כלי לבדיקת התעבורה באתר מלבד זה של גוגל ?
C cruiser New member 1/10/07 #3 יש הודעת שקיעה כאשר שותלים את הקוד כאשר אני שותל את הקוד אז הוא לא מותאם לאתר שלי ויש הודעות שגיאה בזמן הגלישה
יש הודעת שקיעה כאשר שותלים את הקוד כאשר אני שותל את הקוד אז הוא לא מותאם לאתר שלי ויש הודעות שגיאה בזמן הגלישה
I Itzik RDVC New member 1/10/07 #4 נראה לי שזה רק בעיה טכנית מי שמבין באתרים אמור לפתור לך את הבעיה. הרי רוב התוכנות האלו פועלות בצורה דומה.
נראה לי שזה רק בעיה טכנית מי שמבין באתרים אמור לפתור לך את הבעיה. הרי רוב התוכנות האלו פועלות בצורה דומה.
מ מיכלי כהן New member 4/10/07 #5 אתה מתכוון לגוגל אנליטיקס אם כן, שוה לעשות שזה יעבוד, כי זה כלי נפלא. כל מה שצריך זה להדביק את הקוד שהם נותנים לך בסוף כל דף HTML באתר שלך, ממש מעל תגית ה </body>.
אתה מתכוון לגוגל אנליטיקס אם כן, שוה לעשות שזה יעבוד, כי זה כלי נפלא. כל מה שצריך זה להדביק את הקוד שהם נותנים לך בסוף כל דף HTML באתר שלך, ממש מעל תגית ה </body>.
C cruiser New member 4/10/07 #6 כהנת, ידוע לי שזה מה שצריך לעשות, אבל...... .... אבל יש 2 בעיות 1) הקוד עושה בעיות בדף ומראה הודעת שגיעה 2) לא כל הדפים מעבירים את המידע לניתוח ולכן זה פשוט לא עבד.
כהנת, ידוע לי שזה מה שצריך לעשות, אבל...... .... אבל יש 2 בעיות 1) הקוד עושה בעיות בדף ומראה הודעת שגיעה 2) לא כל הדפים מעבירים את המידע לניתוח ולכן זה פשוט לא עבד.