כלי לשליטה מרחוק

כלי לשליטה מרחוק

אני מחפש המלצה לכלי כזה. כיום עובדים אצלנו עם team viewer, כאשר עבור התומכים במשרד נרכש רשיון, ואצל הלקוחות מתקינים "לשמוש לא מסחרי" (ההשתלטות תמיד מהמשרד על מחשב לקוח).
הבעיה - אחרי תקופת מה המערכת "מחליטה" אצל חלק מהלקוחות על "שמוש מסחרי".
כלים נוספים שהיו בשמוש - rdesktop (בעייתי כאשר ללקוח יש nat ואין מי שיגדיר קידום פורטים)
ammyy - לאחרונה אנטיוירוסים מזהים אותו כאיום ומסירים אותו
logmein - נדרש רישוי בתשלום גם בצד הלקוח
SSH - אפשרי רק מול לקוחות מסויימים, וגם אז יתכנו בעיות עם nat אצל הלקוחות.
vnc לשיבוטיו - גם פה יש בעיות עם nat.

לצורך הנושא אנ י יכול להקדיש כתובת IP חיצונית סטטית של המשרד, אבל אצל הלקוחות המצב "נזיל".

אשמח להמלצות.
גיא.

marvin2

New member
SC VNC

פטנט ישן שהשתמשתי בו מזמן ועובד נפלא.
זה מבוסס VNC (משמע חינם) וזה בנוי כך שאתה יוצר לך EXE שמקונפג ליצור קשר מהמחשב הנשלט למחשב השולט, לכן הניתוב בפורטים צריך להתבצע בצד שלך. אתה שם את ה EXE הזה באיזה כתובת אינטרנט ככה שכל נשלט יכול להוריד ללא ההתקנה, וזהו. רק הוא רק צריך ללחוץ על כפתור ואתם מחוברים. (בזמנו זה קצת עשה בעיות ב WIN7 אבל נראה לי שהם סידרו את זה.
&nbsp
http://www.uvnc.com/products/uvnc-sc.html
&nbsp
&nbsp
בנוסף יש גם איזה פתרון RDP מבוסס כרום, שווה לבדוק את זה גם.
&nbsp

HooK

New member
הטעות שלך

יש לי הרגשה שאתה לא עובד נכון עם team viewer.
אתה אומר שיש לך teamviewer ברשיון, זה כל מה שאתה צריך
אתה לא אמור להתקין שום דבר ללקוחות שלך. הם אמורים להריץ exe של גרסאת QuickSupport, ללא התקנה.
team viewer מאפשר לך להכין QS מותאם אישי ללקוחות שלך (ללא התקנה), כשהוא יופעל בצד שלהם אתה תראה אותו און ליין ותוכל לבקש חיבור או להתחבר בלי סיוע מהצד השני באמצעות windows autentication.

תודה, אבל

מחשבי הלקוח מגוונים והרשתות ברובן לא בתחומי ההגדרה שלי, כך שלצערי פתרונות RDP זמינים רק מול חלק מהלקוחות.
את SCCM אני לא מכיר, גוגל מספר לי שמדובר בפתרון של מיקרוסופט (לא בדקתי אם הוא זמין גם כשהלקוח משתמש בלינוקס), שנועד לשימוש בתוך ארגונים (מחשבי הלקוחות מחוץ לארגון, לא קשורים אלינו ובבעלות של מישהו אחר).
בכל אופן, אחרי התשובה המעולה של HooK, (תודה על הRTFM), נראה שהבעייה פתורה.
&nbsp
(בפעם הבאה, שהבוס יפנה לאנשי הIT שאין לו במקום לפנות למהנדס הראשון שהוא נתקל בו, בלי קשר לתחום ההתמחות שלו).

lilimeshi

New member
ללקוחות "צפים" אין על tv

בדוק מה הסיפור עם המעבר הפתאומי למצב מסחרי. אנחנו עובדים איתו כבר כשלוש שנים מעל 10,000 תחנות ואף פעם לא נתקלנו במצב כזה שקופץ לבד. מצד שני לא עבדנו מתחת לגרסה 8. כיום בעשר ועובד כמו שד.

למעלה