כלי נשק

מיטללל

New member
כלי נשק

דמעות ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד
פרלטוטים ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד
סקס ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד
שפיכת כסף ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד

תגובה

דמעות - תלוי נגד מי. פרלטוטים - בטח. סקס - חס וחלילה. אפילו לא נגד החבר שלי. שפיחת כסף - יכול לשפוך עליי כמה כסף שרוצים כדי לשכנע אותי. בכיף.

Zoharrr

New member
הממ

דמעות ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד? הן יורדות לי בלי קשר כשזה בריבים עם ההורים שלי וזה משכנע אותם... פרלטוטים ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד? אני לא יודעת לפלרטט. סקס ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד? את אלכס אני בהחלט מתמרנת עם זה.... חחחח את החברים שלי כן,לא אנשים אחרים... שפיכת כסף ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד? נגד.

../images/Emo13.gif

דמעות - תלוי למי.. לא הייתי משתמשת בזה מול מישהו שבאמת יכאיב לו לראות אותי בוכה או ממש ישב לו על המצפון, כמו חבר/חברה/הורים. אבל יש מקרים שזה סתם גורם לאדם אי נעימות באותו הרגע ואז זה עובד. (רופא צבאי שאני מנסה להוציא ממנו גימלים, או מפקד שאני רוצה שיתן לי אפטר כי אני "חייבת לצאת הבייתה" לדוגמא) אז אולי הייתי מורידה דימעה או שתיים. אגב זה עובד רק עם בנים. יש בנים שבאמת נלחצים מזה שבת בוכה בגללם. בנות מכירות את השיטה, הן עושות את זה בעצמן. פרלטוטים- ככה בקטנה (חיוך או מחמאה) שגורמים לבן אדם להרגיש יותר מידי טוב מכדי להגיד לי 'לא' זה בסדר. יותר מיזה- לא. זה קצת זנותי בעיני.. סקס- רק עם החבר ורק לדברים קטנים כמו.. ממש לא בא לי לצאת, הינה סיבה קטנה למה אין לך בעיה לאחר.
שפיכת כסף- לא משתמשת בזה (גם אם רציתי, משכורת צביאת זה לא משהו שאפשר לשחד איתו). לא יעבוד עלי אם מישהו ינסה

נועם m

New member
קלעת בדיוק ../images/Emo13.gif

דמעות- לא על כל אחד, אבל עקרונית זה עובד יופי. כשאני בוכה ברצינות זה אף פעם לא בנוכחות אנשים, אבל דמעות ככלי שכנוע זו אחלה שיטה לפעמים. פלירטוטים- הכי טוב! אני מפלרטטת כפייתית... לא בצורה בוטה, כמובן, אבל נראה לי שזה כבר נהייה חלק מדרך התקשורת שלי עם המין השני... אין מישהו שאני לא מצליחה לתמרן כשאני עושה שימוש בחיוך קטן ובעיני הגדולות...
סקס- ממש לא. זה קו אדום. למרות שאני לא פוסלת לחלוטין את שיטתן של בנות ספרטה כשזה נעשה במהלך מערכת יחסים, ובהומור... שפיכת כסף- הכי לא. אין סיכוי לקנות אותי בכסף. זה לא מושך אותי בכלל, ולכן זה משהו שאני לעולם לא אעשה בעצמי.

../images/Emo195.gif

דמעות ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד
אני נגד זה, כי אני יכול ליפול בזה. אבל אין ספק שזה יעיל פרלטוטים ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד
אני משתמש בזה לפעמים... אבל לא יותר מידי סקס ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד
בעד, אף פעם לא מזיק (בהנחה שבאמת מדובר בסקס כחלק ממע' יחסים בריאה) שפיכת כסף ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד
נגד בכל תוקף!
לגבי 3 כלי הנשק הראשוניים, אם יודעים להשתמש בהם במינון נכון, אז זה יכול להיות סביר, ברגע שזה הופך להרגל,זה גם מאבד מהיעילות.

עונה...

דמעות ככלי שכנוע / תמרון - תלוי למי ולמה פרלטוטים ככלי שכנוע / תמרון - תמיד עוזר סקס ככלי שכנוע / תמרון - לא!!! שפיכת כסף ככלי שכנוע / תמרון - שישפכו עליי,בכיף=]

מיטללל

New member
מגיבה:)

דמעות ככלי שכנוע / תמרון - לא אוהבת את זה. משתמשת בזה לעיתים רחוקות. לא "נגד" אנשים קרובים, ולא מדובר בבכי אמיתי:) פרלטוטים ככלי שכנוע / תמרון - האמת שכן. מתישהו בעבר הרחוק למדתי כמה זה "כלי" טוב :) ושאני דיי טובה בו.. סקס ככלי שכנוע / תמרון - ממש לא. בעצם, חוץ מאיך שדיקלה תיארה. שפיכת כסף ככלי שכנוע / תמרון - לא.

../images/Emo26.gif עונה../images/Emo36.gif

דמעות ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד ? בעד
פרלטוטים ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד ? בעד
סקס ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד ? נגד
שפיכת כסף ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד? נגד

pain is MY love

New member
אצלי זה ככה...

דמעות ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד - בדרך כלל אני לא ממש שולטת בדמעות שלי אבל אם זה עוזר לי אז למה לא... פרלטוטים ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד - הכי בעד שאפשר!!! מה יכול להיות יותר גאוני מזה?! סקס ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד - זה כבר נראה לי סתם זול. שפיכת כסף ככלי שכנוע / תמרון - בעד או נגד - דבר מגעיל. אבל עובד יופי יופי...

TheWhiteTigris

New member
אמ...

דמעות - לא. פרלטוטים - לא. סקס - אם אני רוצה ועוד ארוויח מזה - למה לא?... כסף - כן.

Cobe Anan

New member
כמו שאמרת- זה נשק.

אם יש סיבה ממש טובה, השימוש בנשק הוא מוצדק. קידום אינטרסים באמצעות שימוש בנשק... כמו מה זה נשמע?

למעלה