כלי שימושי לטיפול בשמות קבצים בגיבריש

shvilam

New member
כלי שימושי לטיפול בשמות קבצים בגיבריש

כן אני יודע שכולכם חיכיתם לזה !!!! הינה זה פו תוכנה שתחזיר לכם את השליטה לחיים
או בקיצור עם יש לכם על המחשב שמות של קבצים או תקיות שנהפכו לגיבריש זה יכול להיות מכול מיני סיבות לי זה קרא כי נתתי לתוכנה מוסיקה לנהל את התקיות והקבצי מוסיקה שלי אז הינה תונה שתשחר לכם את הקבצים למצב במקורי שלהם גם עם הם אף פעם לא היו במצב הזה לינק להסבר נוסף ולתוכנה אפשר למצוא כאן http://blogs.microsoft.co.il/blogs/...-files.aspx?CommentPosted=true#commentmessage לינק להורדה של התוכנה http://www.seren.co.il/shvilam/FileNameFix/publish.htm

shvilam

New member
אתה צודק אבל עם יש לך הרבי קבצים כאלה

זה שווה את העבודה מה גם שזו לא התוכנה היחדיה שזקוקה ל .net framwork

פייפן

New member
הבעיה שNET צריכה איזה 300 מגה ויותר, בשביל

להפעיל תוכנות קטנות של 1-2 מגה. התקנתי אותה בזמנו לנסיון, וזה היה נסיון מר עשתה לי סמטוחה במחשב.

shvilam

New member
זה אמור להיות ממש פשוט ההתקנה של .net

על רוב המחשבים זה מותקן אבל אולי ביגלל שאני בא מתחום הפיתוח בקיצור אני ממילץ אני ינסה לבדוק עם אפשר להוציא שלא תצריך את ה .net frame work

יאיר B

New member
ספרי קצת על זה, מה קרה? למה?

על איזה הפצה את? מה עשית כדי לפתור את הבעיה? כמובן שיכנס לטאגליין. זה יכול לעזור להרבה אנשים.

אובונטו 9.04

התקנתי אותו על הנטבוק שלי(s10e של לנובו, אחלה מחשב) בלי וינדוס ואז התחלתי להעביר את הקבצים שלי לשם מגיבוי שהכנתי מראש(הקבצים היו מסודרים מעולה, אני מאוד קפדנית) ופשוט כל התגיות התחרבשו ונהפכו לג'יבריש. מצאתי כמה מדריכים בויקי של אובונטו שעזרו חלקית(התקנת תוכנה מסויימת) ואחר כך פשוט ישבתי ומה שלא הסתדר נפתר בשיטת ה'טוב, נסדר מההתחלה', יש איזו תוכנה לסידור תגיות לאובונטו. סבירה לגמרי. באיזו הפצה אתה משתמש?

or121210

New member
את משתמשת רק באובונטו? איך זה?

אני מתכוון מבחינת תאימות וממשק. ואם את משתמשת בעוד מערכת הפעלה, זו מערכת ההפעלה הראשית שלך?

במחשבים שלי יש רק אובונטו, כן.

בבית יש גם וינדוס. אין שום בעיה עם תאימות והממשק בסדר גמור. חוץ מתוכנה אחת לא חסר לי כלום, מדובר בתוכנה שאני צריכה ללימודים(EWB) וגם לwine היא לא כל כך מתאימה. אתה לומד להשתמש בדברים של לינוקס ולא של וינדוס פשוט, ויש המון פתרונות לכל דבר.

יאיר B

New member
../images/Emo32.gif התחלתי עם אובונטו לפני שנתיים.

היה טוב, אבל הם לא מעדכנים את התוכנות (אם יוצאת גרסא חדשה) במהלך החצי שנה של הגרסא. אז עברתי לפדורה לפני שנה. היום התקנתי את גרסא האלפא שלהם (כרגע מוריד 370MB עדכונים). ראיתי את הגרסא הבאה של אובונטו (9.10, יש כבר גרסת ביתא). שיפור ניכר במראה (היא הרבה יותר יפה, החליפו את סט האיקונים), ההתקנה פשוטה יותר, מחליפים את תפריט הוספה לתוכנות, ועוד כמה דברים ברקע. תצא בסוף החודש, ואז ננסה. באובונטו יש תוכנה שנקראת ExFalso (אאל"ט) שיודעת לטפל בתגיות. בנוסף יש תוכנה אחרת שאני יותר אוהב בשם EasyTag (יש גם באובונטו, משום מה הגדירו אותה כ-Restricted). אני חושב שהיא פשוטה יותר.

shvilam

New member
עזבו אותכם הלינוקס

עבדתם עם התוכנה? היא עובדת ? מהשהוא חסר ? יש לכם ביכלל את הבעיה הזו ??

יאיר B

New member
אי אפשר להתקין את התוכנה על לינוקס,

לכן אני לא יכול לחוות דעה עליה. אם האחרים ניסו, אני גם אשמח לשמוע מה דעתם.

פדורה לא התאימה למחשב שלי,

(לא היה WiFi). וכן השתמשתי בeasytag לדעתי. בקשר לגירסה החדשה, כרגע הביקורות פושרות משהו אז אני גם כן אחכה לLiveCD של הגירסא הרשמית, בהנחה שהוא יתמוך במחשב שלי.

למעלה