כלכך משעמם לי!@ עד שאין לי מה לעשות וכל שעה בערך אני בודקת פה אם יש עוד הודעות..אבל אין!!!
T tofy New member 30/3/02 #1 כלכך משעמם לי!@ עד שאין לי מה לעשות וכל שעה בערך אני בודקת פה אם יש עוד הודעות..אבל אין!!!
י יעל מיכאל New member 31/3/02 #2 גם אני!! השעה עוד מעט 1 וחצי ואני יושבת מול המחשב ומחפשת דברים לעשות.. בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה אייסיקיו, צאט, פורום וחוזר חלילה.. אגב ראיתם את הכתבה על האייסקיו בעיתון של שישי ידיעות אחרונות 7 לילות תבדקו את זה נרדמת על המקלדת יעל
גם אני!! השעה עוד מעט 1 וחצי ואני יושבת מול המחשב ומחפשת דברים לעשות.. בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה אייסיקיו, צאט, פורום וחוזר חלילה.. אגב ראיתם את הכתבה על האייסקיו בעיתון של שישי ידיעות אחרונות 7 לילות תבדקו את זה נרדמת על המקלדת יעל
† ††יהוה†† New member 31/3/02 #3 תלכי לישוןןןןןןן../images/Emo1.gif אה וגם אני ראיתי את הכתבה אבל קראתי כמעט את כולה וזה סתם דפוק אני לא מוותר על היציאות בגלל המחשב!!! מעידו
תלכי לישוןןןןןןן../images/Emo1.gif אה וגם אני ראיתי את הכתבה אבל קראתי כמעט את כולה וזה סתם דפוק אני לא מוותר על היציאות בגלל המחשב!!! מעידו