כלכך רוצה!!

כלכך רוצה!!

אני כלכך רוצה מישהו שיחבק, מישהו שיבין, ובעצם כולם מבינים אבל אף אחד לא מבין... רק אני נמצאת בתוך הגוף הזה, רק אני יודעת, וכולם זורקים מילים לפה ולשם, כולם אומרים שהזמן ירפא, שכמה שקשה, סה"כ זו לא טרגדיה,יכל להיות יותר גרוע, וגם ההיגיון אומר לי את זה, אבל בשבילי זה הכל,זה מקיף אותי מכל הכיוונים וזה כמעט חונק!! הדמעות ממלאות את עיני ויש לי מן לחץץ בגרון ומתחת לשמיכה אני מעיזה להוציא גם קול... אף אחד לא באמת רואה שהלחץ לא נעלם, הוא זז לכמה שעות הצידה כדי להמשיך ביומיום, אבל בלילות הוא מתפרץ כמו קול גדול.. כלכך הרבה מחשבות עוברות לי בראש, כלכך הרבה שהלב שלי קורס, לא עומד בלחץ, כמעט מתפוצץ, הלוואי שהיה לי מישהו עכשיו לחבק, מישהו שיקבל אותי כמו שאני בלי מושלמות, עם המון מטען חורג, עם משפחה לוחצת ושגעונות כל מיני... אבל בסופו של דבר רק מישהי שרוצה לאהוב ולא נתנו לה באמת, הוא לקח לי פיסה מהלב...

שולחת חיבוק וירטאולי ../images/Emo201.gif

כל כך מבינה אותך. תני לדמעות לצאת ותרגישי יותר טוב, תני למחשבות לצוף ולעלות, ואז לשקוע. הן רק מחשבות, רגע אחד את חושבת אותן וברגע השני את במקום אחר.

היי

כאן בפורום הזה את את לא צריכה להיות מושלמת, את מי שאת... אני מבינה שהקלישאות של ה"זמן ירפא" מתסכלות אותך, קשה לך עכשיו ולא מבינים אותך, אולי באמת הכתיבה תעזור... רוצה לחבק אותך חזק חזק... תמיד פה אם תרצי...

למעלה