תלוי מאד..
למשל אצלי, אני מתה על ההורים שלי.
ההורים חוזרים בסביבות השעה 5-6 בערב, ונמצאים בסלון עד השעה 9 -10. אח''כ הם עולים לקומה שלהם ואני רואה אותם שוב ב 5-6 שלמחרת.
יש ל חדר משלי, הרבה חופש ואין הצקות מצידם.
להפך, אני נהנת לשבת איתם בערב ולהעביר צחוקים על היום שהיה. אני קוראת לזה "שעת הגמלאות" חחח אני תמיד יורדת עליהם שהם זקנים, אבל תכלס הם הכי צעירים שיש.
בערב בא אלי החבר מצטרף לשעה המדוברת ולרוב נשאר לישון.
אחי עזב את הבית לפני כמה חודשים, אבל לאמת קשה לו להשלים עם המעבר עד כידי כך שהוא מגיע לישון אצלנו בסופ''שים. הוא אומר שהיה לו טוב בבית, וקשה לו פתאום להעביר שבת "ריקה" כמו שאר הערבים שהוא מעביר.
אני שומעת על הרבה אנשים שעוברים לגור עם שותפים, לא ממש מסתדרים איתם או מאידך, חוזרים כל יום לבית ריק, נקלעים לבעיות "מיותרות" כמו חשבונות, נקיונות, קניות ומה לא.
אני בת 22, גם אני אני מרוויחה יפה, למה לי להתעסק עם כל החרא הזה דווקא עכשיו כשאני יכולה להנות עוד כמה שנים בחיק המשפחה שאני כה אוהבת.
אולי יש כאלה שמרגישים שונה ממני ואני מבינה. אבל אני בהחלט לא בלחץ לעזוב את הבית גם בעוד 5 שנים.
ואם אתה שואל אותי, אז כן להמשיך לגור בבית ההורים, לבלוע את הרוק ולחסוך כסף.
אם ההורים שלך לא יעשו לך כאב ראש, אז הנקיונות, קניות וחשבונות ידאגו לכך.
אלה אם כן, יש לך בת זוג ואולי המצב פה יהיה שונה. טוב בעצם, ראיתי עכשיו שאתה בן 27, אז אולי כן הייתי עוזבת אבל מוצאת קודם שותפים טובים ולא הייתי ממהרת.