כלכלה וביטחון(וזוגיות)

כלכלה וביטחון(וזוגיות)

חג שמח לכולם ,רציתי לשתף אתכם במשהו מחיי:כשהלכתי לקואוצ`ר הראשון שלי לפני כשלוש שנים הוא שאל אותי כבר בשיעור הראשון מי אני ומה אני רוצה להיות,וכמובן למה אין לי את זה? הדבר הראשון שעניתי לו היה אני אדם שרוצה להגשים את מטרותיי וביניהן אישה לחיים מישהי שתתאים לרצונותיי הן בגשמי והן ברוחני.וחשבתי שבגלל סיבות כלכליות אני תקוע גר אצל אימא וכו`...ואז למדתי ממנו את חוק העיסקאות:הכל אפשרי השאלה מה המחיר?! ומאז למדתי ועברתי הרפתקאות לאין ספור מתוך מודעות של מה אני מרוויח ומה אני משלם.ברוחני ובגשמי על כל היבט ודינמיקה בחיים.ביהדות ישנה עסקה בינו ובינה ושימו לב זאת גם בהתחשבות בעוד היבטים חברתיים של בין אדם לחברו ובין האזרחים לממשלה.המיסים הכבדים הקרקעות היקרות אינן נותנות לצעירים להתפתח וכתוצאה מכך אנחנו נסחפים ליאוש ולתאוות זמניות.סמים ואלכוהול תרבות המועדונים והתכניות ריאליטי,הפורנוגרפיה והסחר בנשים בישראל יוצרים תחושת חוסר אמון פחד וחשדנות ואז נוצר הבלבול ותאמינו לי הכל קשור בהכל!.אין לישראל חזון, דרך,הנהגה ראויה ואין כיוון ברור.מדינת ישראל נמצאת בשיא החיפוש וחברה חדשה מתפתחת פה במדינת היהודים.

חלק ב`

בתוך חברה זו מתפתחת האישה בישראל.תרבות המשפחה השתנתה כתוצאה מכך.להזכירכם כי במדינת ישראל של מתחילת שנות השמונים עד תחילות התשעים נרשמו כארבע מאות א ל ף נשים מוכות!!! כמויות ההטרדות המיניות מקרי האונס והסחר המחפיר בנשים יצרה תרבות שנשות האלפיים מצד אחד אסרטיביות עצמאיות מיניות (ישנם אף יגידו``מורדות``)לא מתפשרות אך מצד שני בודדות ומתוסכלות(הרוב תמיד יש יוצא מן הכלל).מצד שני גברים יפים מוצלחים רוחניים משכילים סקסיים ישנם אף מרויחים טוב ובכל זאת אין אישה-אדישות.זאת משום שאנו הגברים פועלים בחישובים על פי ראייה מרחבית וכאשר אין אפשרות כלכלית להתקדם כמו בנושאי שכ``ד חינוך השכלה מיסים וכיו``ב אזי אנו כגברים מרגישים סוג של אובדן ביטחון מסויים ולאו דווקא בעמידה בתשלומים אלא בהרגשת תקיעות מסויימת שנשים מרגישות אוטומט.ואז מתפשרים על קשרים מזדמנים שרק מוסיפים לנו עוד סיבות לבילבולים.ולסיום ישנם גם המתבססים על כח האמונה הדתית הרי זוהי ארץ ישראל! ישנה סבירות שמדינת ישראל הולכת להיות בחציה ערבית וחציה יהודית דתית מסורתית(ואני מאמין אף מאד רוחנית מיסטית)ואנו צריכים להחליט לאן הולכים מכאן ואיך אנחנו משפיעים ונהיים אור בגויים.

היי רוחני אחד../images/Emo42.gif

אתה בעצם אומר שתהליך החיפוש של אנשים אחר זוגיות, מקביל לתהליך חיפוש הזהות של המדינה? יום נפלא, דבי.

היי דבי

כן דבי וודאי! ישנה אמרה שמי שהורס את הנישואין הורס את התרבות.הרי זוגיות קשורה בדור ההמשך, ואם ישראל הפכה למקום בו ישנה סכנה קיומית כביכול על החיים אנשים נופלים לייאוש ואז זוגיות והולדה לא באים בחשבון. הסכנה הקיומית הזו היא ביטחונית,ואף תרבותית .איבדנו את הדרך ואת האמון.אני אישית מתאר פה תחושות של הרבה מהציבור אך אני אישית אופטימי.אני פשוט עובד קשה יותר(היי אני קאוצ`ר יו נואו).אך בהחלט על פי כל הכתובים שלנו אלו חבלי משיח(ועוד רבות ארחיב על כך בע``ה)ואנו בשיא החיפוש! האשה התפתחה והזמנים השתנו המדינה לעומת זאת לא לצערנו.אין לאנשים מספיק חינוך ומשמעת בשביל באמת להבין מהי כלכלה נכונה זוגיות וכו` התוצאות מדברות בעד עצמן דבי.יהיה טוב יש בנו הרבה ידע להתחדשות וסחתיין על הפורום. נמשיך להתכתב

למעלה