כלכלן מחפש עבודה

• פותח הנושא jjony
  • פורסם בתאריך

jjony

New member
כלכלן מחפש עבודה

שלום בקרוב אני מהגר לקנדה והמיקצוע שלי הוא כלכלן. האם אני אצטרך לקחת קורסים מסויימים או לעשות מבחנים כדי לעבוד במקצוע שלי בקנדה? האם יש כאן כלכלנים שעברו לקנדה ויכולים לספר קצת על מה שעבר אליכם. תודה

shipy1234

New member
לא ברור

אם לא הגשת את הבקשה, אז אתה לא מהגר בקרוב.

jjony

New member
בכל מקרה

לא חשוב מה עם הבקשה שלי. אני בסה"כ מחפס מידע על מה עלי לעשות כאשר אני מגיעה לקנדה, כדי לעבוד בתחום הכלכלה. בכל זאת אולי יש כאן משהוא כלכלן שעשה מעבר מישראל לקנדה? תודה

yanivran

New member
מה שמנסים לרמוז לך זה....

שעד שאין לך PR, האפשרות היחידה שלך זה ללכת ללמוד בקנדה נניח תואר שני ולהתחיל את התהליך בהקדם כי הוא לוקח כמה שנים טובות בימינו. לכלכלן לא נראה לי שיוציאו ויזת עבודה מיוחדת במיוחד מכיוון שיש כאן מלכוד 22. אתה צריך להוציא אישורים קנדיים למקצוע, אבל אתה לא יכול להוציא אותם אם אתה לא בעל סטטוס חוקי (PR או אזרח) בקנדה), ולכן מעסיקים לא יטרחו ליבא מישהו שאין לו את התעודות הנדרשות. בקיצור, הדבר היחידי שאתה יכול לעשות לפי דעתי זה ללכת ללמוד שם לתואר שני אם אתה מעוניין להתקדם במהירות ובכל מקרה אתה צריך לסיים את תהליך הPR.

אני מסכים שלימודי תואר שני בקנדה ועבודה

כמתמחה במהלך הלימודים יהוו קרש קפיצה משמעותי. אבל אין דרישות רישוי ממשלתיות במקצוע הזה. הסמכות בינלאומיות צריך רק בתחומי התמחות צרים מסוימים. לא מזיק כמובן שיש הסמכה בינלאומית.....

למעלה