כללים חדשים בפורום

rmoses1

New member
כללים חדשים בפורום

שלום לכולם. מכיוון שההתנצחויות האינסופיות שקיימות בפורום מבריחות לנו גולשים חדשים, החלטתי שמהיום והלאה מי שרוצה לתקן טעויות בספרדית (או בעברית) של הודעות שנכתבו בפורום, יכול לתקן רק טעות אחת - זו שהכי חמורה בעיניו. את שאר הטעויות - אם ירצה לתקן יוכל לפנות במסרים לאותו כותב ולהציע את עזרתו בנושא. בנוסף, כל העלבה, עקיצה, התנשאות, או פגיעה במי מחברי הפורום תגרור הרחקה מהפורום לשבוע. אני מקווה שלא אצטרך להשתמש בהרחקה של מי מחברי הפורום אבל אם אצטרך אקפיד על זה. הפניה היא לכל חברי הפורום ולא מכוונת כלפי מישהו מסוים, אז לא להתחיל התנצחות חדשה על זה. אני צריך שכולכם תגיבו להודעה כאן בפורום, ותאשרו שאתם מסכימים לתנאים. ראובן

rosedal

New member
../images/Emo127.gif

בהצלחה!

omriflo

New member
מגביל משהו, לא?

אני אישית חושב שאפשר אפילו לתקן 20 טעויות, כל עוד זה נעשה ברוח טובה כמובן. אם זה נעשה בהעלבות וזלזול, זה כמובן משהו אחר. התיקונים עצמם מבורכים, אך כמו שחכמינו אמרו, "דרך ארץ קדמה לתורה"...

maozeitan

New member
לדעתי יהיה משעמם כאן

אבל זאת כמובן רק דעתי האישית

Yali9

New member
אני חושבת שהתיקונים עוזרים לכולם

ולכן כדאי לקרוא את המכלול המלא של תיקון הטעויות וללמוד ממנו, ומכאן גם שראוי לשקול מחדש את הכללים שהצעת א - ב - ל תיקון הטעויות ראוי שייעשה ברוח טובה כי אחרת פשוט סתם נגרמת אי נעימות וחבל... סופשבוע נעים לכולם.

בעיקרון - ../images/Emo127.gif

אם כי גם לדעתי ההגבלה של טעות אחת בלבד היא דרקונית מדי. אני מציע שההגבלה הזו תהיה לתקופת זמן מוגבלת בלבד - נניח, חודשיים-שלושה (או עד שהרוחות בפורום יירגעו). בנוסף, אני מציע להוסיף שמי שיורחק לשבוע שלוש פעמים מהפורום - יוזהר מראש ולאחר מכן יורחק מהפורום לצמיתות (או לחלופין לתקופה הרבה, הרבה יותר ארוכה משבוע אחד).

maozeitan

New member
מרגיש שחזרתי לבית הספר היסודי חחח

המורה היתה אומרת לי "מעוז תיזהר אתה על הכוונת שלי!!!" שיווו איזה פלאשבאק

rmoses1

New member
אפשר לשקול את מספר הטעויות, בתנאי ש..

כמו שאמרו כאן - הרוחות לא יתלהטו ואנשים לא יפגעו באחרים. פשוט עד היום כל מי שכתב בפורום -כמעט- חטף "צעקות" על כל טעות קטנה ובהרבה מקרים זה התדרדר למשהו לא רצוי... מה דעתכם, חושבים שחברי הפורום יוכלו לתקן בלי להתלהם ? ראובן

maozeitan

New member
אולי תשימו אותי בנבצרות זמנית וזה הכל?

של שבוע ונראה אם זה יפתור את בעיית הפורום.

תבורך על ההצעה ../images/Emo24.gif

הצעה חיובית, אם כי גם אני חושבת שניתן (במידת הצורך) לתקן יותר טעויות, אך ברוח חברית ולא פוגעת. בהצלחה בסינונים... מירב.

למעלה