כללי אצבע לתמחור נכון

ארתור ב

New member
כללי אצבע לתמחור נכון

אני התחלתי לעבוד פעם ראשונה. במקום העבודה נותנים לי יד חופשית לתמחור דברים שלא קיימים במחשב. אך הבעיה היא שאני לא כל כך מבין את ההגיון שבתמחור נכון. מצד אחד אני לא רוצה שזה יצא יקר מדיי ללקוח אך אני גם לא רוצה שהמקום יהיה מופסד. אשמח עם המנוסים שבינכם יוכלו לייעץ לי בנוגע לתמחור נכון.
 

rustynail

New member
תן דוגמאות למוצרים לתמחור....

האם הכוונה לקוקטייל? לתוספת סאוור? תוספת משקה קל? סנדוויץ? מחלה? מכונת סיגריות? מנצ'יס? יום אימוץ כלבים? זברה בלי פסים? עם פסים? חצי חצי?
 

S1ndrome1

New member
זה תלוי מאוד במקום עצמו

ההמלצה שלי, תמחר בהיגיון בהתאם לדברים זהים... נגיד אצלנו יש מחיר דיי כללי לקוקטיילים, ולכן אם הייתי עושה קוקטייל ממרכיבים בסיסיים או כאלה שנמצאים בכמויות דומות באחד מהקוקטיילים האחרים אז הייתי נותן מחיר של קוקטייל... ואני מניח שכשאתה מתכוון לדברים שלא נמצאים במחשב אתה מתכוון לקוקטיילים...
 

ארתור ב

New member
נגיד ומבקשים קוסמופוליטן עם גרנד מרנייה במקום

טריפל סק. ודברים בסגנון הזה
 

maxfain

New member
אז לפחות לפי מחיר הגרנד מרנייה.

אם הוודקה היא אלסקה גם ככה ישפכו עליך את הקוסמו אז התמחור לא ישנה כלום. את הכסף על הקוקטייל אתה לא תקבל בכל מקרה.
 
למעלה