כללי התנהגות ובטיחות במטבח
להלן הנושאים שעליהם כבר חשבתי: 1. מאחר ומדובר במטבח כשר, יש לעבוד אך ורק בחלק המתאים לאותה פגישת. 2. לפני שמתחילים את הפעילות המעשית במטבח יש לרחוץ היטב את הידיים עם סבון. יש לשמור על כללי ההגיינה. 3 .אין להניח חומרי ניקוי בקרבת המזון. 4. אין להתחיל במלאכת הבישול אלא ברשות המנחה. 5. סביב הכיריים יש לנהוג בזהירות ובערנות. 6. אין להשתולל ולהתפרע במטבח. 7. יש להקפיד בזמן הבישול שידיות הסירים או המחבתות יפנו כלפי פנים הכיריים. 8. יש להקפיד על ניקיון הירקות והפרות לפני השימוש בהם. 9. אין לבדוק את חדות הסכינים על הידיים. 10. מים ושמן חם לא מתחברים. 11. לא זורקים אוכל לשמן רותחת, אלא מחליקים אותו פנימה. 12. מקלפים ירקות מפנים הגוף החוצה וכך גם פורסים דברי מאפה כמו לחמניות וכו'. 13. אין להניח בקצה השולחן או משטח העבודה סירים חמים, מים רותחים. אשמח לקבל עוד רעיונות, ולדווח על הפעילות . תודה על שיתוף הפעולה ענת