~כללי-הטריויה~

~כללי-הטריויה~

א. מה יקרה אם מישהו יענה תשובה אחרי שכבר מישהו ענה? ב.כמה פרסים יקבלו כל שבוע? ג. כמה שאלות יהיו כל יום? ד.מה התנאים לקבלת הפרס? ה.איך הפרס יגיע אלינו (איך תפוז ידעו את הפרטים שלנו?) ו.איזה פרסים יש?

רפי....

ברגע שיענו תשובה נוכל לעקוב אחרי השעה שהכניסו את התשובה ומי שהגיב הראשון הוא יזכה באותו יום... ב. בכל שבוע יהיה פרס אחד בלבד... ג. בכל יום יהיה שאלה אחת, והניק הזה יכניס את השאלות... ד. התנאים להשתתפות בטריויה, חובה להיות חברים פעילים בפורום... ה. מי שיזכה בפרס, יעביר את פרטיו לתפוז באמצעות הטלפון או באמצעות אימייל, והפרס יגיע אליו הבייתה... ו. הפרסים שיהיו יחולקו דיסקים לזוכים... בהצלחה!

אהבתי את הניק....

גדול מהחיים, אגב פתחתי שירשור בנושא בפורום חרדים, לגבי הפרטים אז מאיפה תפוז ידעו שזה שמתקשר אליהם אכן זכה? ולגבי השאלה של שי אם שתים יכתבו הודעה באותה דקה.

שיSY

New member
ג"כ אני אהבתי הניק...

נראה לי שעדיף שיתקשרו ישירות למתנדב, לא?

תפוז ידעו, כי אני במקביל ישלח

להם אימייל ויעדכן אותם... וברגע ששני גולשים ישלחו הודעה באותו זמן, יתכן ואני יכניס את שניהם, ושניהם יקבלו ניקוד...

הבעיה תיפתר ברגע...

שפותר אחר יפתור נכונה שתי ימים, ואם יקרה מצב שיהיה לכל יום פותר אחר אז מה יהיה? מי יזכה בפרס?

רפי, יהיו חייבים לענות לפחות

על 3 שאלות, מתוך 7 שאלות, זאת אומרת בשבוע יש 7 ימים, מתוכם חייבים לענות על 3 שאלות, בכדי לזכות, ועם אחד ענה על 4 ואחד ענה על 3, אז זה שענה על 4 יזכה באותו שבוע בפרס...

מתנדב

New member
אז לא יהיה זוכה באותו שבוע

חייב לפחות 3 תשובות, זה מה שכתבתי קודם

נייעס

New member
מה מס, הטלפון של

תפוז. אם יש כזה? חשבתי עד היום שרק דרך האימיל אפשר לתקשר איתם. ד"א: שמעתי היום שתפוז שייך ליורקום זה נכון?

למעלה