כללי המשחק,כתבה ראשונה בסדרה...

Reshefgarcia

New member
כללי המשחק,כתבה ראשונה בסדרה...

זאת כתבה ראשונה בסדרת כתבות שאני מכין,לאלו מכם שלא מבינים כל-כך את המשחק ורוצים לדעת יותר... לקרוא ולהנות

Yo-man

New member
הינה זה בא

רבותי זה כבר כאן. כתבה ראשונה של רשף, שמקבל את תואר "המומחה" בפורום. את רשף אני מכיר כבר 6 שנים, הכל בזכות הפוטבול, ואין שאלה (כמעט) שהוא לא יודע את התשובה עליה. מנסיון. הכתבה תיכנס לספריית המאמרים בקרוב. הספריה תהיה הנקודה הראשונה אליה יופנו אלו שאינם יודעים מימינם ומשמאלם במשחק, אבל רוצים ללמוד. דבר שני - בלילה בין שני לשלישי, ב-03:00 בערוץ ESPN מתקיים המשחק הראשון של טרום העונה, והוא משחק ראווה בין שחקני העבר של וושינגטון רד-סקינז ודנבר ברונקוז. הזדמנות נדירה לראות את ג'ון אלווי מנהל משחק !!! להקליט, לנתח ולשמור.

Yo-man

New member
הייייייייי. יש פה צפרדעים !!!

תודה, רוי. תרגישי חופשי לבקר מתי שבא לך

Ilya T

New member
2 תיקונים

יש לך טעות בדרך קביעת העולות לפליאוף, במידה ולשתי קבוצות מאזן זהה הקריטריונים הנכונים הם: 1. מאזן מול קבוצות באותו הבית. 2. מאזן במשחקים מול קבוצות, ששני הקבוצות שנמצאות בתיקו, שיחקו איתן. 3. מאזן מול קבוצות באותה הליגה. 4. הפרש נקודות. 5. לפי מאזן כל היריבות של כל אחת משתי הקבוצות( קושי משחקים) יש עוד ועוד קריטריונים שאין מצב שיגיעו אליהם, ואין לי כוח לפרט. בכל מקרה, משחק במגרש נייטרלי? אין דבר כזה, במידה ויש שיוויון בכל ה-12 קריטריונים שנקבעו מחליטים לפי הטלת מטבע.... התיקון השני הוא בקשר לסדר המשחקים בפליאוף- שני הקבוצות שמדלגות על הסיבוב הראשון הן לא שתי הקבוצות בעלות המאזן הטוב, אלה שתי ראשי הבית בעלות המאזן הכי טוב.

Reshefgarcia

New member
נכון,אבל....

קיבלתי את התיקונים,טעות שלי... אך לידיעתך...השינוים האחרונים נעשו רק אחרי המעבר ל 4 בתים בכל CONFRENCE כך שאתה אולי צודק כרגע,אבל עד העונה שעברה,הקריטריונים היו שונים,ולכן אני מבקש סליחה על ההטעיה הלא מכוונת...

Ilya T

New member
המעבר התרחש בעונת 02/03

עם הצטרפות הטקסאנס, אז זה כבר 2 עונות
בכל מקרה אין צורך להתנצל... דרך אגב, אם אתה צריך עזרה עם המאמרים, להוריד טיפה את העומס, אשמח לעזור.

למעלה