כללי הפורום, טיפים לבלוגרים ושאר ירקות

wranger

New member
כללי הפורום, טיפים לבלוגרים ושאר ירקות../images/Emo240.gif

פורום הבלוגיה הוא זירת הפעילות הקהילתית של הבלוגיה. כאן אפשר להעלות דיונים בענייני הבלוגים הכתובים של תפוז, להגות הצעות ייעול ולהמליץ על הבלוג שלכם או של אחרים.
איך ממליצים על רשומה שקראתי או כתבתי? לפניכם כללי השרשור הנהוגים בפורום. נא לשרשר בהתאם.
קישורי הפורום עודכנו, והם מכילים עכשיו אוסף הולך וגדל של עצות וטיפים שימושיים לעריכת ועיצוב הרשומות, פרסום ויחסי ציבור לבלוג ועוד הפתעות. אני ממליץ במיוחד להתחיל ברשומת העצות לבלוגר המתחיל והמתוסכל מתוך בלוג הבית. לא רק לבלוגרים חדשים!
יש לכם בעיות טכניות? שאלות על שירות התשלומים, העורך החדש או על הטמעת סרטון מיוטיוב ברשומה? את כל השאלות והתקלות בעניינים הטכניים - אנא הפנו אל פורום התמיכה הטכנית. כתיבה נעימה!

פנומן 72

New member
איך לגרום לאנשים לא לקרוא את הבלוג שלכם

השתמשו בפונט קטן, המערכת מציעה לכם את אריאל בגודל מינימלי ? מצוין. תוציאו לחברים שלכם את העיניים, ושהזמן שייקח להם להגיע מצד ימין לצד שמאל בקריאה ייקח שעה. העיקר שלא יצטרכו לגלול למטה ...
תוותרו על סימני פיסוק או על הגהה. עילגות היא תכונה נדרשת בהצלחתו של בלוג.
את המאמר עצמו תתחילו בפסקה משעממת ולא אטרקטיבית. מי שכבר נכנס וקרא 3 שורות יתעייף ויסגור, וגם החברים שלכם שרשומים לבלוג שלכם יקבלו את שלושת השורות האלה לאימייל ואפילו לא יטרחו להיכנס.
שימו הרבה צבעים, תפגיזו בציורים, תמונות והמון גוונים פסיכדליים, אם זה לא יעשה לקורא כאב ראש, הוא עוד יגיע איכשהו למאמר.
תנטרו את התגובות. הגולשים מאוד אוהבים כשהם כותבים תגובה ומקבלים הודעה שהיא כפופה לאישור בעל הבלוג.
תמיד תדאגו להתעלם מהמגיבים. מכולם. למה מי הם בכלל ?
ואם כבר הגבתם - תלעגו להם, תקניטו אותם ותעצבנו אותם. הכי טוב - קללות.
כשאתם ממליצים על עצמכם בפורום הבלוגיה תכתבו בכותרת "רשומה חדשה" ובפנים רק תשימו לינק. אל תכתבו על מה המאמר ואל תוסיפו שום מידע אחר.
ואם אתם כבר כותבים על מה המאמר - תשקרו. תכתבו נניח "אסתי גינזבורג בטופלס" - ובתוך המאמר את מעיין חודדה יורדת על בורגוס. הגולשים מתים על זה...

פנומן 72

New member
בנוגע לסעיף 3 - אני כבר הבנתי בדרך הקשה

את המאמר "הצופן החגיגי" אפילו שקודם בעמוד הראשי - נרשמה תגובה אחת ואני מניח שמעט מאוד קראו. פשוט התחלתי בפסקה די משעממת וזה היה לי, אפעס, לרועץ...

motior

Member
עצות מצוינות!

יש לי עוד כמה תוספות: - בפרסומים שלכם בפורום הבלוגיה אל תשכחו לשים קישור לא לחיץ (רצוי שבור) - כשאתם מפרסמים בפורום הבלוגיה אל תשכחו להוסיף תגובות משמיצות לבלוגרים אחרים שפרסמו את הרשומות שלהם שם - היכנסו לכמה שיותר בלוגים והוסיפו שם תגובות שכותרתן: "קראו בבלוג שלי" והתוכן הוא קישור לרשומה שלך בלבד - פרסמו בכל הפורומים הודעות דומות ("קראו בבלוג שלי" + קישור) - למה להסתפק בפורום הבלוגיה?

1954טל

New member
אתה איש מצחיק ומקסים באופן פנומינלי,

והעצות שלך? איך לא חשבתי על זה קודם.

דנטל

New member
והוסיפו מוסיקה

זה עובד במיוחד נפלא בשביל אלה שנוטים לקרוא בלוגים דווקא בזמן העבודה. שיעבדו הבטלנים!

פנומן 72

New member
צודק. הוספת מוזיקה היא הדרך הבטוחה

לדאוג שהגולש לא יחזור יותר.

Oblivia

New member
אחלה עצות

אני רצה ליישם
נ.ב. קראתי את הרשומה של הצופן (ממזרים היהודים האלו), אהבתי את התמונה אבל לא היה לי מה להגיד אז לא הגבתי. זהו.

למעלה