כללי הפורום

yaely2

New member
מנהל
כללי הפורום

ערב טוב,
אני שמחה על כול גולש שמצטרף אלינו, יחד עם זאת יש מעט מאוד כללים בפורום שעליהם צריך לשמור.

אצלנו בפורום לא כותבים קללות, נאצות או מילים לא יפות, הודעות אלה נמחקות וחבל.

היום נאלצתי למחוק הודעה שכזאת. אני מזמינה כול גולש חדש שיכתוב לפי הכללים הנ"ל לבוא לכתוב בפורום החמוד הזה ובא לציון גואל.

יעלי
מנהלת הפורום

yaely2

New member
מנהל
סבח אל חיר

שלום המון בריאות ונחת לכולנו.

הדסה, הנאחס שלך קורה לי פעמיים בשבוע לפחות. הנה דוגמה ל 2 נחסים מהשבוע האחרון.
ביום חמישי הגעתי הביתה ב 10:00 בבוקר. בשעה 1 רציתי ללכת לסופרסל ולא מצאתי את המפתחות. נעזרתי במגב כדי להכניס אותו מתחת לכול חור ו....אין. רגעים מבואסים. בצרור שלי יש לא רק את המפתחות שלי אלא גם של יקיריי, נצטרך להחליף את כול המפתחות, כולל המכונית. חשבתי שאני מתה.
בשעה 2 צלצול בדלת, השכנה מקומה ג' אמרה לי "יעלי, רציתי רק שתדעי שהמפתחות שלך תקועים בדלת בצד החיצוני" הוצאתי קילו אוויר.

אתמול בבוקר הלכתי לעיר כדי לסדר את הבלוטוס שלי (מכשיר לטלפון הסוללארי) הלכתי במיוחד לחנות הזאת שאני ממש מרוצה ממנה. הגעתי לחנות ואני מחפשת את הטלפון הנייד ו...אין. נאלצתי לחזור הביתה בתנור הלוהט של אתמול וחזרתי לחנות.

ציפי, גם אני שעברתי ניתוח עיניים הפסיקו לי חמישה ימים קודם את המדלל ונתנו לי במקום זה 5 זריקות.

יום טוב לכולם

יעלי

הדסהש1

New member
יום שלישי פעמיים כי טוב .מקווה שכבר יבואו ימים טובים.

היום אסע לקניון להפגש עם החברות של המועדון.הרי אין פעילות לכן נפגשות פעם בשבועיים בקניון בקפה קפה או מקום אחר???
היום אקנה גם מחזיקי מפתחות.לי ולרמי בתקווה שלא נאבדם.ביום ראשון רמי יבדוק את המפתח של תא הדואר .צריך להחליף את צלינדר של התא.תארו לכם ששבוע עדיין לא הגיע האישור מהנהלת קופ"ח עם החותמת האדומה כדי שרמי יקנה מכשיר
שמיעה לטלויזיה..כל דבר לוקח זמןןןןןןןןןןןןןן.
באותו זמן אקנה בטריות למכשירי השמיעה שלי...
דקל קיבל בשעה טובה תור לתחילת אוגוסט ל MRI ל 5 בבוקר בבית חולים מאיר
כך שאבי יצטרך לקחת יום חופש כדי לבוא עם דקל.ומקווה שיקבל היום או מחר תור לראוטןפד ספורט כדי שיאשרו לו יציאה מהארץ.הכל מסורבל .וזה לאחר שליצמן אמר שהכל יהיה בסדר.בבלינסון בכלל אין תורים לחודשים הקרובים.וכן גם במעייני הישועה.
הבטחות לחוד וביצוע ההבטחה לחוד.והכל בעזרת פקידה מקופת חולים שעזרה לדקל בכל התהליך .שעתיים ליד הטלפון עד שענו לה בלי כל האישורים הוא לא יכול לנסוע לספרד עם חבריו שמתגייסים לפניו.הוא בגלל כל העניין עם הרגל והשיקום שלאחריו הוא התגייס בודאי עם שקד בספטמבר 2019 או לאחר מיכן תלוי בשיקום.נאמר לו שהשיקום ארוך וישכח להיות קרבי אבל הוא אמר שלא יוותר להם.הוא חולם על זה מיום שהיה קטן.הוא לא יודע מה צפוי לו. זה ניתוח מורב אבל יש לו מזל שהוא צעיר
ןחזק.אין להשוות מה שעברתי בגלל הגיל שלי.יתחלתי את הכל בגיל 50.ולצערי עברתי 3 ניתוחים בקרסול עד שקיבעו לי אותו.זה לקח בהפסקות 3 שנים וכל פעם שיקום.סליחה על כל הסיפור.מקווה שהכל יבוא על הצד הטוב ביותר.יש לו רב של חב"ד ביהוד שאוהב אותו .ואמר לו שהוא יתפלל עבורו כל הזמן שה" יהיה איתו...

יום שלישי בשבוע

היום יומולדת של אחי היחיד והמבוגר ממני בשבע וחצי שנים, החיים שלו יותר
מסודרים משלי, הוא הגיע למה שהגיע עם הרבה מאמצים ועבודה והצליח בכל
מה שידיו נגעו, היום הוא ואשתו חיים בבאר שבע בגן עדן של דיור מוגן ונהנים
מכל רגע, למרות שבבריאות הם לא משו,משו, אבל יותר קל להם להתמודד,
כשהכל מסביב נעים ונחמד.
אתמול היה לי יום מוצלח, הגעתי לאורטופד לפני הזמן, הוא קיבל אותי מיד
ועשה לי את הזריקה בחדרו בלי להתרוצץ לחדר האחות, משם ירדתי לבית
המרקחת ובדיוק הגיע תורי (לקחתי מספר לפני שעליתי לרופא), משם הלכתי
לחנות טבע ששם אני קונה את הצבע לשיער והצבע שלי חיכה לי, הגעתי לתחנה ואחרי המתנה קצרה, הגיע האוטובוס, בקיצור עשיתי את הכל בכרטיס אחד של 3 ש"ח, הגעתי הביתה, כולי שטופת זיעה והיה לי מספיק זמן להכנס להתקלח,
לפני הכנת ארוחת הצהריים שלי ושל אורי,
תמר ויעל'י, בעניין הפסקת האספירין, אורי כבר עבר הרבה ניתוחים פלסטיים,
שצריכים לפני זה להפסיק לקחת, בהתייעצות עם רופאת המשפחה, זה בסדר,
אני אבל קצת מתחכמת ומפסיקה לו שבוע לפני ולא 10 ימים, אף פעם היא לא הציעה זריקה כתחליף, עד עכשיו זה היה בסדר ולא קרה שום דבר,הפעם הזאת, פשוט יצא לי הדבר הזה מהזכרון ורק
כשהסתכלתי בהזמנה, כדי לקבוע את שעת הניתוח, שאת זה עושים יום קודם,
ראיתי את הפאשלה, אני מקווה שכשנקבל את ההזמנה לניתוח, ארשום לי ביומן
לעשות את ההפסקה הזאת, אין לי חשק לבקש מהרופאה את הזריקה הזאת,
זה עוד כאב ראש ועוד הוצאה על מוניות, אני רעה, אבל ממש נגמר לי הסוס,
הדסה, מה השם של התרופה שהפסיקו לך ומה נתנו לך במקום? הרופאה שלי צלצלה לי שלשום בערב ואמרה לי להפסיק לקחת ואלסרטן, שזה מקביל לדיובאן,
שכבר מזמן אין בקופת חולים והוציאה לי במקום זה מרשם ללוסרדקס, שאתמול
כבר לקחתי בבית המרקחת.קראתי בעלון של זה את כל התופעות שזה עושה
וקיבלתי פיק בירכיים, אני לקחתי את הכדור הזה כמה שנים ומי יודע אם כל התופעות לוואי של הכדור הזה לא גרמו לזה.

שי1951

Member
אחר צהרים נעים, מוצלח ומחוייך ובריאות
טובה

יעלי - הרבה בריאות
שמחה ובשורות טובות

נאחל לך ולכולם כמה שפחות מקרי "נאחס"
אף אחד לא מחוסן מזה.
הדסה - בריאות
טובה והחלמה מהירה, לך ולרמי ולנכד דקל, ובשורות טובות

ציפי - מאחל לאחיך
ליום הולדתו, הרבה בריאות
לך לאורי ולנאוה

מצרף
כמה חיוכונים
לשיפור מצב הרוח

הדסהש1

New member
ציפי זאת אותה התרופה.גם אני לקחתי אותה שנים

התרופה החלופית שנתנה לי הרופאה LOSARDEX בנתיים אין תופעות לואי
מהשינוי.רק יש לי שינוי בטעמים.אני מרגישה טעם מוזר בחלק מהפירות.
בהזדמנות אשאל את הרופאה בנתיים חשתי זאת באבטיח...
דרך אגב דקל יסע בסוף ביום שני סידרו לו היום תור לשרון לרופא אורטופד ספורט ל 2.9.
כבר פיקסס למי שמטפל באישורי יציאה מהארץ מקווה שלא תהייה לו בעיה.
כך שהוא ינותח רק בחגים או לאחר מיכן ובגיוס ידחב\ה.הוא מבואס שחבריו מתגייסים קודם.והוא ירצה אחרי כן להעלות פרופיל כדי לשרת בקרבי..ליאת תהייה אמא לשני חיילים באותו הזמן....

הדסהש1

New member
היום נפגשנו בקניון ביהוד

בקפה ג"ו .יש לציין שהוחלו הבעלים והצוות צעיר.הכל הלך לאט מאוד
לקחו מחלק מהאנשים את ההזמנה
ועד שכולם קיבלו לקח שעה.ביקשנו מפיות.הכל הלך באיזי.אמרנו לאחראי את דעתינו שיקחו לתשומת ליבו.היינו 12 אנשים.והיו צריכים לחבר כמה שולחנות של 4 אנשים.האוכל היה בסדר אני לא אכלתי.הזמנתי שייק פירות על בסיס חלב אלה שבקשו ארוחת בוקר כבר לא היו רעבים מההמתנה הארוכה..
&nbsp
&nbsp

acamolit

New member
אספירין

כאשר לוקחים מדלל דם מסוג אספירין, אכן יש להפסיק על פי הוראת הרופא , אך אין צורך במתן משהו חלופי כדוגמת זריקות קלקסן.
לעומת זאת, כשמקבלים מדלל דם כמו קומדין, ישנה "חלופה" חיונית שהיא קלקסן - ניתנת בזריקות על פי מינון שקובע הרופא (תלוי משקל גוף).
רק בריאות לכולם.

yaely2

New member
מנהל
ברוכה הבאה אקאמוליט

המון בריאות ונחת לכולם.

אקאמוליט מאין היידע השופע? שמחים שהצטרפת אלינו ומקווה שתעשירי אותנו ביידע גם בעתיד.

הדסה שמחתי לקרוא שנפגשת ונהנית. שהמ.ר.י יצא טוב ואפילו טוב מאוד.
כיף. אגב בנוגע לתיבת הדואר אני החלפתי את הצילינדר בתיבה לפחות פעמיים.

ציפי, מתאים לך לשיר "איזה יום שמח לי היום" איזה צירוף מקרים חיובי, טפו טפו בלי עין רעה.

שייקה, אין עליך. נהניתי ממך ומהבדיחות שלך.

היום ביקרתי את סימאורה, שנכנסה לדידרה חדשה לפני מספר חודשים ולא יצא לי לבקר אותה.
לפני חודש בערך עברה ארוע מוחי ומאז לא ראיתי אותה. היום סוף סוף נפגשנו והיה לי לפחות כיף ביחד.

יעלי

תודה לאקמולית

על האינפורמציה,
הדסה, אני שמחה שנהנית עם החברות למרות השירות הגרוע,
יעל'י, יפה שביקרת את סימה ושנהניתם ביחד.
אני היום הסתובבתי כל היום עם כותונת לילה, לא יצאתי מהבית, השתדלתי כמה
שיותר לנוח, עשיתי טלפונים חשובים, עשיתי שוב נסיון לקניה עם המטפל, שלחתי אותו
לקנות שמיניית יוגורטים וחלב, הוצאתי מהמקרר את היוגורט האחרון שנשאר לי, הראיתי
לו והסברתי לו בדיוק שכזה אני רוצה, לא במתיקות מעודנת, רגיל, הוא רשם
לעצמו בפתק, תנחשו מה הוא הביא, כן, הוא הביא שמיניית יוגורטים במתיקות מעודנת, כמובן שלא אמרתי לא שום דבר על זה, אין טעם, הוא לא מבין טוב
עברית וגם לא שומע טוב, אורי לא מוכן בשום אופן לשמוע על להחליף אותו, עכשיו הוא יוצא לחופשה של חודש ושבוע, אולי ימצאו לנו מחליף שיהיה טוב ונמשיך איתו הלאה, בינתיים עוד לא מצאו מחליף, אני השארתי הודעה בעוד חברה ולא חזרו אלי, מחר אנחנו צריכים להיות אצל רופא אונקולוג במרכז דוידוב, אולי כשנחזור,
אמצא זמן להתקשר לעוד חברה,לילה טוב

בוקר טוב , ציפי , תני לעובד מיכל ריק כשהמכסה עדין מחובר .

תדריכי אותו לשאול את הדילות או מי מהקונים , שיראה לו את היוגורט הנכון .

הדסהש1

New member
צהריים טובים היום התחיל עקום ונראה איך הסתיים

מאז שרמי עבר ארוע מוחי הוא סבלני פחות ועכסני והכל עלי.ולי לא חסר עצבים
כך אני חיה במצב רוח קודר.הכל צריך להיות לפי רצונו וזה משגע אותי.
הזמנו טכנאי של הוט והסברנו להם את מצבינו וביקשנו שיביא איתו שלט חדש.
בקניון היה דוכן שאפשר להחליף שלטים והם עזבו.הסברנו שאנו לא ניידים.כמובן
האכנאי לא ידע מזה.פשוט היה אדם אנטיפט שלא ניסה להקשיב אפילו
ורק הסביר שצריך לבקש שליח עם תשלום שיביא שלטים.זה כבר עלה לי את
העצבים.משלמים הרבה כסף ושצריך תמיכה לא מקבלים.שירות זיפט.רמי רוצה לעבור חברה אבל כולם אותו הדבר...אמרו שיתקשרו שוב ונראה מתי זה יהיה...

למעלה