כללי על התוכנית

temp13

New member
כללי על התוכנית

אני נורא אוהב את התוכנית... בלה בלה, וכל ההתחנפויות הרגילות, אבל כל מה שרציתי להגיד זה: שלא כל מה שלא חוקי צריך להביא לשידור ולהתנגד אליו, למשל זה שאפשר לעשות בבאר שבע טסט לאופנוע ביום אחד, זה דבר מבורך שחוסך לציבור הרבה טירחות מיותרות ולא מזיק לאיש, אלא להפך כדאי לעודד מורים לנהיגה גם בצפון לעבוד על כאלה קומבינות, שלא נצטרך לסוע עד באר שבע, חוץ מזה אני תומך בפעילות של התוכנית לחשיפת ותפיסת רמאים ונכלים שפוגעים בציבור, אבל כדוגמת המורה הנ"ל הוא רק עוזר לציבור !!!!

sdz

New member
תגיד לי, אתה אידיוט???

בוא נתחיל מזה שזה לא חוקי ולכן זה פסול!!! אם אתה חושב שזה ראוי לך לחברי הכנסת שבחרת ונסה לשנות את החוק! ועכשיו אני אעבור להסביר למ זה צריך להשאר פסול: תראה איזה נהגים מפגרים יש לנו בארץ, תראה כמה תאונות יש בארץ, תבדוק כמה נהגים באמת מאותתים בפניה או כמה באמת לוקחים את הפניה מהצד הנכון ולצד הנכון, כמה שומרים על הימין, ועוד ועוד דוגמאות רבות וחשובות לטעמי צריך להחמיר מאד עם רישיונות הנהיגה, העניין הפך לבדיחה! גם לאוטו וגם לאופנוע/קטנוע צריך להחמיר! צריך להתנגד לכל מה שלא חוקי! מה שנראה לך לא חוקי והוא צודק צריך לבוא בתחום הכנסת ולא לעודד עברינות כל עניין השוחד והקומבינות שולט חזק מאד במשרד הרישוי וצריך איזה 100 תוכניות בסגנון הזה בשביל להתחיל לנקות את האזור ואז לתקן תקנות חדשות ומחמירות הרבה יותר! אתה מסיט לעבריינות, ואולי בגלל שאתה מתוסכל כי נכשלת בטסטים רבים אתה מנסה את עניין הפלילים, אם כך הדבר מקומך בבית הדין ולא פה!!!

במה הוא עזר לציבור בדיוק?

או שאין לך רישיון או שאתה ממש דביל. אין דבר חשוב יותר מלדעת לנהוג נכון אני רואה את זה יום יום על הכביש ולדעת לנהוג נכון אי אפשר תוך יום אחד, עם כל הכבוד לכישרון שלך

sdz

New member
הימור שלי...

הוא ממש אבל ממש דביל אין לבן אדם מושג על מה הוא מדבר אני מכיר אנשים סופר כישרונים בנושא הנהיגה ואין מה לעשות תוך יום בחיים לא תמלד נהיגה מורה שתתוך יום מגיש ילד למבחן אומר שקודם כל הוא עבריין שנית הוא חיתכת נבלה שעלול בסבירות די גבוהה לגרום לרצוח מורים כאלה ובוחנים ששיתפו פעולה עם העניין צריכים לשבת מאחורי סורג ובריח, הם צריכים להבין שמאות אנשים בשנה נהרגים כי אנשים לא ידעו לנהוג ובין השאר זה בגלל שיש מנובלים כמוהם שנותנים לילדים מפגרים רישיון רק בשביל קצת כסף

למעלה