בר אקטיבי - המלצות
כמו בכל דבר שקשור בענייני חתונה גם כאן זה פונקציה של טעם וכסף...
סוג משקאות - רוב הבארים משתמשים במשקאות תוצרת הארץ. אני כמי ששותה רק מה שטעים לי מבחינה בהבדלים. תוצרת חוץ יותר טעים! ועוד דבר, משקאות איכותיים פחות גורמים להקאה (ואל תשאלי אותי למה...)וזה עוד יותר חשוב כשמדובר בטקילה (הטובות הן קאורבו ומריאצ´י). דרך אגב, יש מחסור עולמי בטקילות מה שמעלה עוד יותר את המחירים של בארים תוצרת חוץ.
לבוש - בעיני מאד זול ומאד לא מתאים לחתונה לבוש פרובוקטיבי ואני מעדיפה לבוש סולידי שחור. אבל זה עניין של טעם וסוג הקהל שיש לך...
גימיקים - עניין של טעם - הגימיקים שעליהם שמענו מתחילים בשתיה בכל מיני אבטיחים/קוקוסים וכו´ ומסתיימים בנחשים/קרטיבים/קרמבואים אלכוהוליים. יש שטוענים שכל הדברים המוצקים יותר הם בעייתיים כי לא כולם אוהבים אותם ומי שלא אוהב ומשאיר ליד הבאר או זורק על הריצפה, זה מלכלך מאד.
חשוב להקפיד - נקיון הבאר
לא משנה איזה באר תקחו. תבדקו אותם בפעולה ותראו איך הם מגישים את הדברים ומה רמת ההיגיינה שלהם - יש בארים שמתקמצנים על הקשיות וכולם שותים מאותו סט קשיות... יש כאלה שמוציאים עגלת טקילה בלי מפיות ואח"כ כל האורחים מסתובבים עם ידים דביקות והרגשת גועל..., יש שהבאר שלהם נראה כמו אחרי מלחמה. בקיצור - צריך לבדוק את הבאר בפעולה.
עוד דבר קטן - לכל אחד ואחת מאיתנו יש את הדברים הקטנים שחשובים לו וצריך לראות שהבאר מוכן להקשיב ולהתאים את עצמו למה שמתאים לכם. וכמו בכל דבר - כימיה עם נותני השירותים חשובה ביותר ! אנחנו סגרנו השבוע עם Bar Show והם ממש מקצועיים וממש מומלצים. אם תרצי לשמוע פרטים נשמח לשתף. בהצלחה. לימור ודורון