כללי עשה ועל תעשה ל"בר אקטיבי"

Yifaa

New member
כללי עשה ועל תעשה ל"בר אקטיבי"../images/Emo48.gif

הייתי רוצה לקבל הערות חשובות לגבי מה נכון ומה לא נכון לגבי בר אקטיבי: איזה לבוש עלי לדרוש? על מה עלי להקפיד? כן טקילה.לא טקילה. איזה גימיקים חדשים יש בשוק? איזה גימיקים הם פאסה? תודה רבה - ומזל טוב למתחתנות

יעלי2

New member
לגבי הבר

עקרונית אני חושבת שבר אקטיבי מסורתי הוא פאסה. כלומר מזרקים ומבחנות שדוחפים לאורחים כמעט בכוח. אישית אני גם לא משתגעת על האבטיחים שמעבירים בין כולם עם קשים לא הגיינים. אני אגיד לך מה אנחנו סגרנו ותחליטי מה מזה מתאים לך: המצלרים לבושים שפוט בשחור מכנס וחולצה.יתכן שישיה עליה לוגו של הבר, לא מפריע לי. הבר מעוצב בצורה סולידית. יש טקילה. אפשר לבקש להוציא טקילה לרחבה בכוסות זכוכית קטנות ומסודרות. חדש יחסית, רד בול עם וודקה (רצוי תוצרת חוץ כדי למנוע "הרעלה" של האורחים. מאוד נחמד ובד"כ מקבלים קוקטלים. גם יפה וגם טעים ועם מאט אלכוהול כדי לטפס עם האלכוהול בהדרגה. אפשר להוציא פירות אלכוהולים לפי העונה. אם זה בחורף תותים עם קצפת (כשרה) וכו. נ.ב. אם האירוע בחורף, אני ממליצה עם חלוקת פונץ´ חם אלכוהולי בהתחלה. זהעושה יופי טופי ומכניס את האנשים לגרוב... מקווה שעזרתי.

מיה :)

New member
לגבי רד בול, לא ממליצה

זה לא מתאים לכולם, ואת זה אני אומרת מנסיון אישי! יום אחד שתיתי שניים כאלה בהפרש של כחמש שעות. קיבלתי דפיקות לב לא מהעולם הזה וכאבים בחזה. זה בסדר אם שותים אחד, וגם אז, מה עם אורחים מבוגרים שלא יודעים מה זה ויש להם לחץ דם גבוה??

New member
שי לי עוד ../images/Emo91.gif...

אקטיבי בר - פשוט מעולים!! היו אצלי בחתונה, ואחרי כחודש בחתונה של חבר לעבודה. הם סולידיים, לבושים בטעם, אין אצלם כזה דבר קשים או כוסות מפה לפה (הם מאד מקפידים על זה!) והכי חשוב - עושים בדיוק מה שמבקשים מהם. והמחיר מעולה. גימיקים יש אצל כולם, את יכולה להתייעץ עם כל בעל בר שאת נפגשת איתו. אם תרצי, אשמח לצרף פרטים.

גם אנחנו עוד לא החלטנו, זה ממש

עניין של טעם. החבר שלי אוהב מאוד את הבארים עם השפנפנות והחצוצרות והם פשוט איומים בעיניי, לעומת זאת ראינו בר שכמעט לא עשה כלום, ממש בר "פאסיבי", אז אני חושבת שבר טוב צריך להיות איפשהו באמצע, צריך להרגיש אותו אבל לא צריך להגזים!!

dorlim

New member
בר אקטיבי - המלצות

כמו בכל דבר שקשור בענייני חתונה גם כאן זה פונקציה של טעם וכסף...
סוג משקאות - רוב הבארים משתמשים במשקאות תוצרת הארץ. אני כמי ששותה רק מה שטעים לי מבחינה בהבדלים. תוצרת חוץ יותר טעים! ועוד דבר, משקאות איכותיים פחות גורמים להקאה (ואל תשאלי אותי למה...)וזה עוד יותר חשוב כשמדובר בטקילה (הטובות הן קאורבו ומריאצ´י). דרך אגב, יש מחסור עולמי בטקילות מה שמעלה עוד יותר את המחירים של בארים תוצרת חוץ.
לבוש - בעיני מאד זול ומאד לא מתאים לחתונה לבוש פרובוקטיבי ואני מעדיפה לבוש סולידי שחור. אבל זה עניין של טעם וסוג הקהל שיש לך...
גימיקים - עניין של טעם - הגימיקים שעליהם שמענו מתחילים בשתיה בכל מיני אבטיחים/קוקוסים וכו´ ומסתיימים בנחשים/קרטיבים/קרמבואים אלכוהוליים. יש שטוענים שכל הדברים המוצקים יותר הם בעייתיים כי לא כולם אוהבים אותם ומי שלא אוהב ומשאיר ליד הבאר או זורק על הריצפה, זה מלכלך מאד.
חשוב להקפיד - נקיון הבאר
לא משנה איזה באר תקחו. תבדקו אותם בפעולה ותראו איך הם מגישים את הדברים ומה רמת ההיגיינה שלהם - יש בארים שמתקמצנים על הקשיות וכולם שותים מאותו סט קשיות... יש כאלה שמוציאים עגלת טקילה בלי מפיות ואח"כ כל האורחים מסתובבים עם ידים דביקות והרגשת גועל..., יש שהבאר שלהם נראה כמו אחרי מלחמה. בקיצור - צריך לבדוק את הבאר בפעולה.
עוד דבר קטן - לכל אחד ואחת מאיתנו יש את הדברים הקטנים שחשובים לו וצריך לראות שהבאר מוכן להקשיב ולהתאים את עצמו למה שמתאים לכם. וכמו בכל דבר - כימיה עם נותני השירותים חשובה ביותר ! אנחנו סגרנו השבוע עם Bar Show והם ממש מקצועיים וממש מומלצים. אם תרצי לשמוע פרטים נשמח לשתף. בהצלחה. לימור ודורון

New member
ולגבי משקאות תוצרת חוץ

תמיד אפשר לקנות ב"חינאווי" ביפו, הרבה יותר זול מהדיוטי-פרי!

יעלי2

New member
לגבי תוצרת חוץ-תיקון והערה

נכון שאצל חינאווי יותר זול מבחנויות אחרות בארץ, אבל תבדקו ותשוו. לדוגמא: טקילה קוארבו גולד וסילבר עולה בדיוטי 20-25$ לשם השוואה אצל חינאווי כ 250-300 ש"ח. אני ממליצה להשקיע בזה זמן ולהשוות. מה שאפשר בחינאווי, שם ומה שלא-לדעת מספיק זמן מראש כדי לבקש שיביאו מהדיוטי. הזמן =

New member
בדקתי והשוותי ../images/Emo45.gif

אמנם לא קנינו טקילה אלא וודקה, אבל גם הטקילה היתה יותר זולה.

יעלי2

New member
לכן המלצתי היתה כפולה:

1. להשוות. בחינאווי שאנחנו בדקנו לא ביפו, הטקילה היתה יקרה בהרבה. 2. להתחיל מספיק זמן מראש. אנחנו התחלנו כחמישה חודשים מראש ועכשיו, חודשיים לפני ביקשנו להפסיק להביא כי צימחנו בר ברמה בינלאומית בדירתנו הצנועה. זה כל כך מצחיק!

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תמיד עדיף להשוות לבד, כמובן, אני רק נותנת כיוון...

dvorah

New member
אקטיבי בר

אצלנו היה בר אקטיבי בשם "אקטיבי בר" והם היו מעולים. אני חושבת שקיבלנו יותר תגובות נלהבות על הבר האקטיבי מאשר על כל דבר אחר בחתונה. הלבוש שלהם הוא שחור סולידי (חוץ מפה ושם שהם יצאו לרחבה עם כובעים צבעוניים בשביל האוירה). הם מביאים קשיות בנפרד וכל אורח מקבל קשית משלו לשתיה. מבחינת גימיקים, יש כל מיני שחלקם כלולים וחלקם תוספות ואת צריכה להחליט מה את רוצה. בעקרון נפגשים עם הבר ומדברים איתם על מה שרוצים ומה שלא רוצים והם בדרך כלל מתאימים עצמם לרצון הלקוח. התוספת שהכי הוסיפה לדעתי היתה כל מיני רעשנים, בלונים ושאר מיני צעצועים שהם הוציאו לקהל וזה זכה להתלהבות רבה. לגבי משקאות תוצרת חוץ, בדרך כלל לא נותנים אותם וצריך או להוסיף כסף או להביא אותם לבד. לדעתי הכדאיות תלויה מאוד בסוג האורחים, אם יש אורחים שאוהבים לשתות ומבינים במשקאות, שווה להשקיע אם לא אז לא.

למעלה