כלל ה-20% ממש לא מתאים לי

BADBOY666

New member
כלל ה-20% ממש לא מתאים לי

אני רווק, והכנסתי נטו כ- 10,000. אני משלם משכנתה של 3.5 אלף ש"ח, ונשאר לי עוד איזה 3 עודף כל חודש, סתם לקחתי משכנתא ל-6 שנים שלמות, בפועל אני בטח אגמור אותה בשלוש.

BADBOY666

New member
אה וגם

זה לא שיש לי ממש הוצאות, הרי 3 ארוחות ביום ורכב מקבלים ממקום העבודה. וזה לא שממש יש לי זמן פנוי לבזבז את שאר הכסף שלי. רק עבודה עבודה עבודה, אבל גיל 30 עוד כמה שנים מגיע, ועוד לא הגעתי אפילו למיליון, נו טוב, אולי בשנה הבאה עם קצת בועה. איפה הבועה שלי גידלתי אותה כל כך בעדינות והיא התפוצצה נו טוב, לא בוכים על חלב שנשפך

כלל ה- 20%

ערב טוב, כל ה- 20% הוא כלל אצבע שנכון למרבית האנשים. במקרה שלך כרווק עם הכנסה פנויה גבוהה אכן הכלל אינו נכון. יש לציין שנהגת בחכמה כשלקחת את המשכנתא ל- 6 שנים, זו דרך נכונה להתחיל לבנות עסק משפחתי..עוד לפני הקמת משפחה וצמיחת ההוצאות. בהצלחה גיל

BADBOY666

New member
מי מזדקו

כולה בן 28 מה אתה רוצה ממני ומה הקשר לקביעתך כי אני דביל? לכל היותר אני יכול להסכים עמך על אינפנטיל, אבל כמו שאמרתי - כולה 28 דרך אגב, רוב ברווקים/רווקות המצליחים בגיל 30 משלימים משכנתא והם הבעלים של נכס ב-200,000$. זוג כזה שמתחתן הוא עם 400,000 - שזה אומר, אין עוד משכנתא אף פעם.

mirileh

New member
מ-פ-ר-ג-נ-ת ../images/Emo123.gif

ומאחלת לך מכל הלב שאיזו בלונדה תכבוש את לבך ודירתך ותשאיר אותך במהרה עם התחתונים בלבד כדי שתוכל לחסוך ולקנות דירה בשביל עוד אחת מאיתנו...

banjo3

New member
אל תשכח רק לעשות

הסכם ממון כשאתה מתחתן. שחצי מחסכונותיך ומנכסיך לא ירדו לטמיון יום אחד.

למעלה