כלל חדש בפורומנו הקט

היום זה מתחיל ואני רוצה שוב לפנות אליכם בבקשה

כן זה מרגש טיכו שהסיבוב מתחיל היום .(!#%$@!%$@!%@#!@~~!^%*)&,ליתר דיוק) בכל אופן אני רוצה לבקש ממכם שוב ,בבקשה בבקשה בבקשה (פריטי פליז). אני רוצה להיות מופתעת. אני רוצה לא לדעת כמעט כלום על הסיבוב הזה עד שאני אטוס לראות אותו. וכרגע אני מצליחה ממש מעולה. אני לא אומרת לכם לא להעלות לפה דברים. תעלו, כמה שמתחשק לכם. וברור שאני מצפה מהבנות שטסות למופעים הקרובים שכן יבואו ויחלקו פה ושיהיה פאנן. רק בבקשה בבקשה בבקשה ,תהיו נחמדים תסמנו אותם בספוילר
.
אני יודעת שיש עוד בנות כמוני שלא רוצות לדעת הכל.

כלל חדש בפורומנו הקט../images/Emo69.gif

חלק מאיתנו לא מעוניינות לדעת מה יהיה בהופעה בכדי שהחוויה האישית שלה תהיה יותר עוצמתית, ולכן כל סרטון, תמונה או הסבר מילולי כלשהו שמצביע על מה שקורה בהופעות עצמן, אתם מתבקשים לסמן את ההודעה בסמל של ספוילר:
.. ועוד משהו, רק לידעתכם- יש לנו בפורום סקשן של מאמרים, בהם תוכלו למצוא מאמרים שכתבו בנות על החוויות שלהן מהופעות מכל סיבובי ההופעות עד כה, ואני יותר מאשמח אם מישהי תרצה לכתוב על החוויה האישית שלה שיפורסם בתור מאמר מסיבוב ההופעות ההיסטורי שעומד בפתח.. את המאמר אתן מוזמנות לשלוח אליי במסר או לפרסם בפורום כהודעה רגילה ואני אדאג להעלות את המאמר
(כשאתן מגיעות לחלק שמתאר את ההופעה עצמה תסמנו לפני התיאורים ב
ככה שבנות שרוצות לקרוא על ההתרגשות שלפני אבל לא על ההופעה עצמה- יידעו מתי מגיעים הספוילרים). well.. let the madness begin

orlyshka1

New member
חשוב!!

מניסיון אישי, תכתבו! זה חלק גדול מהחוויה, קיבלתי הוראות מהשוטרת הילה לכתוב גם בקרקס וגם ב GB40, וזה כל כך שווה את זה, אני קוראת את זה כל פעם ומתמלאת דמעות, לא מאמינה שאני חוויתי את כל זה. זה מזכרת לנצח. מומלץ!

למעלה