כלל צהלי

anatol*

New member
כלל צהלי

יש לי קב``א גבוהה הייתי במיליון ואחד זימונים, בחלק ויתרתי בחלק ויתרו עלי...:) בסוף אני מתגייסת סתם ככה בתאריך הרגיל שקבילתי שהוא ה23 בספטמבר 2001 יש סיכוי שעוד יצא ממני משהו בצבא?? או שאת כל התפקידים הטובים (עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה) חילקו לאלו שעשו מיונים קדם צבאיים ורק לענת לא נשאר...?

אני בדיוק באותו מצב

מאיפה לא העיפו אותי... מירפ``א א`, מירפ``א ב` (אחרי שגילו שהעיפו אותי מירפ``א א...), מחמן שחקים...

אוריתוש

New member
אני גם מתגייסת בתאריך הזה!

ויש לי את אותה בעיה! הייתי בהמון זימונים הייתה לי מנילה טובה מאוד! שלחתי מליון ואחד בקשות ללשכה ובסוף אני מתגייסת בכלל צה``לי ב- 23 בספטמבר.....

אז…?

אמממ….רק עכשיו שמתי לב שמישהו בכלל ענה להודעה שלי…. בכל מקרה…אז מה עושים? גורלנו נחרץ סופית? יש סיכוי למשהו נורמאלי בצבא?? על זה אף אחד לא ענה… ואורית…ניפגש בבקו``ם הא….:)))))

superyal

New member
אל תדאגי

תראי הייתי במצב דיי דומה לשלך. הייתי במעט מיונים אמנם אבל ידעתי שיש לי קב``א גבוהה וכבר הייתי בטוחה שויתרו עלי לגמרי ושאני אתייבש לי בכלל צה``לי ואז בתור פקידה אבל קצת לפני הגיוס שלי שלחו לי מיון לקורס מ``כיות. הבעיה הייתה שעד ליום הגיוס שלי לא אמרו לי אם התקבלתי או לא ורק בבקו``ם נזכרו להגיד לי שהתקבלתי. בכל מקרה מה שרציתי להגיד שהיו איתי הרבה בנות שהיו אמורו להגיד לכלל צה``לי ובבקו``ם פתאום שלחו אותן לקורס מ``כיות בנים בלי התראה מראש ובלי כלום. אז אל תדאגי הפתעות קורות ואם את באמת רוצה לעשות משהו רציני אז יש לך סיכוי כי לא כולם עושים מיונים ולא לכל דבר יש קורס קדם צבאי.

למעלה