כלם מעלים פריטים אז חשבתי אולי גם אני.
R rachelea New member 4/7/17 #11 תודה על הלאת שמץ מתחומי האוסף שלך חבל רק שלא ציינת בכותרת האשכול כי אתה מעלה תמונות של פמוטים מהאוסף.
תודה על הלאת שמץ מתחומי האוסף שלך חבל רק שלא ציינת בכותרת האשכול כי אתה מעלה תמונות של פמוטים מהאוסף.
כ כ חיים New member 5/7/17 #14 ממש לא כולם משתפים פריטים מאוספיהם רק בודדים מאנשי הפורום עושים כך וחבל. תודה לך על שהסכמת אתה לשתף כאן חלק מהאוסף שלך.
ממש לא כולם משתפים פריטים מאוספיהם רק בודדים מאנשי הפורום עושים כך וחבל. תודה לך על שהסכמת אתה לשתף כאן חלק מהאוסף שלך.
S Suki333 New member 7/7/17 #20 שאלה, לא קשור לשירשור. אני לא יכולה לפתוח הודעה חדשה. מגנטים איך מחזירים למגנטים את כח המשיכה. מדובר בשתי חתיכות מגנט שאמורות לסגור קופסת עץ גדולה והן לא מחזיקות. יש דרך לחזק את המגנט? יש מקום שאפשר לקנות מגנטים חדשים לפי מידה? תודה
שאלה, לא קשור לשירשור. אני לא יכולה לפתוח הודעה חדשה. מגנטים איך מחזירים למגנטים את כח המשיכה. מדובר בשתי חתיכות מגנט שאמורות לסגור קופסת עץ גדולה והן לא מחזיקות. יש דרך לחזק את המגנט? יש מקום שאפשר לקנות מגנטים חדשים לפי מידה? תודה