כלת פרס נובל:פעילה מאיראן

beky1

New member
כלת פרס נובל:פעילה מאיראן

הפעילה בנושא זכויות נשים וילדים באירן, ובלי קשר היא גם תומכת במאבק הפלסטינים. הקישור http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=634983

שש שבע

New member
משחק מכור

באירן אף אחד לא יכול להיות פעיל חופשי. ומי שנתן פרס נובל לשלום לעראפאת מזמן הפסיק להיות אמין בעיני או להרשים אותי,ומאז גם לא הפרס עצמו.

siv30

New member
אבל תחשבי על זה, שש שבע, עצם העובדה

שהיא מוכנה שיפרסמו את הראיון איתה, זה כזה סיכון אצלהם להצטלם ככה ללא הרעלה. יש כאן משהו מדהים ביחס החופשי והנטול דאגות שלה. גם הביקורת הסמויה על הנשיא חתמי, היא לא חוסכת שיבטה. אז יתכן שיש כאן איזה משהו כן אמיתי.

שש שבע

New member
עדין משחק מכור

אני מוכנה לחתום לך , שהרשויות שלהם יזמו את ה"חשיפה" בכדי להראות פנים "נאורות" לפני קהל לא איראני, קרי - בדיוק מה שאמרת. תראי עבדתי תקופה עם קבוצת נערות שברחו מאיראן, וההורים שלהם או אחד מהם נשארו שם, אפילו כ א ן הן פוחדות לספר הכל שמא יבולע למישהו שם.

siv30

New member
בואי נניח שאת צודקת,

גם אז אני חושבת שזה יפה. כמה נשים אצלנו מביעות ככה בנחרצות את דעתן, פעילות למען זכויות האזרח והכי חשוב כמה מהן עו"ד
. גם אם יש אישה שמגיעה אצלנו לקריירה ולמעמד בו היא יכולה להשמיע את דברה, נדיר מאוד שזה קורה. אני לא שמעתי לא את דורית ארבל ולא את דורית בייניש יוצאות בביקורת נגד הממסד שאותו הן משרתות, או בכלל דעות קונטרברסליות. ותסכימי איתי לפחות שכאן אין סכנה שיבולע להן. אז את יודעת מה גם אם את צודקת והמשחק מכור, היא עושה את העבודה יפה בשורה התחתונה, לא

שש שבע

New member
זה שאצלנו הנשים מוכרות את עצמן

ואת דעותיהן עבור לא יודעת מה, זו בעיה אחת, ויש לנו הרבה חכמות אחרות שאף אחד לא בא לשאול את דעתן, כי הן לא "רייטינג" וזה שההיא "חשפה" את עצמה, זה הרי ברור, את מי יקחו שזה יעשה ככה הדים? את פאטמה בינת מחמוד רעולת הפנים וומכוסת הצ'דור שאף אחד לא מכיר? זה לא ישרת את המטרה. ואגב עו"ד, היום בשנתיים לימוד פעמיים בשבוע את יכולה לקבל תואר עו"ד במכללות מסוימות. עו"ד יש אלף בשקל בכל מקום. ושם, אם הם רוצים הם ישר יכתירו לך תואר, גם אם לא תלמדי, אבל זה ישרת את המטרה. זו לא דמוקרטיה שם , זו דיקטטורה.

שש שבע

New member
ובפרט שאחרי הסרטים שיצאו במערב

כמו "לא בלי בתי" ועוד סרט תיעודי שאני לא זוכרת את שמו, שבו תוארו החיים באירן, יש להם עדין רצון בגלל הבזקי זיכרון מלפני חומייני, להצטייר אחרת בפני העולם המערבי, מאוד יתכן שמה שעיראק קיבלה, והאיומים על איראן , עושים את שלהם.

siv30

New member
כפרה איזה נחרצות ../images/Emo122.gif

תראי לימודים בכל מצב הם קשים, תני לה את הקרדיט היא לא נראית לי אחת שקנתה את המשרה שלה. לגבי מכירה, אני מסכימה עם כל מילה שלך. לא שמעתי אף אחת, קמה ואומרת את האמת המרה לא על המדיניות הכלכלית הכושלת ולא על המדיניות החברתית. איפוא יולי תמיר, גילה גמליאלי, יעל דיין, אולי גליה מאור או גליה אלבין? מי שאומרות ומשמיעות את קולן הן רק נשים כמו ויקי כנפו שבאמת סובלות מהמצב, אבל אז הן נשמעות בדיוק לשבוע וחולפות מהעולם...

siv30

New member
לא רק יפה אלא גם אופה

לא פלא שהיא זכתה בפרס נובל, באמת נראית אשת אשכולות. לא רק שהיא מוסלמית, עו"ד היא גם פעילה לזכויות אדם. כן ירבו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2786776,00.html

למעלה