כל אוהבי הקובני והרואדה (צריך עזרה)

Palalolito

New member
כל אוהבי הקובני והרואדה (צריך עזרה)

אני מחפש שלושה שירי סלסה/רואדה בסגנון הוא של רואדה עם פסנתר ברקע. 1. בשיר הראשון כל הזמן שרים בפזמון "איי יי יי מיכאלה... ...". 2. בשיר השני שרים משהו "רנדה, גמרנדה...." בפזמון זה השיר ש(בד"כ)עושים את התרגיל של המגע ידיים עם הבן שלידך שתי מחיאות ומגע בידיים של השני (התרגיל שמסמנים עם היד כמו מקור של ציפור). 3. השיר השלישי מתחיל ב: "אווו אהה" שחוזר על עצמו כמה פעמים גם פה (בד"כ) עושים את התרגיל שהזכרתי קודם. לעזרתכם אודה.

Lechko

New member
אזוכר.

יש המון שירים בשם הזה.. אם אתה מדבר על האחד שכל הארץ עשתה עליו רואדות שנה שעברה: Eddie McLean - Azucar אפשרויות אחרות: Disco Azucar של Los Van Van או של Omara Portuondo או ההעדפה שלי: El Baile Del Azucar של charanga habanera. יש עוד הרבה שירים בשם הזה.. אז אם זה לא אחד מאלה, אתה מוזמן לשאול שוב. אלכס

Palalolito

New member
El Baile Del Azucar של charanga hab

מה מקור של מה, זה המקור או שהגרסא של אדי זה המקורית ?

תיקון..

1 ו-3 זה אותו שיר
La Sonora Carruseles - Micaela בהתחלה הם שרים: "אווו אהה", "אווו אהה", "אווו אהה" כמה פעמים עם מחיאות כפיים באמצע ואז הם אומרים: "איי יי יי מיכאלה... ...","איי יי יי מיכאלה... ..." ועוד כמה פעמים בתוך השיר.. זה השיר שאתה מתכוון נכון
בקיצור
1 ו-3 זה:
La Sonora Carruseles - Micaela
תהנהה

Lechko

New member
השני...

שם השיר הוא באמת כמו שכתב אריה (?). אם אתה מעוניין למצוא אותו, נסה לחפש בצורה טיפה שונה, למשל, Tamayo אפשר גם לרשום Tamallo (ככה זה רשום אצלי). וSilvia Elena מופיע לפעמים כSilvia Helena. אני מאמין שככה תמצא את זה. אלכס

Palalolito

New member
לא מצאיתי עדיין

חמישי הבא אני שם אינטרנט כבלים אז דברו איתי ונשלח דרך ה ICQ או משהו

הסבר:

אריאל חיפש 3 שירים! ו-2 מהם זה בעצם אותו שיר. ואלכס נתן לו כמה אפשרויות של שירים בקשר לשיר השני שהוא חיפש.. קאפיש

למעלה