כל אותם "מתנגדי הכנס" מחר..

ע ו ל ם

New member
כל אותם "מתנגדי הכנס" מחר..

מאוד חכמים בהצעתם "שחייבים לבטל את הכנס, כי זה לא ראוי "בזמנים כאלה" לנהל כנס כזה על גבם של החיילים". אז מתי לנהל אני שואל?! שהם במילא חיים ולא צריכים לדאוג?! הרי זה ברור למה הם מתנגדים. החשש, מהפגנת הכוח העצומה ועשרות אלפי המפגינים בעד היציאה מעזה הארורה. שבת של שלום.

E l i z a b e t

New member
ואולי...

תראה את זה בנקודת מבט שונה עכשיו ברגעים אלו קשה לכל אותם חיילים שמשרתים בעזה עוד יותר הם איבדו כל כך הרבה חברים שם בזמן כה קצר, בפעילויות שנועדו להגן על אזרחי מדינת ישראל ולא על ישובים ברצועת עזה. נראה לך שזה הזמן להגיד להם:"חבר'ה, כל ההשקעה שלכם, הסבל שלכם, האובדן היו לשווא מה שאמרנו לכם על ההגנה היה בולשיט אחד גדול. תפסיקו את החיפושים אחרי חברכיכם שרק אתה קברתם חלק מגופותיהם ועופו משם תשכחו מאלה שנפלו שם, פשוט צאו וכמה שיותר מהר". אתה יודע שזה פוגע בחיילים?לפחות בחלקם, לפחות ברגעים כאלה... קצת התחשבות, נכון זו מדינה דמוקרטית אבל גם דמוקרטיה צריכה להיות בטעם תביעו את דעותיכם בזמנים אחרים, תתחשבו בחיילים החיים וגם בזיכרון אלה המתים. שבת שלום ורגוע!

E l i z a b e t

New member
אני לא מבינה

מה אכפת לכם לתת לחיילים האלה להתאבל על חבריהם, לחפש חלקי גופות נותרים ולהביא אותם לקבר ישראל. והלפביק לשנייה להתעסק בפוליטקה זה משגע אותי!!!

Bajoran Priest

New member
אליזבט, מצד אחד את צודקת

מצד שני, אין זמן אחר. חיילים, לצערי הרב, ימשיכו להיהרג.
אי אפשר למנוע מאנשים להביע את מחאתם ודעתם שיש לשנות את המדיניות והמצב.

Bajoran Priest

New member
אולי.

אבל, כאמור, יש תחושה שזה "לא יסתיים" כבר שנים(מפחיד שאפשר להגיד שנים) אנחנו בתוך האינתיפאדה החדשה הזאת, פיגוע רודף פיגוע, ואסון רודף אסון, ותוכנית אחרי תוכנית מדינית נופלת, אז אני מבין גם את הנטייה לא לדחות, אלא לקיים בכל זאת. העצרת לא תוכננה דווקא לעכשיו. ואם ידחו לעוד שבוע, וחס וחלילה יקרה דבר כזה שוב? ידחו שוב?

הכי תמוהה...

שדווקא אותם אנשים "רכבו" על גל הרצח הנורא שהיה ביום המשאל בעזה, כדי להצדיק דעתם. דווקא אותם אנשים, לא הבחינו בין קודש לחול והפגינו בטקסי יום הזיכרון, ונאמו נאומים פוליטיים בטקסים ממלכתיים. דווקא אותם אנשים שלא בוחלים באמצעים ואיומים (אפילו במלחמת אחים) כדי שדעתם תהיה עובדה. דווקא אותם אנשים שמעטים מהם ומראשיהם מקללים אותנו/ שוללים את יהדותנו/ אומרים שאנחנו לא ציונים. דווקא אותם אנשים מספרים לנו על מוסר לא חשבתי על זה, אבל אתה צודק. הם מ-פ-ח-ד-י-ם

E l i z a b e t

New member
לפחות תידחו אותה

תתחשבו בחיילים לא ביקשו להשתיק אתכם, אלא בקשו מכם להתחשב קצת בחיילים הרגו להם 13 חברים!!! לא נראה שהם חושבים עכשיו איך לצאת משם, לפחות ברובם הם רוצים לנקום את דם חבריהם. אז תנו להם להתאבל עליהם רק תדחו אותה, לא ביקשו הרבה

E l i z a b e t

New member
ברמת הביטוי

ברור שאף חייל לא ילך להרוג את כל הכפר אלא יחוש תחושת נקם וכעס

Lord Buksht

New member
אממממ

אוקיי, אני נמצא בנוער עבודה, אז אחרי הכל אני באמת לא אובייקטיבי אבל ניסיתי להיות, וניסיתי למצוא הגיון בימין, לא מצאתי...אולי תאירו את עיניי מעשית: מספר ההרוגים מקאסמים-0(למרות שנכון שהיה נזק כספי) מספר ההרוגים בניסיון למנוע הפגזות קאסמים-11 רק מהשבוע זה סה"כ פחיות עם אבק שרפה ודשן, זה עושה נזק לציוד, אבל עדיין לא קרה שמישהו מת מזה(ונקווה שלא יקרה) זה נכון שהקטע האגואיסטי של המדינה לא קשור ללצאת לעזה או לא אבל הפעולה הזאת הייתה מיותרת כמו ההישארות בעזה, שגם היא מיותרת אני באמת באמת מנסה להבין אבל אני לא רואה שום הגיון מאחורי מה שאתם נלחמים בו אז אולי תסבירו לי מה אתם מוצאים??

E l i z a b e t

New member
אני לא מבינה אתכם

פשוט לא מבינה, זה נראה כאילו השמאל יושב ומחכה שאזרחים יפגעו מטילי קסאם דרך אגב, הם מקבלים אספקה ממצרים (הברחה) ולכן הם הולכים ומשתכללים זה מה שצה"ל מנסה למנוע- וזהו תפקידו של צבא ההגנה על ישראל - להגן על אזרחי ישראל. צה"ל בניגוד אליכם, רוצה להקדים תרופה למכה ורואה בטילי הקסאם סכנה אמיתית. הם לא מחכים לפגיעה בנפש, הם פשוט פוגעים המעבדות שמייצרות את כל כלי הטרור.

למעלה