כל אחד והאמת שלו!!!!!

כל אחד והאמת שלו!!!!!

"כל אחד והדרך שלו אין טוב יותר או טוב פחות" ציטוט מדבריו של בני. אז מה הטעם להראות לאנשים שהם טועים אז מה הטעם להוכיח את צידקתי אז מה הטעם להצביע על מגרעות של אחרים הרי אין טוב יותר וטוב פחות שאלה למה לא המשכתי את השרשור ממקור הציטוט והעלתי הודעה חדשה? תשובה נושא חשוב שלא יעלם סתם כך בברכת בוקר אור.............

ita101

New member
לדעתי אין טעם בלהוכיח את צדקתך

אלא אם אתה מחליט שיש משהו שהוא טוב ויש משהו שהוא רע. אם אתה חושב שאין טעם מיוחד בלחיות את החיים דוקא בצורה מסויימת הרי שכל דרך יכולה להתקיים. וממילא אם אתה מנסה לשנות דרך התנהגות של בן אדם מסויים - תחשוב למה אתה עושה את זה - האם בגלל שאתה רוצה שהוא יצעד בדרך טובה יותר בשביל שהוא יהנה ממנה או כדי שאתה תהנה ממנה או משהו אחר.

בוקר טוב

לא נולדת עם האמת שלך שזה דרך הלוחמים. רכשת אותה תוך כדי החיים. מה שהיה לפני כן כבר לא משרת אותך-התקדמת כי אם לא אז האמת והדרך הקודמת שלך עדין היו ולא היית בדרך הלוחמים. ------------ אם אנו קשובים לעצמנו ולאמת שלנו אז אף אחד לא יכול לערער אותם. נכון שבמשך כמה ימים רק הקנטתי את באי הפורום ותראי מה קרה נעלבתם,כעסתם,במקום להמשיך הלאה נתקעתם וזה שיעשע אותי. כבר כתבתי שלא חייבים להתייחס למה שאני כותב ובכל זאת אם תדפדפי אחורה תראי שיש לכם פורום גוסס אז הכנסתי קצת פלפל. -------------------- אז מה הטעם להראות לאנשים שהם טועים אז מה הטעם להוכיח את צידקתי אז מה הטעם להצביע על מגרעות של אחרים הרי אין טוב יותר וטוב פחות ---------- האמת שלך עכשיו היא הנכונה ואם מישו מערער אותה אז את לא באמת עם הלב שלך וסליחה את גם לא אמיתית עם עצמך. הרי מותר לי לכתוב מה שאני רוצה ואפילו להיות עקבי בחוסר עקביות וזה שלי-כל אחד יכול לפרש אותי איך שהוא רוצה לא לוקח אחריות על זה. ברגע שנוגעים בנקודות כואבות אז מתחזקת או נופלת אותה דרך שאנו עושים. מי ששם בגלל שההוא שם או מישהי אמרה לו איזה מגניב להיות לוחם מהר מאוד לא ימשיך בדרך הזאת-להיות בדרך ולא משנה איזה,זה אחד הדברים הקשים ביותר לביצוע.

למעלה