כל אחד והדאגות שלו....

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
כל אחד והדאגות שלו....

זקנה נכנסת לבית מרקחת ושואלת את הרוקח: סליחה יש לכם כדורים נגד עצירות? בוודאי גברתי! הזקנה:סליחה יש לכם כדורים שינה?בוודאי גברתי! הזקנה:סליחה יש לכם חיתולים למבוגרים? בוודאי גברתי! הזקנה: סליחה יש לכם מקל סבא? בוודאי גברתי! הזקנה: סליחה יש לכם מים לחיטוי תותבות? בוודאי גברתי! הזקנה: סליחה יש לכם סיר לילה? בוודאי גברתי! הזקנה: סליחה יש לכם מכשיר למדידת לחץ דם? בוודאי גברתי! הזקנה: סליחה יש לכם..... רגע.... רגע.... עצרי מדוע את שואלת כל כך הרבה שאלות? כי ארתור החבר שלי, בן 85 ואנו מתחתנים בעוד שבועיים. רצינו לדעת אם אצלכם אפשר להשאיר רשימת מתנות לחתונה?

r66

New member
כך צריכה להישמע שיחת טלפון הביתה..

הטלפון מצלצל.. .. היא: האלו? הוא: הי מלכתי, איך מרגישה אהובתי? בסדר? היא: כן, הכל טוב מאוד... הוא: הגידי, הילדים בסדר? היא: אל תדאג אהובי, הם בסדר גמור... הוא: האם אכלו ארוחת צהרים? היא: כן בודאי הם אכלו טוב מאוד... הוא: כן? טוב מאוד. הגידי יפתי, מה תבשלי לארוחת הערב? היא: סטייק ברוטב פלפלת. הוא: זו המנה האהובה עלי, אני מעריץ אותך את נהדרת. אז תגידי הכל בסדר בבית? היא: הכל בסדר, אני אחכה לך עם כל מה שאתה אוהב ועם ארוחת ערב חמה.. הוא: אל תדברי איתי כך ילדה, זה עושה לי חשק לעזוב הכל ולהגיע מיד הביתה... את מבטיחה שהלילה תלבשי את הכותנת השחורה השקופה שאני כל כך אוהב?... היא: כל מה שתבקש מתוק, אני השפחה שלך... הוא: תודה מתוקונת. בגלל זה אני אוהב אותך כל כך... אראה אותך בקרוב בסדר? ועכשיו - העבירי לי את אשתי....

נירהמ1

New member
רנה'לה...../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

התגעגעתי לצוות הבידור.

מיכל63

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתודה רנה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

למעלה