כל אחד וה
שלו

roza01

New member
גמר חתימה טובה ..

צום קל והרבה בריאות לכולם....

ella59

New member
מבקשת סליחה -גמר חתימה טובה

אם פגעתי במישהו או גרמתי לעצב....מבקשת סליחה... מכל אחת באופן אישי מאנשי הפורום. אני מאחלת לכולם.. גמר חתימה טובה.. המון אור ואושר והעיקר הבריאות.. ושוב סליחה על הכל אם פגעתי. אם העלבתי. אם כעסתי. אם שנאתי. או כל דבר אחר...
גמר חתימה טוב אלה

רiנה

New member
כל אחד וה../images/Emo52.gif שלו

יש אנשים שאין בהם בכלל סליחה לתת... יש אנשים הלוחשים את הסליחה שלהם, והיא בקושי נשמעת... יש אנשים שהסליחה שלהם כלואה בתוכם לעולמים... יש אנשים שהסליחה שלהם אינה מוכנה אף פעם... יש אנשים שמסתירים את הסליחה שלהם שאף אחד לא יראה... יש אנשים שמתקשים להיפרד מהסליחה שלהם... יש אנשים שצריך להוציא מהם את הסליחה בכח... יש אנשים שמצטערים על שאמרו סליחה עוד לפני שיצאה מפיהם... יש אנשים שהסליחה שלהם אף פעם אינה שלמה... יש אנשים שהסליחה שלהם אינה מובנת בקלות... יש אנשים שהסליחה שלהם נאמרת לאט, כדי שלא ישמעו סליחה... יש אנשים שהסליחה שלהם באה מתוך כעס גדול... יש אנשים שהסליחה שלהם אינה מיועדת לאחרים... יש אנשים שלא ממש מתכוונים לסליחה שלהם... יש אנשים שמאחורי הסליחה שלהם ישנה כוונה הפוכה... יש אנשים שכל הזמן אומרים סליחה, עד שקשה להבחין בסליחה אמיתית... יש אנשים שרק סליחה אחת מפרידה בניהם... יש אנשים שרק סליחה אחת מחברת ביניהם... יש אנשים שהסליחה פותחת עבורם דלתות נעולות... יש אנשים שהסליחה מאפשרת להם להגיע רחוק... יש אנשים שהסליחה היא גשר עבורם לחצות תהום... יש אנשים שהסליחה זוקפת את גבם ומרוממת את רוחם... יש אנשים שהסליחה לוקחת אותם למקומות חדשים... יש אנשים שמתפארים בסליחה שלהם בכל מקום... יש אנשים שלא יתנו סליחה, בלי שיקבלו סליחה בחזרה... יש אנשים שהסליחה שלהם היא חלק מתוכנית אסטרטגית... יש אנשים שהסליחה עבורם היא סתם משחק של מילים... ויש אנשים שאין להם בכלל אותיות של 'סליחה'. אבל הסליחה שלי, לכל מי שפגעתי בו אי-פעם, היא ברורה, שלמה, ומוחלטת. אז... סליחה.

גמר חתימה טובה לכל בית ישראל

"העולם הוא גדול ויש בו הכול. יש את השמיים שאליהם פונים כשכואב יש את השמש המחממת את הלב יש את הכוכבים שמגשימים משאלות יש את הירח שמאיר בלילות יש את העננים הנותנים מים לרוויה ואת הלחם שבא מן האדמה הפוריה יש את הקשת הצובעת את הרקיע ואת החצב שאת בוא הסתיו מודיע יש את האביב שמביא איתו את פסח יש את טעם הפרי וריח הפרח יש עצים מלבלבים זוגות אוהבים יש את הרוח המקררת את ציפור השיר המזמרת את חיוך התינוק ואת הדבש המתוק יש את העבר ההווה והעתיד יש את המשפחה הנהדרת את החבר והידיד יש את השדות המוריקים ואת מי הים המלוחים והמתוקים. אז בואו נודה לאלוקים שמרים אותנו מן המעמקים שנתן לנו את כל היופי והשלווה בואו נחזיר לו אהבה נקשיב אחד לשני נקבל את השמאל לצד הימני לא נתעקש ונתרגז כי זמן יקר מתבזבז בואו נרגע כי אחרת נפגע בואו נוותר ולא נמהר אם אמרתי משהו מעליב אם בטעות הצלחתי להעציב סליחה אם גרמתי לכאב או לצער אם לא נותר עוד פתח בשער סליחה אם עשיתי צעד שגוי ולבך לא ניתן לאיחוי סליחה אך אם תתנו לי את ההזדמנות לתקן רק את זו הטעות אז תדעו בתוכם בוודאות שזו סליחה עם הרבה משמעות אז חברים יקרים לפני יום הכיפורים מבקשת סליחה אם טעיתי... אמרתי... פגעתי... או כל דבר שדורש ממני לומר סליחה " גמר חתימה טובה .

גמר חתימה טובה בריאות ואהבה

סליחה ומחילה אם פגעתי העלבתי או לא הקשבתי אם לרגע מיהרתי אם יד לא הושטתי אם עצרתי לנוח לא הבטתי סביב אם לא הרגשתי כאב של אחר לא חיבקתי לא הנחתי זר אם אולי מיהרתי לא הקשבתי אנא מיחלו לי סליחה שתהא השנה הבאה שנת שלום ללא מלחמות המון אהבה ובריאות לכולם מדי

רותה לי

New member
ס ל י ח ה

סליחה אישית לחברי הפורום: סליחה אם אמרתי משהו שהבנת לא נכון
סליחה אם נפגעת ממשהו שעשיתי או לא עשיתי
סליחה שלא יכולתי לעזור יותר
סליחה שלא חשבתי עוד פעם לפני שאמרתי
סליחה שאין בי אומץ להגיד סליחה לכל מי שאני באמת צריכה
ס ל י ח ה

A N N 7

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo213.gif../images/Emo88.gifתפילה ליום הדין. הבורא יעזור

אני חני מהפורום אחת כמו כולם כאן מבקשת את הטוב את הסליחה מכול אחד כאן ובעולם . אני כולי תפילה לעם הזה הטוב . ומכאן לחברים שעזרו לי למלאכית צריפינה ליובל2 לשוקותה למימי יש רק אחת למיכליתשלהצאט לכול אחת בשמה האמיתי וכול מי שכאן וכמובן לצוות ההנהלה של פורום זה נתינה מהבל- לשלום3 לרונה לשריף החמוד לא כתבתי שם ... וכאן יש את הקובץ מצורץ שהוא מברך את כולם באשר הם. וכמובן להולדת הילדים החדשים הרך והרכה... יבורך כול תינוק בשמו לבורא עולם.
יחד עם הנכד המתוק שלי רואי-דוד. וכול האימהות והאבות גמר חתימה טובה ושיהיה לכולם צום קל והתפילות של כול אחת ואחד יממשו.. כמו חלום למציאות ממני חני באהבה וכבוד למקום הזה נתינה מהלב

שוקולתה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo63.gifכל הכבוד לך חני איזה קישוטים וואו

בכל מי שפגעתי השנה כאן בפורום אין מצב שזה היה בכוונה אני מכבדת כאן את כולם כל אדם כבודו במקומו . שיהיה לכם צום קל וגמר חתימה טובה חג שמח ושנה מבורכת.

מיננה

New member
גמר חתימה טובה צום קל ../images/Emo140.gif

גמר חתימה טובה צום קל לכולם תודה ענקית לדבי על האופניים ותודה לכל מי שהכרתי ובכלל המון אושר ושנה קלה וטובה לכולם מיננה

מירנטו

New member
קיבלתי פס הביתה

הגעתי לא מזמן .רוצה לבקש סליחה ומחילה אם פגעתי במישהו לאחל צום קל וגמר חתימה טובה ושנה טובה.לא אספיק להתקשר אישית אז סיגלי,טל טל ,צריפינה,אוזריס,סאג...וכל שאר חברי הפורום

בס"ד פורום יקר

בנים ובנות מקווה שעבר לכם הצום בסדר ובלי תופעות לוואי לנו עבר ברוך השם מצויין,רק בערך שעה לפני היה קצת צימאון וסחרחורת קלה אבל עבר בשלום מאחלת לכם שבוע טוב ולילה טוב ובשורות טובות לשנה החדשה

למעלה