כל אחד יכול להיות זמר?

i c u 2

New member
כל אחד יכול להיות זמר?

ראיתי אתמול את התוכנית "שתולים" {עורך דין זרק את עצמו לרחוב לחודש וניסה לראות מה קורה לו} ונזכרתי בסיפור של זוהר ארגוב, נרקומן עם קול זהב. לאחרונה גם התחלתי לשים לב ליותר ויותר הומלסים ברחוב וחשבתי, מה הסיכוי שאחד מהם ממש מוכשר והוא סתם בגלל איזה טעות קטנה עף לרחוב. מה הסיכוי שיש פה איזה שהוא כשרון מבוזבז? מה הסיכוי שהוא יבין שהוא כשרון, ישתקם ויהפוך לזמר גדול? הוא יכול בכלל? חייבים להיות בני עשירים בשביל להיות זמרים גדולים? מה אתם חושבים?

אני חושבת שבמדינה שלנו

צריכים להיות בני עשירים, או לפחות לא להיות הומלסים, כדי להיות זמרים. הרי זמר צריך להתחיל ממשהו.. או שיהיה מישהו שישקיע בו. גמני ראיתי את התוכנית הזאת. פשוט זוועה מה שהולך שם. יש בירושלים במנהרה שמתחת בנייני האומה-תחנה מרכזית, איזה מישהו הומלס שנראה די צעיר אולי בן 30 והוא מקבץ נדבות. יש שם עוד כמה, אחד סתם יושב, השני מנגן.. אבל הצעיר הזה פשוט יושב ושר... והוא שר מ-ד-ה-י-ם
אני מתפללת בשבילו שהמשלחת של כוכב נולד לברזיל תקפוץ גם למנהרה הזאת, עוברים שם מליונים של אנשים ביום. אני בעצמי עוברת שם לפעמים פעמיים ביום. והוא פשוט יושב ושר שירים של זוהר ארגוב, להתענגגגגג.. אם היה לו כסף הוא בטוח היה עושה עם זה משהו היום.

i c u 2

New member
לזוהר היה כסף?

כל זמר צריך שמישהו "יגלה" אותו.... בול כמו זוהר ארגוב

זה מה שאמרתי..

שזמר צריך שיהיה לו כסף או שיהיה מישו שמשקיע בו. האמת אני לא יודעת מה היה עם זוהר ארגוב, הוא נפטר לפני שנולדתי..

coullette

New member
לזוהר ארגוב לא היה גרוש

הוא היה טייח פשוט מראשון לציון..שלא לדבר על זה שהוא היה גם שנה בכלא אבל אחרי שהוא השתחרר הוא דחף את עצמו קדימה, בהתחלה הוא היה הנהג של יהודה קיסר והלהקה שלו ואז הוא שכנע את יהודה שיתן לו לעלות על הבמה והשאר היסטוריה..ואחרי זה הוא כבר נהיה מיליונר אבל כמובן הפסיד הכל.. אז לא תמיד צריך כסף בשביל לפרוץ, צריך כשרון ואמביציה, וגם מרפקים לא מזיק..

למעלה