כל אחד יכול לפעמים להחליק על

rolan

New member
כל אחד יכול לפעמים להחליק על ../images/Emo94.gif

ותודה לכם על התמיכה, למרות שלא ממש שיתפתי.... היה לי קטע של אטרף עצבני ביותר, זה לא קורה הרבה, לא להיבהל
אני מקווה להתנקות ממנו, עוד הערב. ימים קשים עוברים עלי, אף שאני מתגברת רוב הזמן, לומדת עוד ועוד על המין האנושי בכלל ועלי בפרט. אני יודעת שאלה יסורי הלידה, בסופם יוולד תינוק - שמנמנן, חייכן, מתוק שיביא איתו שמחה ואור חדשים לחיי. ואתם - אתם נהדרים, תומכים מכל הלב, נותנים גיבוי לכל תחושה, מהווים כתף ומשענת ועל כך אני גאה בכם, חברים שלי. תודה על שהייתם כאן, תודה על שלא חיטטתם מדי ואפשרתם לי לעבור את הסיפור בלי מהומות. אוהבת אתכם

*יערית

New member
יש מקום ל../images/Emo24.gif?

מקווה שיעברו עליך ימים טובים יותר.. כה בשקט בשקט רוצה לאחל לך שהנסיעה הזו שלפניכם...אולי תהווה "הכנה ללידה"של התינוק השמנמן חייכן והמתוק שיביא איתו שמחה ואור לחייכם החדשים

רולן יקרה

את כבר נשמעת יותר טוב,תודה לאל. שיהיה לך ליל מנוחה,ומאחלת לך שתתעוררי מחר ליום נפלא

עלמה 3

New member
תודה, תדעי לך שזה יעלה לך

ביוקר.... את מקפיצה אותנו... ככה באמצע השלווה... לא ידעתי שכמנהלה כחלחלה את גם מטרטרת אותנו... רולן, אוהבת אוהבת אוהבת אותך . ארזת את האוהל, כבר ?

rolan

New member
אריזה.... ../images/Emo3.gif

איזה אוהל?... אנחנו באים לישון אצלכם...
סתאאאאם אני יודעת שתקפצי עכשיו בואו! בואו! את זוכרת מה סיפרתי? כתוב לנו בסדר יום - "חובה ללון במקום"
היום יש מלאן סידורים לפני האריזה קניות, כביסות של שבלולית שחזרה מהצבא, של סייחה שסוף סוף חזרה מחופשה באילת (צלויה היטב...), הרבה סקס לפנינו... ועד להקצפה הבאה... (טאקילות
) להתראות

למעלה