כל אחד שישים את התמונה הכי טובה שימו את התמונות הכי יפות שיש לכן על מרי קייט ואשלי ותסבירו למה...!
I igurman New member 15/8/02 #1 כל אחד שישים את התמונה הכי טובה שימו את התמונות הכי יפות שיש לכן על מרי קייט ואשלי ותסבירו למה...!
G *Ginny Weasley* New member 15/8/02 #5 ולמה.... זה נראה לך מוזר?!?!?! למען השם *ביטוי שמתאים פה* הן לא יהודיות למה זה אמור לעניין אותן כל עיניין הכשרות?! אויש באמתתתתתתתתתת קבלי תרגישי מרי קייט ואשלי
ולמה.... זה נראה לך מוזר?!?!?! למען השם *ביטוי שמתאים פה* הן לא יהודיות למה זה אמור לעניין אותן כל עיניין הכשרות?! אויש באמתתתתתתתתתת קבלי תרגישי מרי קייט ואשלי
א אושרת אולסן New member 15/8/02 #6 מה את בסדר??? לא הבנת??? אני כתבתי כאילו במרכאות יהודיות כי את אמרת שהן אכלו לא כשר אז כאילו וואו ביג דיל מי אמר שזה מעניין אותי? בגלל זה כתבתי שהן יהודיות במרכאות את נורמלית??? ומה הקשר תרגישי מרי-קייט ואשלי? יווו איזה ילדה לא קשורה "אויש באמת"
מה את בסדר??? לא הבנת??? אני כתבתי כאילו במרכאות יהודיות כי את אמרת שהן אכלו לא כשר אז כאילו וואו ביג דיל מי אמר שזה מעניין אותי? בגלל זה כתבתי שהן יהודיות במרכאות את נורמלית??? ומה הקשר תרגישי מרי-קייט ואשלי? יווו איזה ילדה לא קשורה "אויש באמת"