כל אחד תכתבו כל פרטים |כלנו

כל אחד תכתבו כל פרטים |כלנו

בס"ד שמי : תאריך לידה: נשואה וילדים : ארץ מוצא : 1} האם שינית: 2}מה הכינוי או שם החיבה שלך: 3}האם זכורה לך שמחה משפחתית : 4}האם זכור לך מאכל שהיה אהוב עליך : 5}האם זכור לך שיר שהיה אהוב עליך: 6}האיזה שפה היית מדבר בבית: 7}איזה חג אהבת שהיית ילד/ה : 8}האם יש לך געגועים למקום שבו גדלת: 9}איזה דמות / אישות הערצת: 10:אליו משחקים היו אהובים עליך שהיית קטן: 11}מה התחביבים שלך : 12}האם יש במשפחתך חפץ או פריט: 13}מה חלום שלך : 14} מה התוכנית שלך לעתיד :

שמי :רות וידאל

בס"ד שמי :רות וידאל תאריך לידה:31.10.62 נשואה וילדים :גרושה +3 ילדים ארץ מוצא :ישראל אני בוכרית 1} האם שינית:לא ,לא שיניתי את השם 2}מה הכינוי או שם החיבה שלך: שם החיבה שלי הוא רותי, 3}האם זכורה לך שמחה משפחתית :הולדת הילדים,משפחות, רק שמחות, 4}האם זכור לך מאכל שהיה אהוב עליך :אוכל סיני, בחש ,אשפלוו ,עוגיות ,עוגות, כל מאכלים אני לא עושה בעיות 5}האם זכור לך שיר שהיה אהוב עליך:שירים ישראלים 6}האיזה שפה היית מדבר בבית:עברית אני נולדתי מחלת אדמת לקוי שמיעה שלי כבדי שמיעה 7}איזה חג אהבת שהיית ילד/ה :את כל חגים 8}האם יש לך געגועים למקום שבו גדלת:בשכונה אצל הורים של ,אצל סתבא ז"ל של אבא וגם אמא אהבתי מאוד 9}איזה דמות / אישות הערצת:עופרה חזה 10:אליו משחקים היו אהובים עליך שהיית קטן:5 אבנים,קלפים חבל ,גומי, מחבואים , וכו', 11}מה התחביבים שלך :אוהבת לקרוא, אוהבת לטייל טיולים ,אוהבת לכתוב סיפורים ושירים במחשב , החלום שלי לכתוב ספר על שלום בית ,ואוהבת בישולים לאפות עוגות מאוד, אוהבת מטבח של בישולים , 12}האם יש במשפחתך חפץ או פריט:צלחות , כל מטבח , תכשיטים ,סודרים של סבתא ז"ל של אמא שלי וגם סבתא ז"ל של אבא שלי , 13}מה חלום שלך :שבכל עם ישראל תהיה הצלחה , אהבה ,שמחה, פרנסה טובה ,שלום בית, שלווה ,בריאות החלום שלי לחיות מרצה כמו נועה ירון על ספרי רבנו ,להפיץ על ספרי רבנו כל עולם , אוהבת מאוד בורא עולם , 14} מה התוכנית שלך לעתיד :בע"ה שכל עם ישראל יצליחו כל ישועות טובות נזכה לראות משיח צדקנו אמיתית אמן,אהבת חינם אמיתית ,

elia1989

New member
אניייי .

בס"ד שמי :אליה תאריך לידה:26.9.89 בת 18 וחצי נשואה וילדים : גרושה+5 חחח סתם רווקה ארץ מוצא : ישראל 1} האם שינית: לא 2}מה הכינוי או שם החיבה שלך: אליוש 3}האם זכורה לך שמחה משפחתית : החתונה שהכי אהבתי ובאמת בלי ללקק היה של מליאל(דודתי).הייתי שושבינה חח 4}האם זכור לך מאכל שהיה אהוב עליך : אלפרדו מוקרם אך ורק של מלי 5}האם זכור לך שיר שהיה אהוב עליך: את החיים שלי- נתנאל פרי, מומלץ 6}האיזה שפה היית מדבר בבית: עיברית 7}איזה חג אהבת שהיית ילד/ה : פסח, שהייתי קטנה לא הייתי צריכה לנקות לפסח 8}האם יש לך געגועים למקום שבו גדלת: אי גרה איפה שנולדתי 9}איזה דמות / אישות הערצת: אמא 10:אליו משחקים היו אהובים עליך שהיית קטן: משחקי מחשב 11}מה התחביבים שלך : לישון 12}האם יש במשפחתך חפץ או פריט: הקריסטלים והמנורה בסלון של סבתא חחח 13}מה חלום שלך : להיות עורכת דין
14} מה התוכנית שלך לעתיד : לעשות צבא קודם ולפתוח עסק.(כן ניש לי שאיפות גדולות)

למעלה