כל אלה שאומרים שהשמאל לא עושה כלום

I A F02

New member
כל אלה שאומרים שהשמאל לא עושה כלום

השמאל כן עושה, שהוא לא מסכים, כמו שהימין עושה. שעשו את משאל מתפקדי הליכוד, הצביעו רק 19 ומשו אלף. כמה ימים ספורים אח"כ השמאל עשה הפגנת ענק בהשתתפות 40+ אלף אנשים. פרס נאם ואמר לשרון שכאן יש יותר מ19 אלף שתומכים ביציאה מהרצועה. החוק עבר, החליטו על פינוי, השמאל "ניצח", אין לו עוד למה לעשות הפגנת ענק, אתם המתנגדים (בכוונה אני לא אומר ימנים, כי לא כל הימנים מתנגדים לפינוי...) עדיין צריכים להפגין, כדי להלחם (רק חבל שזה לא יקרה!
).

E טי

New member
ואל מול ה-40 אלף מפגיני שמאל

נעמדו 200 אלף מפגיני ימין בהפגנה מול הכנסת נעמדו 250 אלף מפגיני ימין בשרשרת הישראלית ועוד...

I A F02

New member
אבל לא ניצחתם.... ../images/Emo6.gif

וגם אני לא רואה "פיק-אפ" אז מה?

E טי

New member
לא הבנת...

ביחס לימין, השמאל באמת לא עושה כלום.

I A F02

New member
כי הוא לא צריך בינתיים-יש פינוי

מתי יש הפגנות? שלא מסכימים עם השלטון, השלטון מסכים עם אותו ציבור, לכן אין דחיפות לביצוע הפגנות, מה שכן אני מסכים איתך, הימין מרים יותר הפגנות... אבל שקט אתה מפריע לי לראות את הלהיט סכין בלב..."זה לא יקרה, זה לא יהיה..."

אז

אז לשם מה מסע כחול לבן? או איך שלא קראו לזה..? מסתבר שיש הפגנות גם מסיבות אחרות.. שבוע טוב!

I A F02

New member
לא צריכים, כי הממשלה מבצעת את זה

זה יותר מסע כדי להגיד שהרסתם את הצבע הכתום...

אהה

אהה - הבנתי.. אז בערך פעם בעשר דקות דיווחו על הצעדה הזו ברדיו בגלל החשיבות הרבה שלה - להגיד שהרסנו את הצבע הכתום. וואלה - לא פלא שבאו פחות משבעים מכוניות, גם בעיני זו לא סיבה מספקת לבזבז את הזמן שלי. וחוץ מזה - "שלהרוס צבע" - זה יחסי, אני למשל שנאתי את הצבע הכתום, אבל עכשיו אני מתייחסת לזה אחרת..

I A F02

New member
צבע מקולקל.....

אבל עזבי יש עכשיו תחרות דייג ב ESPN.....

E טי

New member
שוב לא הבנת...

גם כשהשמאל צריך הפגנות, כמו בדוגמא שהבאת, הם לא משתוות להפגנות הימין.

sarahhh

New member
השמאל לא צריך לעשות שום דבר

הריי הוא מקבל את מה שהו רוצה אם יבטלו את הפינוי אז השמאל אם ירצה יעשה עכשיו מה הטעם??מה אתם רוצים להראות שגם אתם יודעים לחלק סרטים כחולים ולהפגין??

למעלה