יודע מה,
אומנם לא הצלחתי להבין למה מתקשרת ההודעה הזו, אבל אני אנצל את הבמה הזו כדי להציג בפניך כמה שאלות. בכמעט כל הודעה שלך אתה מביע זלזול עמוק לכל אחד מהאנשים שלא מאמין באתאיזם שלך. אתה אפילו אומר שאותם אנשים הם נחוטים, חסרי אינטיליגנציה, לא יכולים להבין את הגאונות שבאתאיזם, וכו´. אז בוא ואחדש לך. אני הייתי אתאיסט רוב חיי. למען האמת, הייתי אתאיסט hard core אפילו יותר ממך. גם אני חשבתי שהתאיסטים (אנשים שאינם אתאיסטים) הם נחוטים וטיפשים, וכו´. עכשיו, אני תאיסט. ואני ללא ספק מבין את שני הצדדים. כל אחד הוא לגיטימי וכל אחד, לדעתי, צודק במידה זו או אחרת. אתה לא יכול להגיד ש "אני מטומטם, נחוט, ואני לא יכול לתפוס את משמעות האתאיזם" כי אני הייתי אתאיסט למשך שנים רבות. אז אני שואל אותך, למה? למה אתה חייב להיות מסיונר, לדחוף את האף שלך בכל חור, ולהתעקש שאתה, ורק אתה צודק? למה לא לקבל את העובדה שאתה לא יודע את הכול, ויש אפשרות שאתה טועה? הרי בטחון מופרז בדיעה שלך וחוסר היכולת לקבל רעיונות אחרים היא מאפיין תאיסטי ידוע. למה להתעקש שהתאיסטים נחוטים, ושרק אתה יודע את האמת האחת והיחידה? תאמין אתה ככה, ושהם יאמינו ככה. מה איכפת לך? לטעון שקבוצה כל-כך גדולה של אנשים הם טיפשים ולא יודעים כלום, סתם יצור מריבות, וסתם יעליב אנשים בלי סיבה. אתה תאמין ככה, והם יאמינו ככה. מה איכפת לך? ארם.