כל האגדות היו בתחלה סרט כחול!

כל האגדות היו בתחלה סרט כחול!

כיפה אדומה דינדרלה וכל שאר ירקות המצאו כעלילה לסרטים כחולים וחלקם בוצעו - אני ראיתי את כפה אדומה למשל בואנה היא כוסית!! והסבתא שלה כונפה!

Idan91

New member
תלוי מי מגלם את הדמויות...

נו באמת, מה ציפית מהסבתא להיות??

Idan91

New member
אני חושבת

שהייתה לך אפשרות לבחור אם לראות את זה או לא.. אתה הרי מכיר את סיפור "כיפה אדומה"... יכולת לנחש שזה לא יהיה נעים לעין...

שששששששש

שזה לא יגיע לאחים הקטנים שלכם..

leeloo

New member
כיפה אדומה - הסיפור האמיתי!

אני יודעת לפחות על כיפה אדומה את הסיפור האמיתי, שאותו רשם מישהו גרמני, לא בטוחה מי, ואז האחים גרים עשו לכך עיבוד לילדים. הסיפור האמיתי של כיפה אדומה: כיפה אדומה עושה את כל הסידורים, כמובן פוגשת בזאב, והכל נכון עד לפרט שהיא מגיעה לבית של סבתא. היא דופקת בדלת, הזאב עונה לה, בתור סבתא כמובן, וכיפה נכנסת. היא מתקרבת אל הזאב, חושבת שהוא סבתא, והוא אומר לה להתפשט, ולהיכנס איתו למיטה. היא, בגלל שזו סבתא שלה (מי מתפשט לפני סבתא שלו!? לא משנה..), התפשטה ונכנסה איתו למיטה. הזאב אנס/טרף אותה וזהו. זה הסוף. אין צייד וכל שאר הבולשיט. למעשה יש מוסר השכל לסיפור הזה לנשים בשנות ה-40 בערך.. והוא: אל תהיו תמימות, היו צנועות וענוות, וכך לא ייגרם לכן כל רע מפני דברים שנראים לכן הכי תמימים (סבתא..). כן,כן זוהי כיפה אדומה האמיתית. גם לבת הים הקטנה יש מוסר השכל, והיא בסוף, בסיפור האמיתי, מתה, והמכשפה מנצחת.. גם מאחורי הסיפור הזה יש מוסר השכל.. היא הייתה אמורה להרוג את הנסיך על מנת שלא תמות היא בעצמה, אבל בגלל אהבתה האמיתית לנסיך, היא לא הייתה מסוגלת לכך, ומתה בעצמה.

Idan91

New member
וואי..

הייתה לי פעם גירסה לא של דיסני לבת הים... אז אני זוכרת איך בנות הים החברות שלה מפצירות בה להרוג אותו... והיא לא מוכנה... ואז היא עולה לשמים.. אוההה..

מה פיתאום,הסיפורים נועדו להיות...

לרוב סיפורי אימה , סקס היה שולי,מעניין איך הפכו ושינו למה הפכו הכל לסיפורי ילדים...

HoNeY14

New member
בת הים../images/Emo118.gif

אחותי יום אחד הביאה מהגן שלה את הספר"בת הים הקטנה" עכשיו, זה לא היה כמו בסרט המצויר וכל ההפי אנד הזה הת הים עשתה הסכם עם המכשפה שהיא תיקח לה את הקול וכל פעם שהיא תלך על הרגלים שלה היא תרגיש כאב חד כמו סכין קורעת לה את העור. היא הסכימה ועלתה לחוף. התנאי של המכשפה היה שאם היא לא תצליח לזכות בנסיך היא תהפוך לקצף ים. היא הסכימה ועלתה לחוף. היא חיה עם הנסיך והכל אבל לא זוכרת למה הוא התחתן עם אחרת. אחיותיה של בת הים אמרו לה להרוג אותו כי רק ככה היא תוכל לחזוא להיות בת ים ולא להפוך לקצף ים. היא לא הסכימה ובסוף "מתה" והפכה לקצף ים. כשקראתי את זה זה ממש צימרר אותי. גם איך ששיכתבו את זה לסיפור ילדים תמים

כשבת הים הקטנה הצילה את הנסיך

הוא התעורר בחוף הים כשנערה אחרת שמצאה אותו שם לידו והוא היה בטוח שהיא זו שהצילה אותו

למעלה