כל האמת על דודי

מנחם לי1

New member
כל האמת על דודי

דודי שרון גנב גדול כל טארק שלו זה נגנב מטארק אחר של עופר ניסים או פיטר ראופר את דודי לא מעניין מה אתם חושבים עליו בעצם הוא זה שכותב פה לבד ומחמיא לעצמו דודי עסוק כל היום רק בעצמו ולא מעניין אותו מהסביבה דודי חי במציאות מעוותת וחושב שהוא מס' 1 וכל השאר סתם חיקויים שלו לסיום דודי שרון חי בלהלהלנד

מנחם לי1

New member
ועוד פרט קטן ששכחתי

למה מאד שקט פה? כי לדודי אין מחשב בחו"ל והוא לא יכול להחמיא לעצמו משם בגלל זה שקט פה

נתייי4

New member
מנחם לי את חיה באילוז'ןןןןןןןן

חלאס כבר לחשוב שדודי מעתיק וגם אם כןןן השורה התחתונה - הוא הגיע לרף מאוווד גבוה וזה מה שקנאים כמוך מראים בטח אתה סתם איזה דיג'יי במסיבות נוער שכונתיות שלא הולך לו.. =D שבוע אשש לכוללללם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל כך ברור מי רושם את כל ההודעות האלה.....!!!!! מענין מה גרם לך לעשות את כל התהליך של ההרשמה לפורום בשביל לרשום את החארטות האלה !

ELIRAN ZOAR

New member
חחח מנחם כפרע אתה עוד תאמין לעצמך

שתמש במוצרים הבאים... ואם יש לך שאלות .. תקשר 0000 # שירות הלקוחות ישמח לתת לך מענה על כל כאב כוס שרק מציק לך :) פיי פיי

אוקיי ....

ונגיד שאתה צודק .. מה הניקים ?! ואם אתה יכול ולא קשה לך אז תעלה לנו את העתקים שדודי 'גנב' כביכול ... כמו שעשתה גברת NIMRODUSH ...

ובגלל זה דודי במקסיקו ואתה פה

לדודי אין צורך להחמיא לעצמו כי כל ניק וניק שנימצא פה כולם מכירים אותו ורואים ופוגשים אותו במסיבות שיהיה אחלה שבוע

מנחם לי1

New member
כן לערוך תמונות בפוטושופ

ולהגיד שזה מלא הופעות שונות זה הישג גדול

"מנחם לי1" - הקנאה אוכלת אותךךך עד כדי כך

ואם אתה לא מודע לזה שעורכים תמונה בפוושופ ומכניסים אליה פרטים זה נקרא פלייר U FUCKING NERO MINDED SUCKER!! SHUT THE FUCK UP ALREADY which part u didn't get u dumer!

מותק נראה שככה אתה נראה!

ככה בן אדם נראה שהוא מתחבא מאחורי כינוי! ופוחד לספר מי הוא באמת! אז בקשר לדיוקן ולאמיתיות זה אתה FUCKER!

חחחחחחחח אני אמיתי יותר ממך!

קומיקס - בקשר לזה אין לי מושג! וכותבים יצור* ואל תדאג אני בטוח ב 2000% שאלוהים ברא אותי! SO U CAN SUCK MY DICK U FUCKER!

מנחם לי1

New member
אליי אתה צריך לעלות ברמה לא לרדת

רק תעשה טובה לאנושות תוציא תלשון שלך מהתחת של דודי גם ככה מסריח שם

דורעעע

New member
אוווווווווווווווווווווויייייייש ששששםםםםםםםםם

חמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדהההההההההההההה את מנודה וגלמודה ויש לך על הטוטע חלודההההההההההההההה נקודה זאת עובדה כאילו דדה סעאעהאהעאהעאה יואוא תמצאי חיים יא שרלילה עם כוס מקומט ונופללללללללללללל פשוט שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

cinquemillo

New member
menachem god bles you soo fouckk you stupidd

soooo why you are herrrrreeeee_-----___ you so fanaticcccc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! you can kill yourselfff in this attitud you bassterrrrrrrrrrrrrrrrrr you can kiss to dudi asss and keep faloing dudis carrire !!!!!!! baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cinq babe u dont have to go so low

to his really fucking lowwwwwwwwww personalty and fucked up attitud just let him bark like a MOTHER-FUCKER DOG if dudi is his problem so i will kisss dudis ass and tell him thanxxx like 4 100000000000 times 4 being an AMAZING person and musician so but a finger on this DUM-RUBBISH and thatss all SHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA love ya CINQ

למעלה