כל האמת על חברת סינרג'י

pinOkyo271

New member
כל האמת על חברת סינרג'י

ראשית ברצוני לציין כי הכתוב במכתב זה הינו דעתי האישית בלבד והמסקנות העולות ממנו הוסקו לאחר שהצטרפתי לחברת סינרג'י שמי יוני , אני ואישתי הצטרפנו לחברת סינרג'י לפני כחצי שנה ע"י נציג החברה בשיחה איתו נאמר לנו כי אנו מצטרפים לחברה כלל עולמית אשר משווקת מוצרים שונים ואיכותיים ביותר בשיטת השיווק הרב שכבתי בנוסף נאמר לנו כי עלינו לרכוש חבילת היכרות בסכום של 200$ על מנת להצטרף לחברה כאשר נשאלנו על טיב המוצרים הוסבר לנו עליהם בקצרה ואת סגירת העסקה בצענו בצורה טלפונית לאחר שנאמר לנו כי בעקבות ההצטרפות המהירה נקבל מתחתינו "כמות של אוסטרלים ברגל הגדולה" דבר שאכן קרה לאחר מספר ימים. לאחר כמה ימים הוזמנו לכנס שנערך בהרצלייה ובו הוסבר על שיטת השיווק ועוד בנוסף הוסבר לנו שכרגע לא ניתן למכור את מוצרי החברה היות ולחברה אין את אישור משרד הבריאות. העובדה כי לחברה אין את אישור משרד הבריאות בארץ "הציקה" לנו מאוד היות ולפי חוקי המדינה חל איסור על מכירת מוצרים אילו בשטח ישראל. כאשר העלינו את הבעיה נאמר לנו כי החברה נמצאת בשלבי אישורים וכי עד לינואר יהיו את כל האישורים עם הסבר "מרגיע" זה פניתי משרד הבריאות במייל וזו התשובה שניתנה לי על ידיהם. "יוני שלום וברכה, חברת ש"רש אינה מופיע ברשימת היצרנים/יבואנים אשר מגישים בקשות לרישוי במשרד הבריאות. יכול להיות שהם רק בהתחלת התהליך של קבלת אישורים כדי להיות חברה יבואנית/יצרנית. מה שכן, יש מוצרים בשם סינרג'י אך הם מיוצרים ע"י חברת לוריאל. אשמח לענות לשאלות נוספות בטלפון: 6551790-05 בברכה, אטיאס קרן רכזת רישום תמרוקים" בכל אופן עם הודעה זו הודעתי כי ברצוני להקפיא את ההתקשרות שלי עם החברה מכיוון שאני מאמין כי המוצרים הינם חלק חשוב מאוד מכל העסק הנקרא שר"ש ואם אסור למכור אותם מבחינתי מדובר ב"פירמידה" (אשר אינה חוקית) לפחות עד לקבלת האישורים. מאז הרגשתי כי אט אט מזניחים אותנו לאחר שראינו כי האישורים מתעכבים וכי המוצרים אינם כל כך ייחודים כפי שציינו בפנינו (פה המקום לציין כי מכל המוצרים השתמשנו אך ורק בשמפו ובקונדישנר בשימוש יום יומי - אשר שימשו כשמפו וקונדישנר רגילים לכל דבר. בכל אופן ביתר המוצרים אישתי השתמשה מספר פעמים בודד והניחה אותם בצד) כאן המקום לציין דבר נוסף כאשר היינו בשיחת המפגש בהרצלייה נאמר לנו כי עקב הבעיות הכרוכות בכניסת החברה לארץ יהיו כמה וכמה קשיים בהחזרת מוצרים במידת הצורך. דבר שלא הדאיג אותנו כלל היות ונאמר לנו ע"י המצרף כי "במקרה הכי גרוע הוא ירכוש מאיתנו את המוצרים" אך כשהגיע רגע האמת פתאום התקפל והתחיל ל"טרטר" אותנו הלוך ושוב. אני יודע מראש כי הכסף שלנו אבוד (סך הכל סכום של כ1500 ₪) אך ברצוני להזהיר את שאר החברים אנא היזהרו מלשונות חלקלקים אשר יודעים להיעלם ברגע שנוצרת בעיה ניסתי למכור את המוצרים למפיץ כפי שהובטח לנו על ידו במחיר נמוך הרבה יותר ממה שאני רכשתי אך ללא הועיל. אני חוזר ואומר אני שילמתי את מחיר הלימוד שלי בסכום של 1500 ולמזלי לא הכנסתי אף חבר שלי ל"צרה" הזו שוב כאן המקום לסכם זו דעתי האישית מניסיון בחברה נכון לא הייתי פעיל כי לא רציתי להפר את החוק נכון לא ניסתי להשתמש בכל המוצרים מכיוון שלא היו אישורים ולא רציתי לסכן את אישתי שנמצאת בהריון אך כן חוויתי על בשרי את ההתעסקות עם חברה צעירה אשר מפיציה יודעים לקחת אך לא יודעים לעמוד אחר דבריהם והנה היום הגיע הקש ששבר את גב הגמל (למזלי אותי עשקו בסכום של 1500 ש"ח ולא יותר כמו שאר חברי הקבוצה) וזהו תוכן המייל לחברי קבוצת סינרג'י שלום, החדשות הרעות שסינרג'י החליטה בשלב זה לא לפתוח את ישראל. בעקבות זאת ולאור דיון סוער כנראה שהיה לרנדי שרודר שלחץ על הפתיחה בישראל וברוסיה, החליט רנדי (ורון דוריאן גם) להתפטר מסינרג'י. המצב כרגע לא ברור וצריך לבדוק את המשמעות. האם ניתן יהיה שכל הישראלים שרשומים ימשיכו לקבל את המוצרים ישירות מסינרג'י כיון שהאופציה דרך רנדי לא תהיה קיימת.?? האם בדרך זו ניתן יהיה לשמר את העסק ? בכל מקרה צריך למזער את הנזקים לפחות לאלה שנרשמו כעת במידה ולא יהיה פתרון להמשך ישירות דרך החברה. כזכור אנחנו רשומים כאמריקאים ומקבלים את המוצרים דרך רנדי אבל בסידור החדש ידובר שנהיה רשומים ישירות תחת החברה ונקבל את המוצרים ישירות הביתה..את זה בדיוק צריך לברר ולסכם רנדי ורון חוברים לחברה אחרת ומציעים לרשת הישראלית לחבור אליהם ולהיות הראשונים אצלם, לחלק מהאנשים ( בעלי עור הפיל) זה יראה ויעשה ולחלק לא בגלל האכזבה וההשקעה המרובה שהשקיעו בפיתוח העסק של סינרג'י. אני אישית הייתי מצפה גם שימצא פתרון להמשיך ישירות מול סינרג'י בקבלת המוצרים דרכם גם אם הפתיחה של ישראל תידחה לשנה וזאת בזכות המוצרים שמדברים בשם עצמם וה"סיפור" שאיתו מעבירים את סינרג'י שהוא סיפור חזק לעומת כל חברה חדשה, גם אם הבעיה של חוסר משרד בארץ מונעת מרבים להכנס בשלב זה. כל חבר בקבוצה מתבקש להודיע לי מה היה רוצה שיקרה א. לגבי אופציית השארות בסינרג'י ב. לגבי רישום בחברה החדשה של רנדי ורון - באותו סדר כרונולוגי שנרשמנו לסינרג'י ( הרשמה ברגל הארוכה במקום גבוה כי הוא שומר לנו את הזכות- העלות בחברה החדשה תהיה פחותה מזו של סינרג'י ודמי הרישום הבסיסיים לשמירת מקום יהיו בערך 35$). מצורף מכתבו של רון שעוסק בנושא, נא לידע את כל חברי הקבוצה שרשמתם באופן אישי בכל אופן שוב אני מבקש אנא היזהרו מהחברה (אין זה אומר שכל החברות שר"ש גרועות כמוה) אך אני חוזר ומבקש היזהרו (מייל זה יופץ גם לכולבוטק, עיתונות, גדעון רייכר, אמנון לוי ועוד)

למעלה