כל האמת על טאטו - כנסו דחוף!!!!!!!!

adber

New member
כל האמת על טאטו - כנסו דחוף!!!!!!!!

תגידו - מה? כולכם חיים בסרט? אף אחד פה לא נכנס לאתרים של טאטו מכל העולם כדי להתעדכן בחדשות הטריות? אז בואו אני אספר לכם - רק תדאגו לשבת כדי לא ליפול מן הכסא... ביום שישי האחרון הוצג סרט דוקומנטרי על טאטו, סרט שהופק ע"י ובשיתוף יוליה ולנה - זאת אומרת שכל מה שתקראו עכשיו הוא אמין ואמיתי וסופר מול המצלמה על ידי יוליה ולנה. אז ככה - אתם מוכנים? 1. יוליה ולנה לא לסביות - הן הודו בכך מול המצלמה וליוליה יש חבר כבר הרבה זמן- שמו פאשה והאמת שהוא חתיך... 2. יוליה עברה הפלה בתחילת שנת 2003. 3. יוליה השתמשה בהרואין - איוון גם. 4. לנה היא דתיה אדוקה והולכת לכנסיה באופן קבוע. 5. הן הודו שכל הגימיק של הלסביות היה בשביל כסף ותהילה. אינ מניחה שהיו עוד כמה דברים ששכחתי - הסרט היה באורך של שעה ועשרים דקות ושודר בערוץ ctc ברוסיה. אז אל תהיו בהלם מוחלט כי בעצם כולנו ידענו שהן לא לסביות. ועוד דבר: בואו נראה עכשיו מי הם המעריצים האמיתיים באמת של טאטו, האם אתם מעריצים שלהן בגלל שהן לסביות או פשוט בגלל שיש להן אחלה מוסיקה ואחלה שירים והן נחמדות לאללה. אני אישית ממשיכה כאילו לא קרה כלום - לי לא משנה אם הן לסביות או לא.

adber

New member
והנה הכתבה על כך שפורסמה.....

בכל האתרים של טאטו בעולם אשר מספרת על הסרט הדוקומנטרי!!! 13.12.2003 (03:05) Documentary The Anatomy of t.A.T.u.: "Autopsy" showed... On the 12th of December, the premier of Vitaly Mansky’s documentary about group t.A.T.u. The Anatomy of t.A.T.u. aired on television via the STS channel. The film was very anticipated and talked about. The interest in artists’ lives and scandals behind the scenes never fails. The question is - will the film succeed in presenting it? Unfortunately not. The constant and candid presence of the cameras gave rise to acting and unrealism in the film. Nevertheless, despite all of this, the film will shock most of the fans. The format of the film – a collection of monologues, dialogues and general scenes. The actions take place behind the scenes of the tours in the US, England and on the Eurovision contest. The film portrays the everyday lives of the t.A.T.u. girls. To name one, it suggests how Julia and Lena are not lesbians, that they've never been such and never thought about being that way before the project. It’s all just a myth, a clever image. Julia, for one, as it is implied, has a boyfriend named Pasha, who follows her everywhere. Both girls were baptized. Lena visits church regularly and confesses her sins. Lena admits that most of the things she has to do are sins. Julia, on the other hand, is ready to do anything to be popular. She isn’t afraid of anything apart from loneliness. Lena is shyer, and she says she would never have sex with anyone in front of the cameras. Drugs – they are an indisputable part of the girls’ lives. Julia talks about her heroin use, with scenes of Ivan Shapovalov and Beata Ardeeva smoking pot. Julia and Lena can not refuse the pleasures of smoking regular cigarettes, though it may negatively affect their voices. The film tells that Julia had problems with her voice for a long period of time, which nearly killed the group. Besides this, Julia admitted that she also had an unwanted pregnancy, and she was forced to have an abortion. This is by far not all of what the girls and other people involved in Tatu have spoken about, and what the film showed. There are a lot more scenes and parts of the film, which we will not reveal! The film is a must to see!!

adber

New member
נזכרתי בעוד משהו::::::::::::::::

לנה ויוליה מעשנות - עד כמה שאני יודעת יוליה מעשנת פרלמנט..... וליוליה יש בעיות רציניות בגרון שיכולות להרוס לה את קריירת השירה שלה.

dra cool la

New member
או מיי גוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברצינות????????????? סיפרו לי דווקא על איזו הפלה שמישהי מהן עברה, אבל ממזמן מזמן מזמן, ולא ידעתי שיוליה השתמשה בסמים ולנה דתייה!!! וואו, איזה מידע מגניב! וכן, אני בחיים שלי לא אפסיק לאהוב אותן, אם הן לסביות, דו מיניות, חייזריות או ערביות מטייבה או טול כרם! אני אוהב אותן, תסתכלו בחתימה. נ.ב: אני עדיין לא מאמין על ההפלה....

adber

New member
אז תאמין כי.....

יוליה אמרה את זה למצלמה, היא הודתה בזה. מה ששכחתי להזכיר זה שהבחור הזה שיוליה יוצאת איתו - הפאשה הז כנראה עזב את אשתו והבת שלו בשביל יוליה או משהו כזה.

dra cool la

New member
אני הייתי...

עוזב את המדינה, לא בשביל להיות איתן, רק לראות את הפרצוף שלהן שתי מטר ממני !

tatushi4ka

New member
חחחח

יואו אתם עושים את עצמכם כאילו לא ידעתם????????? טוב יכול להיות שאתם לא ידעתם אבל אני ידעתי את כל זה ולא ראיתי את הסרט.... פשוט בעיתונים הרוסים כותבים על זה וכבר קראתי על כל זה... והחבר של יוליה בכלל לא חתיך...

Tatu4Taty

New member
לפי דעתי

גם הסרט הזה הוא פשוט עוד גימיק כדי "לחלוב" עוד קצת סנסציה על משהו שכבר מזמן הפסיק להיות משהו מרעיש במיוחד, כך שאני לא יודע אם להאמין לזה שהן לא לסביות בדיוק כמו לזה שהן כן לסביות כי כבר ידוע (לפחות לי) שהן אומרות המון המון דברים ואף אחד לא ממש יודע איזה נכונים ואיזה לא, עוד גימיק לאוסף - לפי דעתי הפעם ה"חשיפה" הזו דווקא הרסה מאוד. אני גם לא חושב שזה נקרא להיות מעריץ לא טוב אם חלק מהסיבה ששומעים אותן זה בגלל הנטיות שהלן - זה עדיין חלק מהם ולכל כיוון שזה משתנה זה משתנה ביחד עם הדמות שמייצגת אותן, בשבילי הן גם מייצגות חופש מסוים שלא קיים בד"כ דווקא במובן של הנטיות וכל השירים שלהן מן הסתם עוסקים בזה, אז אני מניח שגם אלה ששומעים אותן ומזדהים עם הטקסט ירגישו טוב יותר אם הם יוכלו להזדהות איתן. אני אתייחס לסרט הזה כאילו הוא בכלל לא קיים.

למעלה