כל האמת על ``כומתה אדומה``

חופשי

New member
כל האמת על ``כומתה אדומה``

שני חברנים טובים שלי משרתים במגלן צנחנים. 1 לפני שחרור, ואחד במסלול. אין עמדות אינטרנט במגלן. לא יודע למה השקר. אבל זהו שקר עובדה. חופשי

מה זה ``מגלן צנחנים``?

פתחו עוד מגלן? בוא`נה, לא מספרים לי כלום.. סעמק. יצא לקרוא כמה ממהודעות שלך ורציתי לומר ש- מגלן לא קשורה לצנחנים (אבל יפה שהפעם לא רשמת `מגל``ן` בראשי תיבות..) מילא אנחנו- תקועים פה בשממה, אבל אתה משוחרר- אין לך מה לעשות בחפשש שלך? ואגב- ליחידה יש יותר מבסיס הצבה אחד אם אתה מבין.. ולכן אולי פה תמונה הדילמה שלך? ותחשבו על זה... גיא ``מגלן צנחנים``... אולי חברים שלך משרתים במגלן גבעתי בכלל? סתם אחי בצחוק

חופשי

New member
מגלן צנחנים זה מגלן צנחנים

למגלן היא כמו אגוז. אגוז שייכת לגולני מגלן לצנחנים ואני לא משוחרר. עדיין לא.

ג.ג.

New member
חופשי

מה המצב? שלחתי לך לפני יותר משבוע שאלות על גבעתי מתי תוכל להחזיר לי אי מייל עם התשובות? גדי

Casus Belli

New member
מגלן היא יחידה מטכ``לית

לא כפופה לחטיבת הצנחנים, אלא למטכ``ל.

shant

New member
חופשי..........

די, כבר לא יכולה יותר להתאפק... בנאדם, למה להתעסק בזה כ``כ הרבה? אחי שירת במגלן (שלי שום ראשי תיבות וכאלה...). השתחרר לפני כמה חודשים. חייבת להגיד לך ש... אתה טועה. גם אח שלי, כמו `כומתה אדומה`- מכיר את העסק... תתפלא כמה חברים שלך אולי לא יודעים על מגלן. וחלאס לויכוח הזה... ההודעות של הכומתות האדומות הן שעושות את הפורום הזה. עושות קצת חיוכים, הרבה תורמות לאנשים שצריכים, קצת שביזות, קצת מורעלות, מה רע? עבור לחופשי... ערב נוצצ שאנט

למעלה