כל האנשים שגרים באריאל, היכנסו בבקש

פיץ 754

New member
כל האנשים שגרים באריאל, היכנסו בבקש

אני מתחיל שנה הבאה ללמוד במכללה, רציתי לשאול איך המגורים באריאל? איזה איזורים טובים? יש מה לעשות באריאל? (אני פשוט לא מכיר).... איך התחבורה הציבורית? איזה סוג אוכלוסייה ? דתית / חילונית ובאיזה איזורים... אשמח לכל תגובה..... תודה מראש.......

izikd

New member
אני אנסה לענות

דבר ראשון ברוך הבא. למיטב ידיעתי המגורים הרגילים, זאת אומרת שכירת דירה, הם לא מהזולים. אבל יש כמובן גם מגורים של המכללה עצמם - ועליהם אתה צריך לברר. אריאל היא עיר יחסית קטנה, ככה שהחלוקה לאזורים היא לא תמיד רלוונטית, יש יותר טובים וטובים פחות, אבל זה דיי זניח. וגם ככה זה לא בעיה להגיע מאזור אחד לאחר, אם ברגל ואם במכונית אז בכלל. באריאל לא תמיד יש מה לעשות... אבל ברר מה שאשר הסטודנטים עושים :p התחבורה הציבורית לאריאל וממה היא טובה (של דן). קו 86 - אריאל - פתח תקווה (בשעות הבוקר והערב) קו 186 - אריאל - פתח תקווה - ת"א (כל היום) קו 286 - אריאל - ת"א (בשעות הבוקר והערב) קו 386 - קו מיוחד למכללה, תברר איפה הוא עובר. האוכלוסיה באריאל היא ברובה חילונית עד מאוד

Z A M i

New member
חוץ מהקווים שהוא הזכיר,

יש גם קווים לירושלים, נתניה וכו' (חלק של אגד חלק של דן) ובעקרון אפשר לברר עליהם באתרים של האוטובוסים. והמחירים של כל הקווים הם יחסית זולים(הנחות למתנחלים
) ו..זהו. את כל השאר איציק כבר אמר. ברוך הבא.

למעלה