כל האנשים שמחפשים איך לרשום ביפנית

כל האנשים שמחפשים איך לרשום ביפנית

כל מיני מילים: לכו לקישורי הפורום, חפשו שם קישור למילון און-ליין אנגלית-יפנית, ומצאו את מבוקשכם בעצמכם! |בהצלחה!

eyal kim

New member
זה לא נחמד...

תודה על כל העזרה וטוב הלב.. באמת מצטער אם זה מטרד לכם אבל אם זה מרגיז אותכם.. אז מצטער..

למה לא נחמד?

אם אתה רוצה ללמוד, יהיה הרבה יותר יעיל בשבילך אם תעזר בקישורים כאן ותחפש בעצמך. אם אתה צריך מילון - יש לנו בקישורים לא מעט, אין טעם להפוך את הפורום למילון. צריך עזרה בלמידה או לא מצאת את מבוקשך במאמרים/קישורים? בשביל זה הפורום כאן.

../images/Emo45.gif ../images/Emo51.gif

יש כאן הרבה אנשים שיכולים, רוצים ומוכנים לעזור. אבל יש דברים שאפשר בקלות למצוא לבד, וחלק מהלימוד הוא האתגר! דרך אגב, את חלק מהתשובות לשאלה שלך תוכל למצוא אפילו רק אם תקרא מספר עמודים אחורה בפורום או שתעשה חיפוש בו. שוב

omerdo

New member
../images/Emo77.gifתודה רבה../images/Emo70.gif

דווקא חיפשתי בהתחלה משו כזה בפורום, אבל לא מצאתי....

omerdo

New member
../images/Emo77.gifזה לא מוצא לי....

את המילה SHANG, בגלל שזאת לא מילה יפנית. היא סינית. אם תוכלו בבקשה רק לכתוב לי איך כותבים את המילה, בלי שום משמעות... לא איך אומרים, אלא איך כותבים.... לדוגמא, אם הייתי שואל איך כותבים Hospital בעברית, התשובה היתה "הוספיטל" ולא "בית חולים"..... רק זה, בבקשה... זה מאוד חשוב.....

למילה הזאת אין משמעות ביפנית, לכן

אני כותבת אותה בקטאקאנה, שזה כתב יפני שמיועד לכתיבת מילים זרות (שאינן יפניות): シャング מה שבעצם כתוב פה זה shyangu (שיאנגו) - נראה לי שזה אופן הביטוי היפני הכי קרוב לזה. מקוה שזה עונה על מה ששאלת...

דרך אגב, אולי יוכלו לעזור לך יותר

בפורום אמנויות לחימה (חפש בתפוז ברשימת הפורומים). הם מבינים שם יותר בסינית.

omerdo

New member
../images/Emo77.gifתודה רבה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה מצוין לי המילה שכתבת למעלה.... זה בהחלט מספיק... אני גם אבדוק בפורום אומנויות לחימה... תודה רבה

למעלה