כל הבנות בלהקה יפות כל אחת יש יופי

סוכריה16

New member
את צודקת 200 אחוזים!

דולסה- יופ י ממש עדין כזה.. וטיפה סיני כזה.. יש משוו... יש לה יופי מיוחד ברמות אנהי- גם מיוחד ברמות.. העיניים שלה.. והיא מין בובה עדינה כזו ומצד שני בכלל לא.. שלמות! לופיטה- מהממת! אין לי מה לאמר .. אני מהת על היופי שלה! יש עוד יפםות כמטו פאולה=- שהיא ממש יפההההההה! יש את וויקו, פילאר... שגם הן יפוץ ואי אפשר לאמר שהם בכלל לא יפות. זהו.. עכשיו מי שמעריץ פשוט צריך לבחור .. אני הולכת כבר לפי האופי.. והקל, והכל..

נ"ש-הצלחה מסחררת לRBD!!

(מהאתר שלי..חח) 15.07.05 - RBD - שוב הצלחה מסחררת!! ההצלחה של האלבומים של RBD כבר מגיע להיסטריה...לא רק במקסיקו אפילו בקולומביה..RBD הצליחו למכור יותר עותקים משאקירה ומחואנס, את הדיסק ה-1 הם מכרו יותר מ300 מיליון עותקים..והדיסק השני לא מפסיק להימכר... שיהיה להם בהצלחה וכמובן מזל טוב!!

סוכריה16

New member
300 מילון!?!? לא הגיוני!!../images/Emo2.gif

ואכן כן! הם סופפר מצליחים הם ענקיים! ועוד יש את אלה שצורבים והכל.. אז תחשבו..

soy rebelde

New member
שיביאו את הדיסקים שלהם לפה

ותהיה להם הצלחה עוד יותר מסחררת
*אייקון-שלי-שרוצה-שרבלדה-יבואו-כבר-לארץ* וכמובן
על העידכון

ג ב ש ו ש

New member
תודה על העידכוניישן../images/Emo12.gif../images/Emo88.gif

כל הכבוד להםםם
למה רק לפה הדיסק לא מגיעעע
אני רוצה שיהיה לי דיסק מקורי שלהםםםםםם

meytula

New member
כל המעריצות גם של דולסה וגם של אנהי

שתהין יפות נכון שכל אחד תגיד שמי שהיא מעריצה יותר יפה אבל בתכלס גם דולסה מדהימה מהממת וכוסית וגם אנהי יפה וחטובה ושתהין מצליחות ויש לשתהין אופי טוב לפחות לפי מה שרואים והם חברותתת ממש ממש טובות אז אני רואה את כל הריבים פה וזה ממש מגעיל וילדותי תתבגרו ותבינו שבמקום לריב מי יותר יפה ושווה אפשר להחמיא אחת לשנייה כי בסך הכל כולנו פה מאותה סיבה בפורומים של וואלה זה היה ממש בצורה מגעילה הריבים האלה וסתם לא הובילו לשום מקום אז יאלה בנות תפסיקו עם השטיות גם המעריצות של דולסה וגם המעריצות של אנהי כי שתי הצדדים פגעו באופן שווה

סוכריה16

New member
נכון! ומצידי אפילו לפתוח עוד שרשור

שנלבן את כל הענינים! כי זה סתם גורם למתיחות ביננו! וזה לא שווה את זה1 מה לעשות ששתיהן חמודות יפות ומצחיקות!? ויש כאלה שמעריצים אחת ואחרים אחרת ומה לשעות!? יש כאלה שאת שניהם1 כמוני! תמיד שהייתה לי חברה שירדה על דולסה הגנתי עלייה! כי דולסה מהממת.. ואני אוהבת את כולם! ולפעמים אני צריכה להגיע למצב שאני מעליבה את דולסה ואני לא רוצה.. זה סתם! פשוט סתם!

חחח צודקת!

אבל פה בפורום רבלדה- נראה לי שמעדיפים את אנהי יותר מאשר את דולסה...

ג ב ש ו ש

New member
לא נכון הילה,אני בטוח שמי ../images/Emo88.gif

שאוהב את אנהי אוהב גם את דולסה וההיפך,אולי לא באותה מידה אבל אוהבים.. אני אישית מטורף על שתייהןן באותה מידה..פשוט אוהב אותן

סוכריה16

New member
לא נכון! לא נראה לי...

יש בערך אותה כמות.. אולי אחד או שניים מעדיפים את אנהי.. וגם בזה לא בטוחה! חוץ מזה אני כביכול מתה על אנהי, אבל אני גם נורא נורא אוהבת את דולסה! ובכלל זה גם לא סיבה להגן על דולסה.. רק שתדעו! כי לדולסה יש מלא מלא מעריצצים.. ולא צריך להרגיש שלא אוהבים אותה פה ואז לצקוף אחרים.. חולים עלייה פה! תראו כמה רושמים עלייה שהיא מדהימה.. כנ"ל על אנהי הן השולטות בפורם.. נגיד יש גם את וויקוף לופיטה ופילאר.. שאנשים בכלל לא מדברים עליהם! וחבל.. הן מדהימות

ג ב ש ו ש

New member
דיקלה אני חושב בדיוק כמוך../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

לדעתי גם את אנהי וגם את דולסה אוהבים באותה מידה
אני רואה את זה בהמון פורומים
ואממ בקשר לאנחליקה[ויקו]וגם לפילר את צודקת אני מת עלייהן ממש חמודות חבל שלא ממש מדברים עלייהם

meytula

New member
דווקא נרה לי שווה בוואלה למשל

העדיפו את דולסה אבל היו שם ריבים מיותרים וזה סתם מבעסס

soy rebelde

New member
האמת היא שלא משנה

אם אוהבים בפורום יותר את אנהי/דולסה, מכיוון שכל אחד יאהב את מי שהוא רוצה, בלי קשר לפורום

סוכריה16

New member
והכי מעצבן שמכל הריבים האלו

שכחנו מהמלך שלי מהבנאדם והשחקן הכי יפה בעולם אלפונסו הררה! וזהו! ממחר יחס גם אליו! לכו תראו קצת סרטונים שלו תמסו!

soy rebelde

New member
היי אבל כריסטיאן הוא המלך!!

חחח
חכי, בטח מחר יתחיל אותו סיפור רק שהפעם זה יהיה על הבנים שבחבורה... אולי כל יום נעשה שרשור לשחקן אהוב אחר ואז כולם יהיו מרוצים ?

סוכריה16

New member
פונצ'ו פי 100000 ביופי!

ואחריו אני אוהבת את כריסטיאן כי נכוםן, הוא מלך ויש לו קל..

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gifנכון!! חחח..

ובקשר לכל הויכוחים האלה.. הם באמת מיותרים... חבל.

למעלה