כל הגולשים פה כנסו דחוף מומלץ לקרוא

כל הגולשים פה כנסו דחוף מומלץ לקרוא

טוב אז ככה אנשים תפסיקו לבכות מעכשיו המשחק התחיל להיות הוגן (לפחות ביומים האחרונים) בהתחלה בכייתים שהמשחק לא פייר כי באים אנשים אחרים ולוקחים אז עשו סיסמא ועכשיו רק אנשים מתפוז לוקחים אז כל הכבוד לתפוז שיישמו תרעיון שלי ( אני רוצה פיצוי על זה תפוז!!! חעע). אחר כך בכייתם שהחידות קלות מדי וצריך קצת יותר קשות וחלק רצו יותר קלות בקיצר תפסיקו לשגע את תפוז ותגידו תודה בכלל שהם יצאו במבצע כזה לטובתכם ונותן לכם 1100 שקל כל יום תראו לי עוד אתר שעושה את זה????? תהיו בטוחים שלא וואלה ולא נענע יעשו את זה רק תפוז כי הם מליונרים!!! חחחח ובקשר לחידה של היום באמת הייתה קצת קשה אבלללללללללללל החידות צריכות להיות ככה טיפה קשות ואף אחד אבל אף אחד מתפוז לא צריך להביא לכם רמזים אתם צריכים לגלות לבד!!! זה כל הרעיון ותגידו תודה בכלל שאומרים לכם איפה זה בשעה המשחק יכלו לא להגיד בכלל ואז מי שלא מצא באותו יום תמעטפה היו לוקחים אליהם בחזרה תכסף אבל הם כן רוצים לחלק למרות שיש כמה ליקוים פה ושם (בגלל זה אני פה תפוז לתקן תליקוים שלכם חעעע) ובנוסף תגידו תודה שגילו לרווית שזה לא ביפו והיא אמרה לכם שלא תיסעו סתם אז יאלה תפסקו לבכות על כל דבר כי לא תקבלו תכסף אליכם הבית תתחילו לחשוב ולחפש ובהצלחהההה תודה מראש מכל צוות ההנהלה והעומד בראשה יוסי הכריש!!!

הקפצההההההההההה להגיב כולם!!!

תפוז תגיבו גם אם בא לכם

haimg16

New member
אתה צודק ב100 אחוז

אנשים תפוז עושים לכם פה טובה ע-נ-ק-י-ת שהם בכלל נותנים לכם את ההזדמנות לקבל את הכסף תחשבו על איזו מתנה טובה זו לחופש אה? די להתלונן כל הזמן תסתדרו עם מה שיש ותגידו תודה. יום טוב

הקפצהההההההההה יאלה להגיב מיידי!!

אל תסתום תפה שלכם עכשיו תגיבו גם אם אני צודק וגם אם לא!!! ותחשבו על מה שכתבתי לפני שאתם כותבים.

עושה לתפוז טובה?? כנסי כנסי נטשה

את בכלל משווה את "הטובה שאת עשית לטובה שתפוז עושה בשבילכם??? אל תשווי בכלל הם מחלקים כל יום 1100 שקל מה את מחלקת?? פחחח ועוד משהו אני בטוח שאחרי שיגמר התחרות את תשני את הדף הבית שלך ותפוז כבר לא יהיה הדף הבית שלך את כולך אינטרסנטית הפכת את תפוז בשביל הכסף ועוד באה בתענות למה הכסף לא מגיע אליך??? תאמיני לי שתפוז לא צריכים תטובה שלך שתהפכי את האתר שלהם לדף בית שלך והטובה שהם עושים זה אפס אפסים לעומת מה שאת עושה בשבילהם אז עדיף שתסתמי ותדברי רק דברי חוכמה אם יש לך בכלל תודה מראש צכל צוות ההנהלה והעומד בראש יוסי הכריש!!!

זה בדיוק מה שתפוז צריכים

תפוז צריכים כמה שיותר כניסות יומיות לדף הבית, כמה שיותר קליקים על פרסומות בדף הבית. תפוז מחלקת במהלך המשחק בערך 22 אלף שקל.. 22 אלף שקל זו עלות של פרסומת אחת בדף הבית ליום... כמה שיותר כניסות יש לדף הבית הזה, ככה תפוז עושים יותר כסף על הפרסומות שהם ממקמים שם. אף אחד לא עושה לכם טובות, תפוז מצאה דרך מקורית לגרום לגולשים להיכנס לאתר שלהם 30 פעמים ביום.. סחטיין על היצירתיות :) מי עושה למי טובה אה?

תפוז עושים לך!!!

את לא חייבת להפוך את תפוז לאתר הבית שלך את יכולה להכנס לשם ולגלוש להנאתך אבל בשביל לשחק את צריכה להפוך את תפוז לאתר הבית אבלללללללל אף אחד לא הכריח אותך להכנס לתפוז להפוך אותו לדף הבית ולשחק במשחק!!! אם את חושבת שהמשחק דפוק אל תשחקי בוא לכי תשחקי באבלס בוואלה חחחחחחח

מה לעשות נטשה אני דפוק ואת חכמה אבל

הרעיון של הסיסמא הייתה שלי ולא שלך אז כניראה שבכל זאת אני קצת יותר חכם ממך תתבגרי ילדה שמנת מפונקת שכמותך

הנסיך 8

New member
יוסי כנס בבקשה בקשר לבאבלס

וואלה אתה אומר שאתה הכריש סבבה אני רק הנסיך אבל אייך עוברים שלב בבאלאס מה אתה אומר תודה מראש באהבה גדולה הנסיך 8

Fantasy WRC

New member
צודקת!!! זה מה שאני חשבתי גם..

הם מפסידים 1100 ש"ח ביום, אבל מרוויחים פי 4 אותו יום.. התפוז פשוט גאונים!!

כנסו תגיבו מה אתם מפחדים ל...

להגיד שאני צודק שאחר כך לא תוכלו להתלונן עוד?? חחחחח אז יאלה תגיבו גם אם אני לא צודק לפי דעתכם (כמו נטשה שאני יכול לקטול אותכם) נ.ב בהצלחההההההההה לכולם

אלעד ועידו כנסו אחים שלו...

אני קרציה??? חחחחחחחחח בנתים מי שקרציה פה זה אתם שכל היום מתלוננים שתפוז חייבם לכם משהו תתעוררו תפוז לא חייבת לכם כלום ואתם לא להם זה שאתם נכנסיפ לפה למבצע שתפוז עשו תגידו להם תודה שעשו לכם משהו בכלל ולא כמו האתרים אחרים!!! תפרגנו קצת לתפוז כל המבצע הזה עולה כסף תאמינו לי זה לא בא להם בחינם!!! רק 22000אלף שקל הם מחלקים איפה כסף לצלמים ומנחות להפקה זה הרבה כסף זה שאתם עוד ילדים ולא חושבים על זה וחושבים רק על להתלונן כי אתם ילדי שמנת זה משהו אחר תתחילו להתעורר למציאות החדשה והאמיתי ילדי שמנת שכמותכם בעעע

למעלה