כל הדגים מתו (מים מלוחים)
שלום רב, ותודה מראש לכל העוזרים.
לאחר 15 שנים בהם גידלנו דגים במים מתוקים, החלטנו לפני כחודש על גיוון והפיכתו למים מלוחים לטובת דגים חדשים. למעשה הוצאנו מהאקו' הכל ,לפי הוראת מוכר הדגים, ונשאר רק הזכוכית. להלן התכשירים ותהליכי התחזוקה כנתונים:
- מוצמד לאקו' מכשיר מפרק חלבונים
- פילטר חיצוני
- בתהליך הפיכת המים למלוחים בהתחלה הוספתי אנטי כלור פקק אחד, באופן חד פעמי.
- בשוטף מוסיף חומר בקטריה פקק אחד פעם בשבוע.
- סלעים חיים
- אקו' 150 ליטר
- מליחות המים תמיד על 1020 לפי מד שקנינו, שמרנו על כך ע"פ הוראת המוכר בחנות.
הושקעו אלפי שקלים והכל הלך, ההרגשה היא נוראית. מדובר על אבא שלי שניסה לפתח תחביב ואיבד הכל כאשר השבוע פתאום כל הדגים מתו בזה אחר זה כל יום 2 אחרים.
בינתיים בעל החנות לקח את מפרק החלבונים לבדיקה אצלו. החלטתי לפנות לעצתכם לפי המלצת חבר האם יש משהו שאני לא עושה טוב? האם צריך להוסיף עוד תהליך ברור מאליו שאני לא יודע עדיין?
מצ"ב תמונת האקווריום שלנו, כל סיוע יתקבל בברכה.
שלום רב, ותודה מראש לכל העוזרים.
לאחר 15 שנים בהם גידלנו דגים במים מתוקים, החלטנו לפני כחודש על גיוון והפיכתו למים מלוחים לטובת דגים חדשים. למעשה הוצאנו מהאקו' הכל ,לפי הוראת מוכר הדגים, ונשאר רק הזכוכית. להלן התכשירים ותהליכי התחזוקה כנתונים:
- מוצמד לאקו' מכשיר מפרק חלבונים
- פילטר חיצוני
- בתהליך הפיכת המים למלוחים בהתחלה הוספתי אנטי כלור פקק אחד, באופן חד פעמי.
- בשוטף מוסיף חומר בקטריה פקק אחד פעם בשבוע.
- סלעים חיים
- אקו' 150 ליטר
- מליחות המים תמיד על 1020 לפי מד שקנינו, שמרנו על כך ע"פ הוראת המוכר בחנות.
הושקעו אלפי שקלים והכל הלך, ההרגשה היא נוראית. מדובר על אבא שלי שניסה לפתח תחביב ואיבד הכל כאשר השבוע פתאום כל הדגים מתו בזה אחר זה כל יום 2 אחרים.
בינתיים בעל החנות לקח את מפרק החלבונים לבדיקה אצלו. החלטתי לפנות לעצתכם לפי המלצת חבר האם יש משהו שאני לא עושה טוב? האם צריך להוסיף עוד תהליך ברור מאליו שאני לא יודע עדיין?
מצ"ב תמונת האקווריום שלנו, כל סיוע יתקבל בברכה.