כל הדיסקים של GREEN DAY

Nitzanyo

New member
כל הדיסקים של GREEN DAY

אני עכשיו מוריד את כל האלבומים שלהם דיסוגרפיה אם אני לא טועה יאללה מוריד על 70 יקח עוד 6 שעות לא נורא

matt hensley

New member
למה אבל

לא לקנות דיסקים שלהם? :] מגיע לגרין דיי..וגם הדיסקים שלהם לא יקרים מדי :]

אני אישית הורדתי את אמריקן

בגלל שההורים שלי אמרו יש לך צורב תצרבי אין ליקנות!טוב לא נורא

matt hensley

New member
שום עשירים

הכל סדר עדיפיות. אז במקום הצמיד פה והחולצה שם והנעליים פה אתה קונה דיסק. :]

אצלי זה צמיד פה ניטים שם עוד צמיד

וכבר הורדתי אז אני לא צריכה לקנות... ההורים שלי מדברים דיי הגיוני...יש לך צורב תצרבי לא לקנות! זה נראה דיי הגיוני ת'אמת טוב אולי כי אני לא מתה משו לקנות אותו

matt hensley

New member
אם את אוהבת את גרין דיי

ואכפת לך מהלהקה אז כדאי לך לרצות לקנות, כי מלקנות דיסקים הם חיים..אני לא אומר שגרין דיי עניים, וגרין דיי זה באמת לא מהלהקות שחשוב לקנות דיסקים שלהם מפני שגם ככה יש להם הרבה כסף ויש להם קהל שקונה את הדיסקים בארה"ב, אני רק אומר שאם בנאדם אוהב להקה מסוימת מתוך הערכה ללהקה, אומן הוא צריך לקנות דיסק לפחות שלו. זאת דעתי. ואל תשווי אפילו דיסק צרוב עלוב שכזה לדיסק שאתה קונה. אין מקום להשוות בכלל.

אני

מאוד מצטארת שאני לא קונה דיסקים שלהם בגלל שאני לא יכולה מבחינה כספית כי אני לא פאקינג עשירה כמוך! אבל לדעתי סדר העדיפויות שלי דיי בסדר ולדעתי דיסק צרוב ועלוב זה אותו דבר כמו דיסק מקורי תני דוגמאות להשוואה מותק ואז נדבר! מעצבןןןןןןןןןןןןן אני עם הייתי ממש רוצה לקנות זה כבר היה לי פשוט אני יודעת שלהורים שלי אין כל כך הרבה כסף בשביל לקנות לי כל מה זאני רוצה אז עם להורים שלך יש אז תהני ותרדי מאנשים שלא יכולים לארשות לעצמם ליקנות את הדיסק אפילו עם זה 70 שקל!

matt hensley

New member
פאקינג עשירה?

אני בנאדם עובד כפרה. וכמו שאת מקבלת כסף לדברים אחרים יכולת להשקיע את זה בדיסקים. הכל עניין של סדר עדיפיות. נ.ב אני בן.

ADCMAN

New member
מותק, את עוד קטנה. אני בגילך הייתי

מקבל דברים מההורים שלי. היום אני קורע תתחת כדי לקנות משהו...

ד ו ק י

New member
ילדה מה ניסגר איתך?

ראשית כל תלמדי לכתוב. למה את חושבת שמישהו פה יכול להרשות לעצמו לקנות דיסקים ב70 ש"ח? ראית איך המדינה שלנו ניראית? שנית כל אם את קוראת לעצמך מעריצה, את רוצה להשקיע בהערצה שלך, תלכי תמצאי עבודה! בייביסטר, שטפי כלים פה ושם,אני יודעת, איך את חושבת אני קניתי אותם? ובכלל צריבת שירים, מה זאת השטות הזאת? להקה עובדת, יושבת, משתפת אותך בחיים הפרטיים שלה, זאת העבודה שלהם!--> מכאן נובע, את צריכה לשלם על העבודה שלהם אם את רוצה לשמוע (במקרה הזה) אותה, הם משקיעים את כל כולם בשבילך! בשביל שאת תוכלי לשבת ולהקשיב למוזיקה ולהנות! אשכרה להנות! "דיסק צרוב ועלוב זה אותו דבר כמו דיסק מקורי?" איזה מישפט מהתחת! דיסק צרוב ועלוב זה דיסק צרוב ועלוב נקודה! איך אפשר להשוות בכלל את ההרגשה כשאת יוצאת מהחנות דיסקים עם הדיסק של הלהקה האהובה שלך ביד? חלק מהם, ביד שלך! "אפילו 70 שקל"? חמודה תלכי לדיסק סנטר כל הדיסקים שלהם שמה עולים 39 ש"ח חוץ מנימרוד. מקווה שהכנסתי לך קצת שכל, אם לא את מוזמנת לשלוח לי הודעה, אני אסביר לך לאט ויפה.

ADCMAN

New member
לפי מה שידוע לי

מותר לעבוד בערך מגיל 14, ואלפי להקות פאנק לא מפריע שמורידים דברים שלהם. וגרין דיי היא אחת מהן. קראתי בוואלה מיוזיק ואני בטוח שגם אתם. גרין די הוציאו מארז דיסקים לצריבה של האלבומים שלהם, כלומר הם לא נגד הצריבות.... דיי לזבל תשכל

אוקיי שניכם צודקים וכן

כן,הכנסת לי קצת שכל למוח אבל בכל זאת טוב אולי זה כן קשור בסדר האדיפויות וכן 5ני ויודעת עם אני אוהבת להקה אז אני צריכה לקנות את הדיסק שלהם וכאלה טוב אין לי יותר מה להגיד זהו.

ד ו ק י

New member
למה

בת כמה היא שהיא לא יכולה לעבוד? מה אכפת לי שהם הוציאו מארז, אני לא אצרוב את השירים שהלהקה האהובה עליי עמלה עליהם! לא נישמע הגיוני

matt hensley

New member
12 חחח

והם הוציאו את זה לא בשביל לתמוך בצריבות אלא שנשבר להם מאנשים כמוכם שצורבים את הדיסקים שלהם והם חיפשו דרך נוספת להרוויח כסף. והלהקות פאנק המדוברות שדיברו עליהן קודם בעד שיצרבו דיסקים שלהם במקרה שאין למכירה חומר מסודר..שיש חומר מסודר ברור שהן יעדיפו שיקנו... אבל שוב, גרין דיי זה לא המקרה...כי לא חסר להם כסף אבל עדיין, מי שמעריך את גרין דיי יקנה לפחות דיסק שלהם.

ADCMAN

New member
אני קונה מה שווה לי לקנות

הכסף שלי לא גדל על העצים ולא של ההורים שלי. ושהם מתבכיינים שהם לא מקבלים כסף בזמן שבבנק יש להם מליונים.... הדבר היחידי שאני יכול להגיד להם זה "לכו דחפו אננס לתחת", כי הם לא פאנק.

matt hensley

New member
תעשה מה שבא לך

מבחינתי בנאדם שלא מוכן לתרום להצלחה של הלהקה שהוא אוהב הוא לא מעריץ.

למעלה