כל הדרסאג'ניקים לרשום את התוצאות

Pinkgirl25

New member
כל הדרסאג'ניקים לרשום את התוצאות

התוצא שלי!! קדם א' 3!!!!!!!! 124 נקודות 95.05% מתוך 100% מקום שישי מתוך 10 ובארך 30 ילדים

פשש, כל הכבוד! ../images/Emo13.gif

Edubite

New member
גנית יא מלכה!!../images/Emo47.gif

אני כל כך מצטערת שלא יכולתי להגיע לתחרות!! שמעתי שאת ורחלי רכבתם מדהים!!! (רחלי- אם רכבת כמו "גראנדפ רי ספיישל" של יום כיפור אז רכבת מהמם!!!
) כל הכבוד לכם!!! !!!!!!!!!!!

אני לקחתי

מקום 11 אבל הרגשתי מעולה והקטנה הלכה מצויין!!!!! וחוץ מזה זו הייתה התחרות הראשונה שלי בדראסז'!!!!! פירגונים לגנית מ-ת-ה עלייך ועל המלך ביג'!!!!!!! קרן זה היה קרוב אבל לא בדיוק!!! אני מנסה לשים סרט ואם זה לא יצליח אז תמונה או שתיים..............

Anas Song

New member
95.05%?????

ממתי מקבלים כאלה תוצאות במבחני דרסאג'??? אפילו בתחרויות בינלאומיות ובאולימפיאדות הרוכבים הטובים ביותר בעולם לא מקבלים כאלה אחוזים, מקסימום בסביבות ה 80% עד ה 85%, לא יותר... מי שפט אותך?

Anas Song

New member
ת'שמעי...

יש מבחנים ברמות שונות, לכל מבחן יש ניקוד מירבי אבל אף פעם לא מגיעים למקסימום. בדרסאג' את מקבלת ניקוד על כל תרגיל כשהמקסימום הוא 10 נקודות. אבל במציאות, אין רוכב שיכול לבצע את התרגיל באופן מושלם ממש ממש (אלא אם כן תבקשי מרוכב ברמה ד' לבצע תרגיל פשוט שנדרש ברמה קדם א') בדכ' השופט נותן 8 על תרגיל מצוין, 7 על תרגיל טוב ו 6 על תרגיל סביר. תחשבי שאם היא קיבלה 95% זה אומר שכל המבחן שלה היה תשיעיות ועשיריות (ואולי כמה שמיניות) וזה לא ממש הגיוני... בגלל זה שאלתי מי שפט אותה....

OHIO

New member
אני רק חייבת להוסיף...

שלקבל 10 זה בין הדברים הכי קשים שיש.... אני לא חושבת שפעם ראיתי ששופט נתן למישו 10... אפילו לא בקדמים

OHIO

New member
בקדמים מקבלים רק 7,8,9

מ-א הציונים הולכים ויורדים.... וקשה להוציא 8 למשל...

Anas Song

New member
בקשר לציונים...

בקדמים משתדלים להבליג קצת על טעויות קטנות ובכך לעודד עוד ועוד תלמידים להמשיך להתחרות ולא להתייאש. בא' הדרישות כבר גבוהות יותר וככל שעולה הרמה כך גם עולות הדרישות. נדיר ביותר (אך אין זה עניין של מזל...) שרוכבים יקבלו 10 על תרגיל, הרמה בארץ רחוקה מלהגיע לניקוד גבוה כ''כ... אבל אני אנסה לצרף קישור של רפאל סוטו אנדרדה על סוסו האנדלוסי המהמם, מבצעים פיאף קרוב לשלמות והציון עליו הוא 10 אז קבלו:

היה 210 אם אני לא טועה

היה מושלם מקווה לראות שם אנשים מהפורום *אהםקרןאהם* מי ראה את הסוס שקפץ לילדה מעבר לגדר והילדה נפלה ושכבה שם על הריצפה איזה חצי שעה

עמית נראה לי שראיתי אותך בתחרות....

את בלונדינית כזאת נכון? ולבשת חולצה אדומה של דני הי והיא הייתה בתוך המכנסיים נכון?

למעלה