כל ההודעות מ-rainforest מרוכזות יחד

Dia Leoghann

New member
כל ההודעות מ-rainforest מרוכזות יחד

הודעה לריינפורסט - כל יום בשש בערב תשב שעה ותחשוב טוב טוב על כל השאלות שיש לך, ורק אחר-כך תשאל, כדי שלא תציף לנו את הפורום. תודה על ההתחשבות!! אז חבר´ה, הנה השאלות של-rainforest להיום: 1. יש לי שאלה קצת מטרידה.. כמה אלים יש לעץ? ומה השמות שלהם? או שאני מתבלבל ויש רק אל אחד? אאאא אני מבולבל אני קראתי יותר מדי השבוע!! מישהו יכול בבקשה לסדר לי את העניינים קצת ולהסביר לי? בתודה גדולה גדולה! 2. או.קי. אני מבולבל, תסבירו לי!! האם יש דבר כזה דרך נכונה שבה צריך ללכת?? יש בסיס, צריך להבין אותו, ומשם כל אחד ואחת ממשיך איך שנראה לה\לו? ככה זה פועל? 3. או.קי. אז ככה: אני הייתי בבקשה רוצה לדעת האם יש דבר כזה דתות בתוך הוויקה? למשל, בנצרות יש את הקתולים פרוטסטנטים וכו... אז האם יש? כמה יש? ומה ההבדלים?

Dia Leoghann

New member
תשובה של מי אגם לשאלה 3

בתוך הוויקה יש המון מסורות שונות, מצורף לינק למאמר שמסביר פחות או יותר על כל מיני מסורות, מהיותר מוכרות. אפילו בתוך כל מסורת יש פלגים נוספים. לדעתי, יש מסורות כמעט כמספר הוויקנים. ההבדלים מתבטאים בפירושים של הקודים הוויקנים, באמונות נוספות, בצורה בה מאמינים באל והאלה, במשקל שנותנים לאל ולאלה (למשל, המסורת הדיאנית נותנת המון משקל לאלה, ופחות לאל). יש מסורות שתופסות את האל והאלה כאבי טיפוס לאדם עצמו. כל מסורת היא עולם ומלואו. מצורף לינק עם רשימה של מסורות פגניות, רובן וויקניות. מי אגם. - - - - - - - - - - - - אני / רחל כזאת אנוכי: שקטה כמימי אגם, אוהבת שיחות חולין, עיני תינוקות ושיריו של פרנסיס ז´ם. בשכבר הימים עטתה נפשי ארגמן. ועל ראשי ההרים לאחד הייתי עם הרוחות הגדולות, עם צריחת נשרים. בשכבר הימים... זה היה בשכבר הימים, העיתים משתנות ועכשיו - הנה אנוכי כזאת. כתובות אינטרנט נילוות: pagan path

מי אגם

New member
דווקא יש דרך לשרשר את כל ההודעות

שלו לאותו "עץ"... את זה אני זוכרת עוד מימיי כמנהלת פורום.

Justin Angel

New member
תשובות

1. אתה שואל שאלה סטייל "כמה אלים צריך כדי להבריג נורה?", ואני באמת לא רוצה להשלים את הבדיחה הזאת כדי לא לקבל ברק בתחת. 2. אין שום דרך נכונה. יש הרבה דברים שצריך לעשות, ויש דברים שלא. תעשה מה שאתה מרגיש שנכון. 3. יש הרבה זרמים לוויקה, החלוקה לא תקפה לישראל ובטח לא למתחילים בתחום.

למעלה