כל ההודעות של אנליטית

יאיר59

New member
הבוחן באנליטית - שלב הסיכומים

אז מה בסוף הפתרון? איך עושים את זה?

kachyy

New member
מכניקה אנליטית - חובה לקרוא!!!

קודם כל: ג'וני אתה מלך!!!!! אחי באמת כל הכבוד על ההשקעה (אני כל הזמן קורא ולא מגיב....) תרגול חזרה התרגול יערך ביום שני כנראה, את השעה והמיקום אני אמסור מחר אז להתעדכן! מאחל לכולם בהצלחה ושבוע טוב!!!

kachyy

New member
(04.05) מכניקה אנליטית - הודעה חשובה!

לסטודנטים הבאים יש אפשרות לעשות בוחן נוסף: 025116476, 307768895, 053049128, 043233246, 200864585, 021592415, 036783652, 305917783, 317886380. המעוניינים שיצרו קשר בטלפון או במייל עד יום שלישי בבוקר (א' אייר - 6 במאי). שמר, צבי 03-5317862 [email protected]

Jony I

New member
עושים שימור תנע זוויתי

בr0 ובאין סוף, ומשווים. בתוך המהירות באין סוף יש את הזוית אלפה, ומתבטלים כל הגדלים ומקבלים משווה של r0 כתלות באלפא אפס, ואז זווית הפיזור היא פאי מינוס פעמיים אלפא אפס.

Jony I

New member
עדכון נוסף../images/Emo26.gif - מוצ"ש

השינוי הקריטי הוא בתנודות קטנות 'q=sq , זה מה שהיה גם בגרסה הראשונה, ובילבלו אותי או שהתבלבלתי בלי קשר לאחרים, בכל אופן זה קריטי (בשביל לאמת את העניין אפשר להסתכל על המשוואה הדיפרנציאלית - כתובה לפני הנוסחה למציאת מטריצה הופכית לפי קרמר) שאר השינויים הם פחות קריטיים, חלקם בשביל להיות פוליטיקלי קורקט, לדוגמה וקטור לנץ מתאר גם פוטנציאל V=+k/r ולא רק את המינוס, בהתאמה משנתה אז גם הגדרתו. עוד שינוי הוא שהאילוץ ההולונומי יכול להיות באופן כללי תלוי בזמן (מצב בו האנרגיה לא נשמרת), במקום הכופל לאגרנג'. שוב עניין של הגדרה. בשביל הגדרת האנרגיה, יש לכלול דווקא באילוץ את הזמן ולא בכופל לאגרנג'. יש עוד שינויים של טעויות כתיב שזה כבר ממש לא קריטי, ובטח יש עוד אלף ואחד דברים קטנים אחרים ששיניתי בסוף שבוע ואני כבר לא זוכר. בכל מקרה אני מניח שעוד חומר לא יכנס לדף, ולכן מחר בערב אם זה ישאר כך אני אצמצם את ארבעת העמודים לשלושה (אני מעדיף מאשר להגדיל את הכתב ולפרוש לארבעה). שבוע טוב!

Jony I

New member
כן, צריך. נראה לי רובנו נעשה מועד ב'

שמישהו יקרא את שאלה 3 סעיף ג' כי אני לא בטוח שהוא היה כך במדוייק. זהו, סיפור של 20 דקות.

יאיר59

New member
...

שאלה 3, למיטב זכרוני - 3. א. הראה באמצעות הלגרנג'יאן כי ישנם שני קבועי תנועה, בנוסף לאנרגיה. מה הם? 3. ב. הראה כי בהנתן תטא קבועה, תמיד יהיה אפשר למצוא פתרון מיוחד למערכת. מצא את "פאי דוט" ו-"פסאי דוט" בעזרת E, תטא, ושני קבועי התנועה שמצאת בסעיף א. הבחן בין מקרים שונים 3. ג. באופן כללי, תטא לא קבועה. הסבר את הסתירה בין עובדה זו, לבין מה שלמדנו בכיתה - שעבור סביבון סימטרי חופשי תטא תמיד קבועה.

יהל86

New member
"ראשית" (-ג'וני) = "מרכז הכוח" (-דנה)

סתם מרחתי שעה כדי להבין את זה.. (-מזל שצבי אמר..)

Jony I

New member
הבנו ממירי שדנה משחזר מבחנים כנראה

היא טוענת שהמועד א' שלנו היה בדיוק כמו בשנה שעברה. אז אם מישהו יכול לתחקר אנשים משנה שעברה על המועד ב' שלהם זה יכול מאד לעזור.

יאיר59

New member
עוד לא שלחת, נכון?

כי במומנטי התמד, בגוף סימטרי שטוח, רשמת - I1+I2=0.5I3. זה לא אמור להיות I1=I2=0.5I3 ?

יאיר59

New member
ג'וני/סיון

עשו טובה, תרימו טלפון - 0508614151 יש לי משהו לדסקס איתכם

kachyy

New member
פרטים לגבי תרגול חזרה:

התרגול יערך מחר (יום שני) בשעה 16:00 פרטים נוספים באתר המחלקה/ יתקבלו פה בקשר למיקום כנראה שניפגש בבניין פיסיקה שיהיה שבוע טוב! בהצלחה למתמטיקאים במבחן מחר!

למעלה