כל ההודעות שנקראו נהיו שחורות שוב!!!!!!!!!

ממש

ועוד הייתה לי תקווה מה"מעבר שרתים" הזה. כלום, איטי כמו תמיד.

אה והנוטיפיקיישן גם לא עובד.

o0Invisible0o

New member
פפפפט

ואתמול בכלל תפוז לא נתן לי להתחבר...כאילו שום הודעת שגיאה על סיסמא או יוזר, הכל נכון, נטען מחדש ואז "שלום אורח", זה היה כ"כ מעליב!

כרגע עובד, מנסה לתקן את כל ההשחרות עכשיו.....

o0Invisible0o

New member
עדכון שוד...?

תפסו את אחד מהשודדים שלי...
הציבו פתיון שוטרת והתנפלו עליה שניים (הגיוני כי הרגשתי רק שניים הולכים אחרי, אין לי מושג מאיפה השלישי יוצא בסוף...) ואז המשטרה יצאה עליהם אבל תפסה רק אחד.
בינתיים הוא לא מדבר על השותפים שלו והמשטרה לא רוצה שאבוא לזיהוי...כי מרוב מכות הפכו אותו ללא מזוהה..
שזה מזעזע בעיני.

&nbsp
וגם הפיגוע השבוע היה ממש באיזור השוד אז זה פשוט המקום הכי נורא בעיני בתקופה זו..בעעעע

&nbsp
וזהו. ברמה הנפשית עדיין עובדת על לישון בלילה..כזה יותר מ-4 שעות רצוף? חוץ מליווי לאוטו בלילות די חזרתי לעשות דברים לבד כמו קודם, אומנם לא באותה הרגשה של נוחות ובטחון. מאחרת תמיד לעבודה והבוס שלי שונא את זה אבל..אני לא מתה על העבודה אז זה בסדר מבחינתי..

limors2

Active member
אויש

אבל זה שתפסו לפחות אחד מהם זו גם הקלה, ולמרות שזה מזעזע שהיכו אותו ככה, אי אפשר לדעת מה הוא אולי עשה לאחרות. נבלה.

Rachel47

New member
קשה לי מאוד לרחם

על אדם שמסתובב ברחוב בלילה ומנצל את החולשה של בחורות מתוקף היותן בחורות כדי לשדוד אותם (קשה לי להאמין שהוא ניסה לשדוד גברים...אבל אם כן אז הינו הך..זה פשוט לא סבבה)
אולי אני לוקחת את זה קשה מידי... אבל זה לא מאוד מפריע לי שהיכו אותו...יש מקרים כמו שלך שהם באמת זוועתיים ואני חושבת שאחד המקרים היותר קשים ששמעתי..יש גם את הקיצוניים שנגמרים במוות..לא מגניב בכלל ומבחינתי אם הוא פליט מלחמה או סתם אחד ששודד אנשים באמצע הרחוב אז אני לא מרחמת עליו יותר מידי כשכבר תופסים אותו..
&nbsp
אני שמחה שאת מתחילה לחזור למה שהיה קודם ואני יודעת שיש לך עוד דרך ארוכה לעבור והלוואי שהייתי יכולה להעלים את זה..אני באמת חושבת על זה המון ועל המקרה ועלייך ואוף באמת הלוואי שהיה כדור לקחת והכל היה בסדר

&nbsp
&nbsp

o0Invisible0o

New member
תודה!

הרבה אמרו לי, גם אם הזדעזעו בעצמם, שאני לא צריכה לרחם עליו בכלל..

אני חושבת הרבה על כל הצדדים (גם למשל למה השוטרים עשו את זה ומה הצד שלהם בסיפור..) אבל כן, זה לא שאני מבלה לילות וימים בלרחם עליו ולדמיין מה היה, סתם קצת מזועזעת מזה, אני בעיקר מרוכזת בעצמי בימים אלו..

&nbsp
&nbsp

Rachel47

New member
זאת לגמרי התקופה

להיות מרוכזת בעצמך

לכשלעצמו כשמכים מישהו זה כן מזעזע..אבל בתוך המקרה עצמו עם הקונטקסט זה פחות מפריע לי..אני לא מרגישה סבבה עם זה שאני לא מרחמת עליו..אני פשוט לא
&nbsp
מה שלומך בינתיים? מה עם העבודה?

o0Invisible0o

New member
אני בסדר!

השבוע עשיתי ממש מלא דברים כיפיים, אבל עדיין לא ישנה כמו שצריך. ישנה מספיק כדי לתפקד אז אני אחיה עם זה בינתיים.
&nbsp
עדיין מאחרת לעבודה כל הזמן, עדיין שונאת את העבודה אז לא אכפת לי ממש...
אני גם יודעת שאלא אם זו שאני מחליפה פתאום תצוץ משומקום ותחזור לעבודה, הוא לא הולך לפטר אותי, אז אני פשוט לא דואגת במיוחד..

&nbsp
בכל מקרה, אנשים שאני סומכת עליהם בחיי אומרים לי שאני צריכה לחפש עבודה אחרת, לא לעזוב עד שאמצא, אבל ללא ספק לשדרג את עצמי ולא לשקר לעצמי שהקשרים שאני יוצרת בנוכחית הם חשובים כי אני כבר יודעת, 95% מהמפיקים, במאים ועורכים שאני עובדת איתם רואים בי בתור פקידה, מעט מאוד זוכים להכיר אותי מספיק כדי לראות שיש שם משהו מעבר, ואני פשוט לא צריכה להשאר בעבודה שמקטינה אותי ככה.
השבוע הבוס שלי נזף בי על עוד משהו טפשי ואמר "מנהלת משרד טובה יודעת ש..." ואני אפילו לא זוכרת מה זה היה אבל הניסוח של מנהלת משרד כ"כ עצבן אותי..
והוא צודק, אני בעיקר מנהלת משרד, אבל אני לא מסוגלת להיות מנהלת משרד...

&nbsp
אגב, עכשיו כשהוא סופסוף קלט שאני לא רק טובה באנגלית, בפוטושופ, ברשתות חברתיות וקלטתי גם איך הוא מתנהל אז נוח לו לעבוד איתי, הוא הבין שאני גם בעלת ידע טכני, הוא הולך ללמד אותי עבודת טכנאים..
שזה נפלא לי, כי משעמם לי ואני אלמד עוד דברים שאני רוצה ומעוניינת לדעת (טכנאי עדיין לא עוסק בתוכן, שזו השאיפה הכללית שלי בעבודה, עכשיו אני יודעת! אבל לפחות יש לו נגיעה בו...יותר מהניהול גרידא שאני עושה).
אז מבחינתו זה טוב, כי הוא יכול להמשיך לשלם לי את הכלום שהוא משלם ולהשתמש בי לעבודות שהן הרבה יותר ריווחיות לו ואני מבחינתי צמאה לכל דבר שילמדו אותי אז יאיי...כמובן שהוא הציג את זה בתור "את צריכה להיות אסירת תודה, אולי להשתחוות ולהודות לי על כמה שאני מציל אותך כשאני נותן לך את הידע הזה" אבל אמממ...כבר ציינתי שהוא לא הבוס האהוב עלי?

&nbsp
אממ קצת סטיתי מהנושא אבל ככה הולך!
אלו הם חיי!
סשן טיפוס גם בחמישי וגם בשלישי היו נפלאים!
[בראשון היה צולע אבל אומג אני מטפסת שלוש פעמים בשבוע!! הכל אשמת הדס!!]

Rachel47

New member
טוב לשמוע שאת בסדר

אני משוכנעת שהשינה תסתדר מעצמה ומקווה שבמהירות

&nbsp
לגבי העבודה
אל תתפטרי בינתיים
תחלבי ממנו את ההכשרות האלה שאת בינתייים מתעניינת לקבל ובזמן שזה קורה כן תנסי לחפש עבודה אחרת
כולנו זוכרות כמה באמת קשה למצוא עבודה ועוד אחת טובה אז אל תישארי בלי כלום בינתיים
באסה ממש שאנשים שאת עובדת איתם ביומיום, שגם עוד איכשהו חשובים לתחום, רואים אותך כפקידה אבל אני משערת שכרגע אין מה לעשות עם זה..זה לא שאת יכולה לדחוף להם תוכן מקורי שאת עושה בצורת האינטראקציה שיש ביניכם כרגע..
&nbsp
3 פעמים טיפוס בשבוע זה מטורף!
וזה ממש מעולה בשבילך!
בתכלס...אם יש משהו שאת אוהבת אין סיבה לא לעשות אותו כל יום כל היום
(כלומר, חוץ מהסיבות הרגילות של עבודה חיים מטלות שגרה בעעעע)
&nbsp
אני האמת התחלתי לפני מס חודשים ללכת לפילאטיס פעמיים בשבוע עם חברה מהלימודים. זה ניתן באוניברסיטה ואחרי כמה פעמים עשינו מנוי שמקנה לנו כניסה לזה ולעוד חוגים. אז הפילאטיס ממש נחמד ואנחנו ממש מתמידות (ומאוד בשוק מעצמנו) אבל עכשיו החלטנו לנסות להוסיף לפחות עוד חוג אחד יותר רציני מתחום האירובי
יום שישי היינו בשייפ..שזה חצי אימון אירובי וחצי אימון כוח שדומה מאוד לפילאטיס...ונגמרתייי
עדיין כואב לי כל הגוף

היום פילאטיס ברגיל וננסה פעם ראשונה ללכת מיד אחרי זה לזומבה
זה לא אמור להיות קריטי כי הפילאטיס באמת לא מעייף אותנו כל כך אבל זומבה זה מאוד אינטנסיבי (יחסית לשתי בטטות כורסא) אז יש סיכוי שאמות היום
אעדכן..
&nbsp
בינתיים הולכת להכין קציצות
&nbsp
זה מה שנהיה ממני...עקרת בית...

למעלה