אני בסדר!
השבוע עשיתי ממש מלא דברים כיפיים, אבל עדיין לא ישנה כמו שצריך. ישנה מספיק כדי לתפקד אז אני אחיה עם זה בינתיים.

עדיין מאחרת לעבודה כל הזמן, עדיין שונאת את העבודה אז לא אכפת לי ממש...
אני גם יודעת שאלא אם זו שאני מחליפה פתאום תצוץ משומקום ותחזור לעבודה, הוא לא הולך לפטר אותי, אז אני פשוט לא דואגת במיוחד..

בכל מקרה, אנשים שאני סומכת עליהם בחיי אומרים לי שאני צריכה לחפש עבודה אחרת, לא לעזוב עד שאמצא, אבל ללא ספק לשדרג את עצמי ולא לשקר לעצמי שהקשרים שאני יוצרת בנוכחית הם חשובים כי אני כבר יודעת, 95% מהמפיקים, במאים ועורכים שאני עובדת איתם רואים בי בתור פקידה, מעט מאוד זוכים להכיר אותי מספיק כדי לראות שיש שם משהו מעבר, ואני פשוט לא צריכה להשאר בעבודה שמקטינה אותי ככה.
השבוע הבוס שלי נזף בי על עוד משהו טפשי ואמר "מנהלת משרד טובה יודעת ש..." ואני אפילו לא זוכרת מה זה היה אבל הניסוח של מנהלת משרד כ"כ עצבן אותי..
והוא צודק, אני בעיקר מנהלת משרד, אבל אני לא מסוגלת להיות מנהלת משרד...

אגב, עכשיו כשהוא סופסוף קלט שאני לא רק טובה באנגלית, בפוטושופ, ברשתות חברתיות וקלטתי גם איך הוא מתנהל אז נוח לו לעבוד איתי, הוא הבין שאני גם בעלת ידע טכני, הוא הולך ללמד אותי עבודת טכנאים..
שזה נפלא לי, כי משעמם לי ואני אלמד עוד דברים שאני רוצה ומעוניינת לדעת (טכנאי עדיין לא עוסק בתוכן, שזו השאיפה הכללית שלי בעבודה, עכשיו אני יודעת! אבל לפחות יש לו נגיעה בו...יותר מהניהול גרידא שאני עושה).
אז מבחינתו זה טוב, כי הוא יכול להמשיך לשלם לי את הכלום שהוא משלם ולהשתמש בי לעבודות שהן הרבה יותר ריווחיות לו ואני מבחינתי צמאה לכל דבר שילמדו אותי אז יאיי...כמובן שהוא הציג את זה בתור "את צריכה להיות אסירת תודה, אולי להשתחוות ולהודות לי על כמה שאני מציל אותך כשאני נותן לך את הידע הזה" אבל אמממ...כבר ציינתי שהוא לא הבוס האהוב עלי?

אממ קצת סטיתי מהנושא אבל ככה הולך!
אלו הם חיי!
סשן טיפוס גם בחמישי וגם בשלישי היו נפלאים!
[בראשון היה צולע אבל אומג אני מטפסת שלוש פעמים בשבוע!! הכל אשמת הדס!!]